ЕМИЛ написа:Уреден мач в който ЦСКА се продават за един автобус .И да не ми се правят на моралисти червените ,че оща тогава стават яко за резил .
Тео го продаде мача.Ние не сме виновни за нищо.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
ЕМИЛ написа:Уреден мач в който ЦСКА се продават за един автобус .И да не ми се правят на моралисти червените ,че оща тогава стават яко за резил .
durex написа:Точно същата година Интер иска Димитър Пенев в състава си, но нарочно не са го пуснали.
liliputchica написа:Червени_шампиони написа:СТАНКО ти от Хасково ли си?
не от Италия, Станко на италиански означава мързелив.Та тоя мързел ви лази по нервите
Teo написа:Само като прочета това и ми се повдига:Мнозина и до днес смятат, че “червените” се сдобиват с автобуса след култовия полуфинален трилър с Интер през 1967 година. Тогава тръгва слухът, че италианците подарили на българския отбор возилото в знак на признателност, че ЦСКА се съгласява третият мач между двата тима да се играе на Апенините (в Болоня), а не в неутрална държава.
Доносници в действие!
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Captain Stottlemeyer написа:liliputchica написа:Червени_шампиони написа:СТАНКО ти от Хасково ли си?
не от Италия, Станко на италиански означава мързелив.Та тоя мързел ви лази по нервите
Всъщност (не че е толкова важно) "stanco" на италиански означава "уморен, изтощен", ама от красноармейци не трябва да изискваме чак такива задълбочени езикови познания...![]()
http://enit.dict.cc/?s=stanco
CTAHKO написа:Teo написа:И ти ли беше там и със счупена пръчка от някое дърво налага рейса![]()
На мача бях. В ексцесиите не съм участвал, защото бях малък тогава.А стадиона наистина си беше препълнен
Потребители, разглеждащи този форум: Udoji90, W84me и 12 госта