9-и Септември е.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Re: 9-и Септември е.Честит празник,българи.

Мнениеот we are the champions » 09 сеп 2013 12:38

КНДР написа:Днес е една от най-светлите дати в българската история, една от датите заради която се гордея че съм българин. Честит празник съотечественици.

Да ти го......

Потребителски аватар
ultralevski
Контакти:

Мнениеот ultralevski » 09 сеп 2013 12:40

Няма ли кой да смени заглавието на темата, бе, отрепки комуноидни
Само феновете са важни!

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 09 сеп 2013 12:41

9 Септеври е най-черният и злокобен ден в българската история , на този ден България престана да съществува , стана съветска колония, антинародния съветски антибългарски съд изби интелигенцията на България и от този ден започн да бъде управлявана от нефрамотни комунистически престъпници, убийци и терористи! 45 години по-късно комунистите започнаха да създават свои филиали на БКП - СДС, БСП, ДПС, НДСВ, ДСБ, ГЕРБ, АТАКА, НФСБ, ВМРО , Деформаторски Блок! И така до ден днешен България се управлява от комунистически престъпници! Бяха убити от антинародния съд повече достойни български генерели и офицери, от колко загинаха в общо трите войни!Комунизмът е най-голямото зло завладяло България, унищожило я като държата , комунистическите престъпници донесоха морална , физическа , духовна всякаква разруха на България! Комунистите манипулираха и фалшифицираха историята с шумкарски филмчета като "На всеки километър", "Изгорри , за да светиш" и други манипулаторски пропагандски съветски филчета с антибългарска пропаганда! По-голямо нещастие и по-голямо зло от болшевишко-комунизстическото зло не е имало и няма да има! Това да бъркаш в корема да вадия органи, да режеш корема на бременна жена, да режеш уши, пръсти, ръце , крака , глави - това може само психично болен садист като комунистическите престъпници могат да го измислят!И от родолюбивиля, работливия, знаещия, можещия ,трудолюбивия , умния , интелигентния българин да се стигне до това човешко падение, че и за тор да не става!
Бог да прости България!Тя загина преди точно 69 години!69години България е под съветско комунистическо-болшевишко-къраво робство!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 09 сеп 2013 12:45

iliyan написа:
Безкомпромисен написа:
КНДР написа:Днес е една от най-светлите дати в българската история, една от датите заради която се гордея че съм българин. Честит празник съотечественици.

За съветско комунистически престъпник катотеб е нормално най-черния ден в българската история да бъде празник, вие нямате нищо общо с България, вашата родина е СССР, само сте родени тук неуважаеми комунистически престъпници! Кой спаси комунистическите престъпици, в това число и теб от въжето?Не бяха ли вашите хора от СДС?

Твоята роднина коя ?! Може би USA a ?!

Моите роднини неуважаеми комуняго са достойни българи и монархисти!
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 09 сеп 2013 12:48

iliyan написа:
Безкомпромисен написа:

За съветско комунистически престъпник катотеб е нормално най-черния ден в българската история да бъде празник, вие нямате нищо общо с България, вашата родина е СССР, само сте родени тук неуважаеми комунистически престъпници! Кой спаси комунистическите престъпици, в това число и теб от въжето?Не бяха ли вашите хора от СДС?

iliyan

Мнениеот iliyan » 09 сеп 2013 12:48

Безкомпромисен написа:
iliyan написа:
Безкомпромисен написа:

Не ти личи ! Сееш омраза като тези които мразиш ! За разлика от теб аз не монархист , но моя дядо е изпълнил своя дълг към монархията и служил е БА и бил окупатор в Сърбия ! А твоите ми драги монархисте дали са се били за короната а ?!
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 09 сеп 2013 12:51

iliyan написа:
Безкомпромисен написа:
iliyan написа:
Безкомпромисен написа:

Не ти личи ! Сееш омраза като тези които мразиш ! За разлика от теб аз не монархист , но моя дядо е изпълнил своя дълг към монархията и служил е БА и бил окупатор в Сърбия ! А твоите ми драги монархисте дали са се били за короната а ?!

Какъв е бил "окупатор" в Сърбия, или освободител на български териотори, които НЕ принадлежат на сръбските шовинисти!

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 09 сеп 2013 12:53

denitko1 написа:Честит Празник България :) дано станем все по-добри и да живеем и да си помагаме. А не с лошо ;)

Празник за теб е заробванети и окупирането на България от съветската пияна сган? Ти българин ли си или съветски граждани?

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 09 сеп 2013 12:57

denitko1 написа:Честит Празник България :) дано станем все по-добри и да живеем и да си помагаме. А не с лошо ;)

Благодаря!!! Поздравявам всички честни българи, поддържащи и участвали в справедливата тогава кауза на СССР, Великобритания и САЩ-Освобождаване на народите от фашистки гнет!!! Кауза, спасила милиони хора от ужасите на на Дахау, Освиенцим и стотици други Концентрационни лагери! Кауза донесла ни спокоен и смислен живот в продължение на 45 години! Датата 09.09.1944 е паметна! Само през първите 10 години е ликвидирана неграмотността и глада! Електрифицирана е Родината и здравеопазването става безплатно!!! Няма да ми стигнат часове да опиша постигнатото от Социализма за тези 45 години. За съжаление, вместо да го доразвием, ние подтиквани от алчността си се върнахме към гнилия Капитализъм:( Всички ние трябва да се опитаме да живеем така, както в собствените си семейства! Това е Социализма! Това което се твори през последните 23 години е Капитализъм! Ако сте доволни- успех, надграждайте го докато заживеете както ви се полага!

За всички които уважават тази светла дата-НАЗДРАВЕ!!!
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 09 сеп 2013 13:10

Честито на всички които празнуват 9-ти,на другите пожелавам хубав ден и успешна седмица.Както и очаквах едни и същи клишета от антикомунистите,половината ми живот мина в едната система другата в сегашния вид на устройство на държавата едно съм разбрал, българите не се променят връзкарите ,нагаждачите и при двете системи са на почит,който е мазник и връзкар дали пред началника,директора при комунизма,дали сега пред шефа,чорбаджията при демокрацията няма разлика винаги се ценят такива хора от българина във всяка една сфера от обществото .Така че замислете се дали сте толкова свободни и независими както ви се проповядва и втълпява.И при двете системи почнеш ли много да приказваш и да вадиш кирливи ризи не те чакат добри дни и теб и семейството на такива хора не се гледа с добро око където и да са ,кротуваш ли си ,и не приказваш много ,ок си.Така че по полека с квалификациите и клишетата и глупостите на този или онзи.Друго също ме подразни и се втълпява не знам човека да ли е живял в миналия период че едва ли не хората са умирали от глад при социализма, с това никога няма да се съглася защото просто не е вярно,е нямаше голямото изобилие както сега,но това което имаше според мен беше на добро ниво като качество и цена,е и тогава имаше хора които се опитваха да правят разни щуротии но в много по малък мащаб отколкото сега се извършват.Сега наистина- тарикат ли си ,гъвкав ли си ако добре използваш мозъка си за различни комбинации,несъмнено ще имаш просперитет,за хората с по малки и скромни възможности остава голямо бачкане и цял живот надежда за по добри дни. Не искам да влизам с така наречените апологети и защитници на така наречената демокрация,всеки си има различни виждания за едни и същи неща които се случват и са се случили.

Върни се в “Свободна зона”