Laetitia написа: аз лично бих предпочела да видя в игра което и да е момченце от школата, отколкото Валерката.
Ко? Не! Тия много пият, повече от Божинката.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Laetitia написа: аз лично бих предпочела да видя в игра което и да е момченце от школата, отколкото Валерката.
Laetitia написа:Стига бе, хора, дърпате дявола за опашката. Ще вземе да се появи наистина тоя имбецил в Левски, та да станем за резил.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:Laetitia написа:Стига бе, хора, дърпате дявола за опашката. Ще вземе да се появи наистина тоя имбецил в Левски, та да станем за резил.
Ае не вярвам Сираков да е толкова прост. По-точно, надявам се да не е толкова прост.
То аз лично не вярвам, че на някого тук му пука коя кyрва чука. Въпросът е, че като футболист вече е взел-дал. Факт е, че е пребивавал в доста именити отбори, но ако трябва да съм честна, е загадка за мен как толкова много хора са се излъгали да го вземат.honda написа:За мен ,ако Божинов си е супер класа за нашето първенство. Лично мен не ме интересува с коя мацка мачка чаршафите. ...
milen.hristov написа:Batkoto написа:щом взимате на проби разни дечковци, без записан мач за мъжкия отбор на тим като Ден Бош, ясна е работата .. джоба на Тара е продънен безвъзвратно![]()
Батков като купува някой смята и да му плаща, вече клуба ви е 8месеца без заплати. Лупи смятали да плаща, той си взе едни британци , но явно и стях ще се мъкне по съдилищата
honda написа:За мен ,ако Божинов си е супер класа за нашето първенство. Лично мен не ме интересува с коя мацка мачка чаршафите. Ако някой си мисли,че в нашето първенство има по качествен футболист от него значи сериозно се лъже- все пак говорим за футболист минал през Лече, Ювентус, Фиорентина, Ман.Сити, Парма и Спортинг- последните футболисти с подобна визитка играли в нашето първенство бяха Беноа Кое и Янис Зику и двамата приличаха на хора,които от няколко години не са се занимавали със спорт на професионално ниво, но си бяха супер класа за нашето първенство в сравнение с тях Валери Божинов изглежда направо като Юсеин Болт.
Това ,че бил чалгар и че си лягал с т.н "модели" ами съмнявам се в нашето първенство да има футболист поклонник на класическата музика или пък приятелките на останалите водещи футболисти и на външен вид и като държание не се различават особено от броиките не Божинов, между другото Сейтаридис също е известен плейбой.
Това че бил лигльо- за това си има треньор и техн директор да му натягат обръчите ,когато се налага. По отношение на режима- съмнявам да е чак толкова проблемен,ако беше едва ли в отборите през които мина щяха да го държат и 1 месец. То и Гарра Дембеле не се славеше като голям режимлия ,но на терена беше хала. Това ,че кариерата му от доста години върви стремглаво надолу е ясно на всеки,но все пак е на 27 години и има още доста хляб в него ,стига сам да не си го изяде. Иначе се съмнявам в отбор с треньор като Йоканович и тех.директор Сирака да има проблеми с дисциплината. За мен има всички качества да бъде най-добрия нападател не само в Левски ,но и в цялото ни първенство.
Нека не забравяме ,как изглеждаха след като се върнаха от гурбет футболисти като Вл.Манчев, Здр.Лазаров или Домо- ние си мислихме ,че са свършили ,а те се оказах ,че за нашето първенство са на супер ниво,а Божинов идва от доста по-висока кота от тях.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 17 госта