най-спешно се нуждаем от десен външен за схема 4-4-2,десен бек за същата схема,както и подавач тип-Месут Йозил.
Тези тримката ако Сираков не ги вземе до края на седмицата Левски няма шанс за много точки до 16 декември.

Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски
LEVSKI_FOREVER
MuFc1878 написа:Взехме ли вратарчето? И очакват ли се нови попълнения
Сираков се бави сякаш гледа футболисти от няколко галактики. Засега е пълен провал. Във фейсбук беше лесно...
Eminem написа:MuFc1878 написа:Взехме ли вратарчето? И очакват ли се нови попълнения
Сираков се бави сякаш гледа футболисти от няколко галактики. Засега е пълен провал. Във фейсбук беше лесно...
Тихо, че ще долазят защитниците му.
Статията в спортала от вчера е едно от малкото свестни писания на журналистите и показва разликата между Наско и другите ни бивши ръководители. Плюса на Наско беше, че имаше титли при него и 2 поредни добри участия в евротурнирите.
Иначе със селекцията му винаги е било така. Досега само веднъж Левски имаше селекция навреме без слухове и спекулации. Ама тя пък се оказа пълен провал.

не знам къде да питам,та реших тук.
В тази пауза не беше ли редно да изиграем поне една две контроли-най малкото заради Деко ,Макриев,Лопес а и други които не попадат в 11-за мача.
То е ясно че нямаме много футболери,но вместо тренировки можеше някой мач да се изиграе.

В тази пауза не беше ли редно да изиграем поне една две контроли-най малкото заради Деко ,Макриев,Лопес а и други които не попадат в 11-за мача.
То е ясно че нямаме много футболери,но вместо тренировки можеше някой мач да се изиграе.
LEVSKI_FOREVER
zlatan написа:най-спешно се нуждаем от десен външен за схема 4-4-2,десен бек за същата схема,както и подавач тип-Месут Йозил.
Тези тримката ако Сираков не ги вземе до края на седмицата Левски няма шанс за много точки до 16 декември.
Тея Арсенал как гадно ви надцакаха
 . Нищо, той Деко не е по-лош, пък бил той и шуменски, не португалски
 . Нищо, той Деко не е по-лош, пък бил той и шуменски, не португалски  
Леевски, оле   

zlatan написа:не знам къде да питам,та реших тук.
Ще има контрола, спокойно. С Разлог ако не се лъжа.
zlatan написа:не знам къде да питам,та реших тук.
Кой е този Лопес?
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Лопес си го върнахме ...там от къде го взехме!
така че контрола предполагам ще има само ако вземем поне 2-3 нови

така че контрола предполагам ще има само ако вземем поне 2-3 нови

Dust написа:zlatan написа:не знам къде да питам,та реших тук.
Кой е този Лопес?
извинявам се грешката е моя имах предвид испанеца Перес.
LEVSKI_FOREVER
RIR написа:zlatan написа:не знам къде да питам,та реших тук.
Ще има контрола, спокойно. С Разлог ако не се лъжа.
И аз така четох. Дано да е тука мача.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага