botev1921 написа:Хаха, и какво да са в момента - с терористичната организация на евреи и американските им слуги ли? В момента никой не говори за комунизъм, малоумници, а за световен ред и еврейските ви господари! Комунизъм, демокрация, фашизъм - ВСИЧКО е спонсорирано от евреите, а вие си приказвайте празни приказки като големите капацитети от панелката в Люлин! Сирия е просто отправна точка на Израел за унищожението на Иран!
.. с две ръце подкрепям правото ти да напишеш всичко това , което си написал , макар да съм почти напълно убеден , че ако те попитам откъде знаеш всичко това , ще се окаже , че си прочел нещо някъде и понеже е малко по различно от всичко останало и написано сравнително убедително си го взел за чиста монета . с други думи - едва ли си присъствал лично на среща , в която еврейските господари и американските им слуги са уточнавяли подроБностите от пъкления им план .... аз нямам идея какво в действителност се случва , но .. знам само , че ако аз бях толкова мошен икономически , че да мога да владея света и да изготвям нов ред и прочие , едва ли щях да оставя нещо на случайността - т.е. нещо ме кара да си мисля , че както информацията , както дезинформацията , а също и дезинформацията на дезинформацията или с други думи всичко , което се говори е дело на едни и същи мозъчни тръстове ... не вярвам някой толкова мощен , да остави шепа блогъри и независими журналисти със семейства , да пише каквото си иска , да не говорим истиския замисъл на нещата ... предполагам , че ако някой случайно се докопа до такава информация бързо , бързо ще му организират някоя злополука или инфаркт , а защо не и на семейството му до шесто коляно от типа - семейна ваканция завършила трагично ..
.... мисълта ми е , че ние , простосмъртните никога няма да научим истината , което не означава , че няма да се погрижат по на пръв поглед полунелегален начин до нас да стигне някоя на пръв поглед много убедителна теория на конспирацията , в която да повярваме ... а ако ме накараш да изкажа предположение , какво евентуално в действителност става - ще кажа - НЕ ЗНАМ ... когато се съберат на едно място хора , които никой не контролира , владеещи всичко , управляващи света поколения наред , няма човек който би могъл да си представи изродията до която могат да стигнат .. няма такъв ...