Левски: Селекция и лятна подготовка 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Селекция и лятна подготовка 2013

Мнениеот Tommi » 09 сеп 2013 01:06

Laetitia написа: аз лично бих предпочела да видя в игра което и да е момченце от школата, отколкото Валерката.

Ко? Не! Тия много пият, повече от Божинката. :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 09 сеп 2013 01:07

Стига бе, хора, дърпате дявола за опашката. Ще вземе да се появи наистина тоя имбецил в Левски, та да станем за резил.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 09 сеп 2013 01:11

Laetitia написа:Стига бе, хора, дърпате дявола за опашката. Ще вземе да се появи наистина тоя имбецил в Левски, та да станем за резил.

Ае не вярвам Сираков да е толкова прост. По-точно, надявам се да не е толкова прост.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 09 сеп 2013 01:16

rhaegar написа:
Laetitia написа:Стига бе, хора, дърпате дявола за опашката. Ще вземе да се появи наистина тоя имбецил в Левски, та да станем за резил.

Ае не вярвам Сираков да е толкова прост. По-точно, надявам се да не е толкова прост.

Николетка ако олаби кълката и Сирака няма и да се замисли. :mrgreen:
между другото като ги чета нашите футбалери в инстаграм, всички без изключение ми е ясно що футбола ни е това ниво
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 09 сеп 2013 05:16

За мен ,ако Божинов си е супер класа за нашето първенство. Лично мен не ме интересува с коя мацка мачка чаршафите. Ако някой си мисли,че в нашето първенство има по качествен футболист от него значи сериозно се лъже- все пак говорим за футболист минал през Лече, Ювентус, Фиорентина, Ман.Сити, Парма и Спортинг- последните футболисти с подобна визитка играли в нашето първенство бяха Беноа Кое и Янис Зику и двамата приличаха на хора,които от няколко години не са се занимавали със спорт на професионално ниво, но си бяха супер класа за нашето първенство в сравнение с тях Валери Божинов изглежда направо като Юсеин Болт.
Това ,че бил чалгар и че си лягал с т.н "модели" ами съмнявам се в нашето първенство да има футболист поклонник на класическата музика или пък приятелките на останалите водещи футболисти и на външен вид и като държание не се различават особено от броиките не Божинов, между другото Сейтаридис също е известен плейбой.
Това че бил лигльо- за това си има треньор и техн директор да му натягат обръчите ,когато се налага. По отношение на режима- съмнявам да е чак толкова проблемен,ако беше едва ли в отборите през които мина щяха да го държат и 1 месец. То и Гарра Дембеле не се славеше като голям режимлия ,но на терена беше хала. Това ,че кариерата му от доста години върви стремглаво надолу е ясно на всеки,но все пак е на 27 години и има още доста хляб в него ,стига сам да не си го изяде. Иначе се съмнявам в отбор с треньор като Йоканович и тех.директор Сирака да има проблеми с дисциплината. За мен има всички качества да бъде най-добрия нападател не само в Левски ,но и в цялото ни първенство.
Нека не забравяме ,как изглеждаха след като се върнаха от гурбет футболисти като Вл.Манчев, Здр.Лазаров или Домо- ние си мислихме ,че са свършили ,а те се оказах ,че за нашето първенство са на супер ниво,а Божинов идва от доста по-висока кота от тях.

Потребителски аватар
boi4eto68
Контакти:

Мнениеот boi4eto68 » 09 сеп 2013 09:26

Ко,Не само този не, до като този играе в Левски, ако не дай си боже го вземат, аз мач на отбора няма да гледам! Това момче не е роден за футболист, по непонятни причини за мен е поел в грешната посока и е станал футболист. Нямам нищо лично против него, но не го приемам като такъв :)

