До Хасково с рейс, а на връщане пеша!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

petko.h.markov
Контакти:

Re: До Хасково с рейс, а на връщане пеша!

Мнениеот petko.h.markov » 04 сеп 2013 16:29

ЕМИЛ написа:Уреден мач в който ЦСКА се продават за един автобус .И да не ми се правят на моралисти червените ,че оща тогава стават яко за резил .

Тео го продаде мача.Ние не сме виновни за нищо.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 04 сеп 2013 16:57

durex написа:Точно същата година Интер иска Димитър Пенев в състава си, но нарочно не са го пуснали.

Те искаха и Гунди, а Ювентус искаше Христо Бонев
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 04 сеп 2013 17:36

liliputchica написа:
Червени_шампиони написа:СТАНКО ти от Хасково ли си?

не от Италия, Станко на италиански означава мързелив.Та тоя мързел ви лази по нервите :mrgreen:

Всъщност (не че е толкова важно) "stanco" на италиански означава "уморен, изтощен", ама от красноармейци не трябва да изискваме чак такива задълбочени езикови познания... 8-)

http://enit.dict.cc/?s=stanco
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 04 сеп 2013 17:48

ЕМИЛ написа:Уреден мач в който ЦСКА се продават за един автобус .И да не ми се правят на моралисти червените ,че оща тогава стават яко за резил .

Хм съмнява ме да са продали подобен мач. ЦСКА е бил лицето на социалистическия български спорт, ако са били отстранили Интер това им е откривало шанс дори за европейска купа, да не са луди да продадат мача.

Teo написа:Само като прочета това и ми се повдига:

Мнозина и до днес смятат, че “червените” се сдобиват с автобуса след култовия полуфинален трилър с Интер през 1967 година. Тогава тръгва слухът, че италианците подарили на българския отбор возилото в знак на признателност, че ЦСКА се съгласява третият мач между двата тима да се играе на Апенините (в Болоня), а не в неутрална държава.

Доносници в действие!

Доносник ти е болния мозък. Подчертаното от теб не е ТВЪРДЕНИЕ, че рейса е подарен по изброените причини, а споменаване на слуха. А слухове има за всеки и всичко... което не ги прави факти.
Но може би си от хората, свикнали да приемат идиотизмите на ГА ГА за ФАКТИ и затова решаваш, че 1 слух е факт? Знам ли.. има армейци, които вярват на ГА ГА, че с Лицензгейт ЦСКА губи 100 милиона (написал го беше и в книга тоя тъпак).
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 04 сеп 2013 17:51

Каквото и да си говорим, това е една човешка драма с червен отенък 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
liliputchica

Мнениеот liliputchica » 04 сеп 2013 17:58

Captain Stottlemeyer написа:
liliputchica написа:
Червени_шампиони написа:СТАНКО ти от Хасково ли си?

не от Италия, Станко на италиански означава мързелив.Та тоя мързел ви лази по нервите :mrgreen:

Всъщност (не че е толкова важно) "stanco" на италиански означава "уморен, изтощен", ама от красноармейци не трябва да изискваме чак такива задълбочени езикови познания... 8-)

http://enit.dict.cc/?s=stanco

А бе и италианският няма да ти помогне на теб,яяяя виж за някоя друга диплома,нещо от демократичният период на страната или чужбина и тогава ме репликирай !
[offtopic]нямам[/offtopic]

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 04 сеп 2013 18:12

- Вярна ли е мълвата, че ЦСКА е продал третия мач от европейския полуфинал през 1967 г. срещу италианците заради автобус?

Аспарух Никодимов: Автобуса беше испански , марка – „Барейрус“, който беше подарък от заместник-министъра на отбраната тогава Здравко Георгиев заради това, че станахме шампиони същата година. После левскарите пуснаха приказка, че сме продали мача заради един автобус. По онова време една такава машина струваше 50-60 хил. долара, а за клуб като ЦСКА това не е нищо.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 04 сеп 2013 18:30

CTAHKO написа:
Teo написа:И ти ли беше там и със счупена пръчка от някое дърво налага рейса :? :lol:

На мача бях. В ексцесиите не съм участвал, защото бях малък тогава.А стадиона наистина си беше препълнен :)

Кажи колко малък,де и ако си бил много малък как видя ,че няма гол.Само да не се окаже ,че по време на мача си бил още в Ташкент. :) Не знам дали "Интер" са ни подарили рейса , ама на вас един световноизвестен (с това ,че е неизвестен) холандски отбор ,в началото на 80-те ви подари много готин рейс не му помня марката,но си спомням регистрационния му номер -АЗ 67 05.Ти тогава сигурно вече си бил по- голям и може пък да ни кажеш повода за този подарък,а? :mrgreen:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
COVINI

Мнениеот COVINI » 04 сеп 2013 18:51

Истината за този автобус е,че е компенсация за съгласяването от българска страна третия мач да се играе в Италия.Обаче идиотите още не могат да схванат,че това решение не е на ЦСКА,а на тогавашните управници.Заради това предателство е изпуснат огромен шанс да се натрие носа на западна Европа,тези индивиди продават страната си както сега го правят тяхните наследници.Така,че никой да не обвинява ЦСКА заради своите грешки и гузна съвест,нормалните хора винаги ще презират всяко предателство на страната си.
Лефскарче се нариииичам
Да паса обиииичам
След дрога тииичам
Буквара срииичам

Потребителски аватар
red leno
Контакти:

Мнениеот red leno » 04 сеп 2013 19:11

Станко,ти беше ли на този мач, защото говориш като пряк свидетел на случилото се преди 35 г.

Върни се в “ЦСКА”