най-спешно се нуждаем от десен външен за схема 4-4-2,десен бек за същата схема,както и подавач тип-Месут Йозил.
Тези тримката ако Сираков не ги вземе до края на седмицата Левски няма шанс за много точки до 16 декември.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски
LEVSKI_FOREVER
MuFc1878 написа:Взехме ли вратарчето? И очакват ли се нови попълнения
Сираков се бави сякаш гледа футболисти от няколко галактики. Засега е пълен провал. Във фейсбук беше лесно...
Eminem написа:MuFc1878 написа:Взехме ли вратарчето? И очакват ли се нови попълнения
Сираков се бави сякаш гледа футболисти от няколко галактики. Засега е пълен провал. Във фейсбук беше лесно...
Тихо, че ще долазят защитниците му.
Статията в спортала от вчера е едно от малкото свестни писания на журналистите и показва разликата между Наско и другите ни бивши ръководители. Плюса на Наско беше, че имаше титли при него и 2 поредни добри участия в евротурнирите.
Иначе със селекцията му винаги е било така. Досега само веднъж Левски имаше селекция навреме без слухове и спекулации. Ама тя пък се оказа пълен провал.
не знам къде да питам,та реших тук.
В тази пауза не беше ли редно да изиграем поне една две контроли-най малкото заради Деко ,Макриев,Лопес а и други които не попадат в 11-за мача.
То е ясно че нямаме много футболери,но вместо тренировки можеше някой мач да се изиграе.
В тази пауза не беше ли редно да изиграем поне една две контроли-най малкото заради Деко ,Макриев,Лопес а и други които не попадат в 11-за мача.
То е ясно че нямаме много футболери,но вместо тренировки можеше някой мач да се изиграе.
LEVSKI_FOREVER
zlatan написа:най-спешно се нуждаем от десен външен за схема 4-4-2,десен бек за същата схема,както и подавач тип-Месут Йозил.
Тези тримката ако Сираков не ги вземе до края на седмицата Левски няма шанс за много точки до 16 декември.
Тея Арсенал как гадно ви надцакаха
Леевски, оле
zlatan написа:не знам къде да питам,та реших тук.
Ще има контрола, спокойно. С Разлог ако не се лъжа.
zlatan написа:не знам къде да питам,та реших тук.
Кой е този Лопес?
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Лопес си го върнахме ...там от къде го взехме!
така че контрола предполагам ще има само ако вземем поне 2-3 нови
така че контрола предполагам ще има само ако вземем поне 2-3 нови
Dust написа:zlatan написа:не знам къде да питам,та реших тук.
Кой е този Лопес?
извинявам се грешката е моя имах предвид испанеца Перес.
LEVSKI_FOREVER
RIR написа:zlatan написа:не знам къде да питам,та реших тук.
Ще има контрола, спокойно. С Разлог ако не се лъжа.
И аз така четох. Дано да е тука мача.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага