stn написа:grasiani написа:Хлапашки разбирания било сивичко ще кажеш че най важно са дрехите и купуваш всеки ден дрехи хайде стига с тия пишлегарски разбирания,татко му, майка му ами, като са били балъци станал на 22 години и за първи път имал нещо по така ами тогава се е отракал човека до тогава е бил захлюпен проста работа.Баща ми вземаше 500-600 лева майка ми 180лева аз не съм носил панака и тем подобни джинси такива джинси носеха само шматките,аз носех RIFLE ,даже имаше SUPER RIFLE,US TOP,CARRERA цената им беше около 60-70 лева,маратонките ромика си бяха наистина много добри и много качествени,обувки за зимата също много добро качество ботуши боти аз не знам ако някои родителите им са живеели на село и са били задръстени това е друг въпрос.Тука пък някакъв ми говори за луканки салами какво приказваш ве пич хладилника ни беше зареден до горе с такива работи даже някога ми е омръзвало, а и нашите правеха домашни суджуци в промишлени количества ходех всеки ден на училище с по една подкова в джоба така че тука някакъв измислен ще ми говори неща които аз съм видял с очите си и съм преживял.В мазето ни беше пълно с всякакви видове буркани така наречената зимнина големи вкусотии имаше,баща ми винаги имаше по 2 каси бира,2 каси пепси, как винаги имаше по две като постоянно се пиеше, и имахме гости не знам,за ракии и вина домашни да не говорим,отделно всякакви други купени троянски ракии отлежали,вина,водки ама хубави,шампанско,уискита и то не ментета ,коняци,.Шкафове те в секцията винаги имаше поне 5-6 кутии различни шоколадови бонбони и бонбониери е майка ми беше медицински работник може и затова да е било така но имаше много хубави бонбони аз като ценител мога да кажа че съм хапвал доста добри работи.А тука някакъв ще ми говори сивичко не знам си кво все едно тогава е било пещерната ера хайде няма нужда. А и като гледах тогава като съм ходил в мои приятели имаше семейства къде -къде по напред от нас, така че май реалността не е била точно такава както искат да я изкарат някои лапищаци чули нещо от баба си дядо си,баща си които кой знае в кое село са живели. Друго да попитам а манджата ли е най важното къде остават книгите киното .театъра,душата,колко хора могат да отделят да си купят книга да отидат на театър,балет, опера,да отделят време за изложби,имам библиотека с над 10 000 книги купувани повечето от майка ми през комунизма,тя купуваше по 3-4 книги на седмица,отделно библиотеките също бяха заредени с нови книги,сега за да отидеш на кино при 4-нно семейство колко пари струва това примерно 3D или обикновена прожекция от 30 до 40 лева а едно време колко струваше максимум 2-3 лева,книгите с твърда корица 2-4 лева сега колко 25-до 50 да не говорим че има и книги по 300 лева.
Тодор Славков имал ник във форума.
ГЛУПОСТИ.Тодор Славков и семейството му и да сме искали не можем да го стигнем те са били съвсем друга бира и вселена не се излагайте, че родителите ви са били задръстеняци и селяци и са си кътали парите или ги изпивали по кръчмите или са ги изигравали на комар или са били просто неудачници аз какво съм виновен.Баща ми и майка ми работеха здраво и имахме пари и от нищо не сме се лишавали спрямо тогавашните критерии,който искаше да има и не го мързеше нищо не можеше да го спре.Да бе Славков ще се занимава да обяснява на някакви келеши във форума ха-ха за битието си ,той щеше да ви удари една майна и толкова.Ако щете вярвайте,вярвайте на изкукуригалите си и предубедени бащи и дядовци.