Ботев - Локомотив Пловдив 14.09.2013, 16:00 часа

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Re: Ботев - Локомотив Пловдив 14.09.2013, 16:00 часа

Мнениеот Thurman Murman » 12 сеп 2013 16:45

demy27 написа:
Тралала написа:Смешни са мозъчните ви напъни. Май забравихте какви ги вършехте на вашия стадион. Билет срещу изреждане на състава и заплахи от "топ ултрасите на европа".Хайде моля ви се. Трябва да си ненормален да влизаш в друг сектор, освен отредения ви. То си е за ваша сметка. А по-голяма селяния от тази в официалната ви ложа не съм .Редовно съм там. Така че на мариянка и се размина доста леко.

И как смятате да спирате Локофеновете? Аз предлагам на входа да правите IQ тест и ако някой е с над 80 значи е буфер.

:lol:
Това ще да е някой измежду Велин, Косьо, Тишо, Кита, Венко... Нищо, че и имената дори не могат да си напишат без правописни грешки :mrgreen: :lol:

s.th.1926

Мнениеот s.th.1926 » 12 сеп 2013 16:47

Тралала написа:Смешни са мозъчните ви напъни. Май забравихте какви ги вършехте на вашия стадион. Билет срещу изреждане на състава и заплахи от "топ ултрасите на европа".Хайде моля ви се. Трябва да си ненормален да влизаш в друг сектор, освен отредения ви. То си е за ваша сметка. А по-голяма селяния от тази в официалната ви ложа не съм .Редовно съм там. Така че на мариянка и се размина доста леко.

Прав си. Пълна СЕЛЕНИЯ. Да скачаш на бой на ЖЕНА! Все едно някой да шамароса жена ти, затова, че ти си от ботев или, затова, че сменя подлоги в Хирургиите. А ти покажи, че не мразиш Локо и иди във форума на твоЙто отбор, да му се порадваш. А можеш да пуснеш и някой Ютуб монтаж на Габровският Пинокио. За "безразличният ви Локомотив".
Тате, как се пише любов?

Пише се Л-О-К-О-М-О-Т-И-В, сине!

Потребителски аватар
Нико
Контакти:

Мнениеот Нико » 12 сеп 2013 16:57

Друго си е професионалист по мозъчни напъни да дава квалификации!Видях те какъв капацитет си в напъните .Не че бяха успешни , но все пак се стараеш.Много уморително е да спориш с прости хора!Колко трябва да е тъп и прост даден индивид , та да прави сравнение на функционирането на детски футболен клуб с даването на апартамент под наем?!!!... Уморихте ме и се махнах от вашият форум.По каква работа сте тук?Няма нужда да доказвате каквото и да е било.Знаем си ви и сте абсолютно доказани.
Последна промяна от Нико на 12 сеп 2013 17:25, променено общо 1 път.

s.th.1926

Мнениеот s.th.1926 » 12 сеп 2013 16:59

Thurman Murman написа:
demy27 написа:

И как смятате да спирате Локофеновете? Аз предлагам на входа да правите IQ тест и ако някой е с над 80 значи е буфер.

Това ще да е някой измежду Велин, Косьо, Тишо, Кита, Венко... Нищо, че и имената дори не могат да си напишат без правописни грешки :mrgreen: :lol:

Клюнче, те не знам дали могат да си напишат имената, ама кажи какво ще правим с обърканите от МърфиТу тИТратки? А за теб знаем, че "можеш да пишеш"... Прочетохме контра диклърасията ти, по-смрадлива от нивата на дедо ти в габровско и по-воняща от дъха 200 килограмовата ти Дулцинея. Оная с дънкината пола пред пощата.... И IP-та да сменяш и никове, пак те надушваме отдалече. Просто с повтаряне на майна, след всяко изречени, трудно можеш да изгониш габровското в себе си....
Тате, как се пише любов?

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 12 сеп 2013 17:38

s.th.1926 написа:
Thurman Murman написа:
demy27 написа:

Клюнче, те не знам дали могат да си напишат имената, ама кажи какво ще правим с обърканите от МърфиТу титраки? А за теб знаем, че "можеш да пишеш"... Прочетохме контра диклърасията ти, по смръдлива от нивата на дедо ти в габровско и по-воняща от дъха 200 килограмовата ти Дулцинея. Оная с дънкината пола пред пощата.... И IP-та да сменяш и никове, пак те надушваме отдалече. Просто с повтаряне на майна, след всяко изречени, трудно можеш да изгониш габровското в себе си....