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 09 сеп 2013 09:38

Нали знаете, че за да го вземете, първо трябва Спортинг да го уволни или да го освободи по друг начин? Малко се съмнявам да разтрогне по взаимно съгласие, все пак дадоха за него някой и друг милион.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 09 сеп 2013 09:41

honda написа:За мен ,ако Божинов си е супер класа за нашето първенство. Лично мен не ме интересува с коя мацка мачка чаршафите. ...
То аз лично не вярвам, че на някого тук му пука коя кyрва чука. Въпросът е, че като футболист вече е взел-дал. Факт е, че е пребивавал в доста именити отбори, но ако трябва да съм честна, е загадка за мен как толкова много хора са се излъгали да го вземат.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 09 сеп 2013 09:48

milen.hristov написа:
Batkoto написа:щом взимате на проби разни дечковци, без записан мач за мъжкия отбор на тим като Ден Бош, ясна е работата .. джоба на Тара е продънен безвъзвратно :lol: :lol:

Батков като купува някой смята и да му плаща, вече клуба ви е 8месеца без заплати. Лупи смятали да плаща, той си взе едни британци , но явно и стях ще се мъкне по съдилищата

Ще се включа, щото се коментират неща четени в ДонБидон и подобни медии. Милене, тебе те интересува как даден играч ще играе за отбора ти, или дали ще те съди за пари? Аз няма да му давам парите на Сашо Апашо, така че не ме интересува - панделата ще я напипа той, а не аз :lol: . Колкото до мустакатия - той човека не дава парите и джоба му си е с константа, въпроса е дали даващите ще дават, а не дали имат ;) . Рикардо Куарешма е химера, тоя дори в Бешикташ е бил на ниво около и над 80000 евро на месец, така че забравете за него, още повече, че за подпис ще искат някое милионче :mrgreen: . И на последно място - спомни си, Милене, как още юли месец ти казах, че Николери е ваш :mrgreen: . Изволниха го от Лисабон и сега е готов и за 20-тина хиляди да играе, така че се мятайте на офертата :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 09 сеп 2013 09:57

honda написа:За мен ,ако Божинов си е супер класа за нашето първенство. Лично мен не ме интересува с коя мацка мачка чаршафите. Ако някой си мисли,че в нашето първенство има по качествен футболист от него значи сериозно се лъже- все пак говорим за футболист минал през Лече, Ювентус, Фиорентина, Ман.Сити, Парма и Спортинг- последните футболисти с подобна визитка играли в нашето първенство бяха Беноа Кое и Янис Зику и двамата приличаха на хора,които от няколко години не са се занимавали със спорт на професионално ниво, но си бяха супер класа за нашето първенство в сравнение с тях Валери Божинов изглежда направо като Юсеин Болт.
Това ,че бил чалгар и че си лягал с т.н "модели" ами съмнявам се в нашето първенство да има футболист поклонник на класическата музика или пък приятелките на останалите водещи футболисти и на външен вид и като държание не се различават особено от броиките не Божинов, между другото Сейтаридис също е известен плейбой.
Това че бил лигльо- за това си има треньор и техн директор да му натягат обръчите ,когато се налага. По отношение на режима- съмнявам да е чак толкова проблемен,ако беше едва ли в отборите през които мина щяха да го държат и 1 месец. То и Гарра Дембеле не се славеше като голям режимлия ,но на терена беше хала. Това ,че кариерата му от доста години върви стремглаво надолу е ясно на всеки,но все пак е на 27 години и има още доста хляб в него ,стига сам да не си го изяде. Иначе се съмнявам в отбор с треньор като Йоканович и тех.директор Сирака да има проблеми с дисциплината. За мен има всички качества да бъде най-добрия нападател не само в Левски ,но и в цялото ни първенство.
Нека не забравяме ,как изглеждаха след като се върнаха от гурбет футболисти като Вл.Манчев, Здр.Лазаров или Домо- ние си мислихме ,че са свършили ,а те се оказах ,че за нашето първенство са на супер ниво,а Божинов идва от доста по-висока кота от тях.

Божинов си е футболист от висока класа.Просто много рано навлезе в мъжкия футбол.Нещо го форсираха и се получиха някои диспропорции във физиката му.Започна да се контузва и тръгна по живот.за това и се докара дотука.Предполагам, че ще си върне формата стига да играе постоянно.Мисля,че ще се уреди в Италия.Левски трудно ще му предложат голяма заплата.

П.П. Хонда,твоят човек вече тръгна към големия футбол.Вече е в Бари :) !Серия Б е едно добро ново начало.

Върни се в “Архив”