КНДР написа:Днес е една от най-светлите дати в българската история, една от датите заради която се гордея че съм българин. Честит празник съотечественици.
Да ти го......
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
КНДР написа:Днес е една от най-светлите дати в българската история, една от датите заради която се гордея че съм българин. Честит празник съотечественици.
iliyan написа:Безкомпромисен написа:КНДР написа:Днес е една от най-светлите дати в българската история, една от датите заради която се гордея че съм българин. Честит празник съотечественици.
За съветско комунистически престъпник катотеб е нормално най-черния ден в българската история да бъде празник, вие нямате нищо общо с България, вашата родина е СССР, само сте родени тук неуважаеми комунистически престъпници! Кой спаси комунистическите престъпици, в това число и теб от въжето?Не бяха ли вашите хора от СДС?
Твоята роднина коя ?! Може би USA a ?!
iliyan написа:Безкомпромисен написа:КНДР написа:Днес е една от най-светлите дати в българската история, една от датите заради която се гордея че съм българин. Честит празник съотечественици.
За съветско комунистически престъпник катотеб е нормално най-черния ден в българската история да бъде празник, вие нямате нищо общо с България, вашата родина е СССР, само сте родени тук неуважаеми комунистически престъпници! Кой спаси комунистическите престъпици, в това число и теб от въжето?Не бяха ли вашите хора от СДС?
Безкомпромисен написа:iliyan написа:Безкомпромисен написа:КНДР написа:Днес е една от най-светлите дати в българската история, една от датите заради която се гордея че съм българин. Честит празник съотечественици.
Моите роднини неуважаеми комуняго са достойни българи и монархисти!
iliyan написа:Безкомпромисен написа:iliyan написа:Безкомпромисен написа:КНДР написа:Днес е една от най-светлите дати в българската история, една от датите заради която се гордея че съм българин. Честит празник съотечественици.
Моите роднини неуважаеми комуняго са достойни българи и монархисти!
Не ти личи ! Сееш омраза като тези които мразиш ! За разлика от теб аз не монархист , но моя дядо е изпълнил своя дълг към монархията и служил е БА и бил окупатор в Сърбия ! А твоите ми драги монархисте дали са се били за короната а ?!
denitko1 написа:Честит Празник Българиядано станем все по-добри и да живеем и да си помагаме. А не с лошо
denitko1 написа:Честит Празник Българиядано станем все по-добри и да живеем и да си помагаме. А не с лошо
Потребители, разглеждащи този форум: tmanolov и 4 госта