Хаха, Красьо, много си зле :lol: И интелектуално, и ментално и всякак... Кви айпита те гонят, кви 5 лева... Питай си мода дали сменям айпита, той поне ме следи нон-стоп 8-) Тия, непозволените "субстанции", не са ти простили. Чакахме твоЙто авер Стария да ме потърси миналото лято да се видим - не го дочакахме. Чаках това - пак не дочаках. Пък беше обещал... Сега ми каза да съм чакал септември. Е добре, ще чакам... ПАК. Ако искаш може и теб. Ама едва ли ще искаш, ти си "силен" с клавиатурата... или поне така си мислиш :mrgreen:

Аз на "майна" не говоря! Това в повечето случаи е "хватка" на селяците, за да парадират с нещо, което не са. Както например вие повтаряте до безсъзнание, че сте "отбора на Пловдив". А ако беше вярно, нямаше да има нужда да го правите.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 12 сеп 2013 17:46

То и вие с турските медии напред продънихте ушите на цяла България с лъжата, че сте най-стария отбор. Ако беше истина нямаше нужда да го правите, нали :) Ние как дъним уши, като 90% от спортните сайтове се списват от жълтури и чорбари само не стана ясно.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 12 сеп 2013 17:50

Пловдив1926 написа:То и вие с турските медии напред продънихте ушите на цяла България с лъжата, че сте най-стария отбор. Ако беше истина нямаше нужда да го правите, нали :) Ние как дъним уши, като 90% от спортните сайтове се списват от жълтури и чорбари само не стана ясно.

Колкото и да "дъните", УЕФА все не успявате да ги "продъните" - с.тхЪ.1936 :lol:

Тралала

Мнениеот Тралала » 12 сеп 2013 17:57

Нико написа:

Друго си е професионалист по мозъчни напъни да дава квалификации!Видях те какъв капацитет си в напъните .Не че бяха успешни , но все пак се стараеш.Много уморително е да спориш с прости хора!Колко трябва да е тъп и прост даден индивид , та да прави сравнение на функционирането на детски футболен клуб с даването на апартамент под наем?!!!... Уморихте ме и се махнах от вашият форум.По каква работа сте тук?Няма нужда да доказвате каквото и да е било.Знаем си ви и сте абсолютно доказани.

Гледай си там вектата и не се напъвай да се правиш на остроумен. Сравнението ми си беше точно на място, но както обикновено се случва, "истинските майни" страдат от липса на мозъчни гънки.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 12 сеп 2013 17:58

То това да им беше проблема на умрелия сайт ;)

Колкото и да се напъвате пилета не може да скриете селско-комунистическия профил на публиката си. Напъните са жалки и смехотворни.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

s.th.1926

Мнениеот s.th.1926 » 12 сеп 2013 17:59

Thurman Murman написа:
s.th.1926 написа:
Thurman Murman написа:
demy27 написа:

Клюнче, те не знам дали могат да си напишат имената, ама кажи какво ще правим с обърканите от МърфиТу титраки? А за теб знаем, че "можеш да пишеш"... Прочетохме контра диклърасията ти, по смръдлива от нивата на дедо ти в габровско и по-воняща от дъха 200 килограмовата ти Дулцинея. Оная с дънкината пола пред пощата.... И IP-та да сменяш и никове, пак те надушваме отдалече. Просто с повтаряне на майна, след всяко изречени, трудно можеш да изгониш габровското в себе си....

Хаха, Красьо, много си зле :lol: И интелектуално, и ментално и всякак... Кви айпита те гонят, кви 5 лева... Питай си мода дали сменям айпита, той поне ме следи нон-стоп 8-) Тия, непозволените "субстанции", не са ти простили. Чакахме твоЙто авер Стария да ме потърси миналото лято да се видим - не го дочакахме. Чаках това - пак не дочаках. Пък беше обещал... Сега ми каза да съм чакал септември. Е добре, ще чакам... ПАК. Ако искаш може и теб. Ама едва ли ще искаш, ти си "силен" с клавиатурата... или поне така си мислиш :mrgreen:

Аз на "майна" не говоря! Това в повечето случаи е "хватка" на селяците, за да парадират с нещо, което не са. Както например вие повтаряте до безсъзнание, че сте "отбора на Пловдив". А ако беше вярно, нямаше да има нужда да го правите.

Клюнче, мъчиш се да говориш на майна. Ама не ти се получава. За Стария не знам, ама едно фенче на АФД-то с габровски корени, знам са със сигурност, че е канен МНОГОКРАТНО да си каже гледната точка. Ама то все е заето... Знаеш за кой говоря... Мен 1000 % не искаш да ме видиш, бъди сигурен. Няма да ти казвам защо... За повтарянето се сещам за едни, които повтарят, че са отбора на Пловдив. А вчера чухме, че са и "аристократи". Кресльовци с недоказана рождена дата на "клуба". Моя потенциал го остави. и 100 години да летиш с/у мен пак ще си останеш същия дългонос пришелец от Габровските села!!!! Кажи за тетрадките сега? За ботев с китайските йероглифи и за обърканите цветове на емблемата. А и за МърфитУ. Па ако искаш кажи за гюлето с дънкината пола... Със свинските очички.....
Тате, как се пише любов?

Върни се в “Локо Пловдив”