vaskonti написа:Безкомпромисен написа:Кажи ми една комунистическа партия, която да не са комунисти, един , който да не е комунист или свързан с комунистическите престъпници?
Ако се разровя из родословното ти дърво и намеря някой твой прачичо или братовчед на майката на леля ти на стринката, които са били комунисти, тогава какво -ти самият за разстрел ли си или само за затвор?
Аз нямам комунистически престъпници в рода си, с което се гордея, а ако имах щях да се отрека от тях официално чрез държавен вестник, защото не искам да имам нищо общо с комунисти! Искам да съм екологично чист!Някои казват не си избирам родителите? Така е но ако се примерно майка ти или баща ти са комунисти имаш право да се отречеш от тях официално чрез държавен вестник , защото никой нормален човек не иска да има нещо общо с престъпници , а ако не се отречеш, значи и ти си като тях - комунист! И ти носиш отровната им семка!
Моите родители са ме възпитавали да обичам България и ми разказваха какво представляват тези получовеци и на какво са способни и навремето много внимавахме да не се изтървем с брат ми някъде на такива теми , защото копоите от партийната сигурност следяха навсякъде!