s.th.1926 написа:Thurman Murman написа:demy27 написа:Тралала написа:Смешни са мозъчните ви напъни. Май забравихте какви ги вършехте на вашия стадион. Билет срещу изреждане на състава и заплахи от "топ ултрасите на европа".Хайде моля ви се. Трябва да си ненормален да влизаш в друг сектор, освен отредения ви. То си е за ваша сметка. А по-голяма селяния от тази в официалната ви ложа не съм .Редовно съм там. Така че на мариянка и се размина доста леко.
И как смятате да спирате Локофеновете? Аз предлагам на входа да правите IQ тест и ако някой е с над 80 значи е буфер.
Това ще да е някой измежду Велин, Косьо, Тишо, Кита, Венко... Нищо, че и имената дори не могат да си напишат без правописни грешки

Клюнче, те не знам дали могат да си напишат имената, ама кажи какво ще правим с обърканите от МърфиТу титраки? А за теб знаем, че "можеш да пишеш"... Прочетохме контра диклърасията ти, по смръдлива от нивата на дедо ти в габровско и по-воняща от дъха 200 килограмовата ти Дулцинея. Оная с дънкината пола пред пощата.... И IP-та да сменяш и никове, пак те надушваме отдалече. Просто с повтаряне на майна, след всяко изречени, трудно можеш да изгониш габровското в себе си....
Хаха, Красьо, много си зле

И интелектуално, и ментално и всякак... Кви айпита те гонят, кви 5 лева... Питай си мода дали сменям айпита, той поне ме следи нон-стоп

Тия, непозволените "субстанции", не са ти простили. Чакахме твоЙто авер Стария да ме потърси миналото лято да се видим - не го дочакахме. Чаках това - пак не дочаках. Пък беше обещал... Сега ми каза да съм чакал септември. Е добре, ще чакам... ПАК. Ако искаш може и теб. Ама едва ли ще искаш, ти си "силен" с клавиатурата... или поне така си мислиш
Аз на "майна" не говоря! Това в повечето случаи е "хватка" на селяците, за да парадират с нещо, което не са. Както например вие повтаряте до безсъзнание, че сте "отбора на Пловдив". А ако беше вярно, нямаше да има нужда да го правите.