Имало ли ПОЗИЦИЯ на БСП,която да се разграничава от РУСКАТА?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Да (Коя?)
5
22%
Не
18
78%

Общо гласове: 23

Потребителски аватар
batceko
Контакти:

Мнениеот batceko » 03 сеп 2013 22:49

Здравейте на всички , които четат темата .Днес Янаки Стоилов обяви позицията на БСП , относно случващото се в Сирия - няма да ви преразказвам какво е казал - има го в нета , който го интересува да го намери и прочете .

Това което обаче той каза , ме наведе на идеята , че би било интересно да се превърне ситуацията в нещо .. как да кажа ... по забавно .... и ето какво ми хрумна ...

Задавам въпрос за 100 000 лв . все едно че сме в шоуто Стани Богат , макар аз да не съм Ники Кънчев .
Въпроса е - ИМАЛО ЛИ Е ДОСЕГА СЛУЧАЙ , КОЙТО ДА КАСАЕ СЕРИОЗНА СИТУАЦИЯ ОТ МЕЖДУНАРОДЕН ХАРАКТЕР , ПРИ КОЙТО ОФИЦИАЛНАТА ПОЗИЦИЯ НА БСП ДА Е БИЛА РАЗЛИЧНА ОТ ТАЗИ НА РУСИЯ , И АКО Е ИМАЛО , КАКЪВ Е ТОЙ - ДАТА , ЛИНК КЪМ СТРАНИЦА ОТ ИНТЕРНЕТ И Т.Н.

Това ми е въпроса . Ясен и мисля точен . Подозирам , че някой наши форумни колеги ще се развихрят и ще покажат познанията си по БСП история от близкото минало - няма лошо .. това е и целта ..

.. искрено се надявам да има такъв случай , защото противното означава , че би трябвало БСП да се преименува например на БРП - Българска руска партия .. или БПП- Българска проруска партия ... така и така лидера и се казва Дмитриевич .... ще е жалко ако се окаже , че България се управлява от коалиция от Проруска , Протурска и Проидиотска партия
Това е накратко .Желая успех и стискам палци :) :) :)

Потребителски аватар
VOLOV
Контакти:

Re: Въпрос за 100 000 лева .

Мнениеот VOLOV » 03 сеп 2013 23:02

Не, не е имало и няма да има! :) :) :)
Задръж 100 000-те хиляди и купи по една бира за Бог да прости комунизма.
Комунизма си замина, крадците, плод на същия режим си останаха горе...
Пътя е необратим, посоката ясна! България ще бъде демократична държава,
рано или късно. Вижда се, че обществото ни е доста по-напред от неговите
управници и много по-напред отколкото се опитват да му внушат, че не е.
Развитието е в предприемачеството, свободата и европейските ценности.

Потребителски аватар
1912plovdiv
Контакти:

Мнениеот 1912plovdiv » 03 сеп 2013 23:08

Не случайно ЕС обявиха бсп и станишеф за троянски кон на империята на злото русия :idea:
▒▓█▄▀ БОТЕВ ▄▀█▓▒

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 03 сеп 2013 23:22

Не.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

urkoto

Мнениеот urkoto » 03 сеп 2013 23:29

Е все едно да питаш има ли педофил дето не е пипал през живота си малки деца, то нали затова е педофил. Та и бг интернационалистите, въздишащи носталгично по времето на концлагерите и желязната завеса. Ами че те са си рубладжийски блядове до един, каквото говорит Масква, такова и нашите коминтер боклуци. Гледайте ги, даже и предавания си правят да реставрират комунизма. Говоря за онова гнусно "нещо" отечествен фронт!
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 04 сеп 2013 00:10

Тука отговора е ясен: Ко? НЕ! Аз се чудя как може някой нормален и трезво мислещ да подкрепя тази партия която е правила атентат във българска църква със стотици български граждани с цел преврат?
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 04 сеп 2013 00:54

Все едно някой да каже: давам 1 000 000 ако ми посочите факти и документи, с които да докажете, че не е имало комунистически лагери по времето на Сталин в СССР. Ами няма как да се намерят такива документи просто защото лагери е имало. Та и въпроса за 100-те хилядарки.
П.П. Тюх ма"а му стара - пак ще си одим бедни. :lol:
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
botev1921
Контакти:

Мнениеот botev1921 » 04 сеп 2013 01:34

Хаха, и какво да са в момента - с терористичната организация на евреи и американските им слуги ли? В момента никой не говори за комунизъм, малоумници, а за световен ред и еврейските ви господари! Комунизъм, демокрация, фашизъм - ВСИЧКО е спонсорирано от евреите, а вие си приказвайте празни приказки като големите капацитети от панелката в Люлин! Сирия е просто отправна точка на Израел за унищожението на Иран!

rzEtw
Контакти:

Мнениеот rzEtw » 04 сеп 2013 01:46

Тази на ГЕРБ и на Плевнелиев пък винаги съвпада с позицията на САЩ :? Сега да избираме между САЩ и Русия ли или просто да си гледаме нашия интерес и да не се бъркаме в мръсните игри на големите играчи.

Потребителски аватар
batceko
Контакти:

Мнениеот batceko » 04 сеп 2013 01:59

botev1921 написа:Хаха, и какво да са в момента - с терористичната организация на евреи и американските им слуги ли? В момента никой не говори за комунизъм, малоумници, а за световен ред и еврейските ви господари! Комунизъм, демокрация, фашизъм - ВСИЧКО е спонсорирано от евреите, а вие си приказвайте празни приказки като големите капацитети от панелката в Люлин! Сирия е просто отправна точка на Израел за унищожението на Иран!

.. с две ръце подкрепям правото ти да напишеш всичко това , което си написал , макар да съм почти напълно убеден , че ако те попитам откъде знаеш всичко това , ще се окаже , че си прочел нещо някъде и понеже е малко по различно от всичко останало и написано сравнително убедително си го взел за чиста монета . с други думи - едва ли си присъствал лично на среща , в която еврейските господари и американските им слуги са уточнавяли подроБностите от пъкления им план .... аз нямам идея какво в действителност се случва , но .. знам само , че ако аз бях толкова мошен икономически , че да мога да владея света и да изготвям нов ред и прочие , едва ли щях да оставя нещо на случайността - т.е. нещо ме кара да си мисля , че както информацията , както дезинформацията , а също и дезинформацията на дезинформацията или с други думи всичко , което се говори е дело на едни и същи мозъчни тръстове ... не вярвам някой толкова мощен , да остави шепа блогъри и независими журналисти със семейства , да пише каквото си иска , да не говорим истиския замисъл на нещата ... предполагам , че ако някой случайно се докопа до такава информация бързо , бързо ще му организират някоя злополука или инфаркт , а защо не и на семейството му до шесто коляно от типа - семейна ваканция завършила трагично ..
.... мисълта ми е , че ние , простосмъртните никога няма да научим истината , което не означава , че няма да се погрижат по на пръв поглед полунелегален начин до нас да стигне някоя на пръв поглед много убедителна теория на конспирацията , в която да повярваме ... а ако ме накараш да изкажа предположение , какво евентуално в действителност става - ще кажа - НЕ ЗНАМ ... когато се съберат на едно място хора , които никой не контролира , владеещи всичко , управляващи света поколения наред , няма човек който би могъл да си представи изродията до която могат да стигнат .. няма такъв ...

Върни се в “Кошче за отпадъци”