Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Re: Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Мнениеот Безкомпромисен » 03 сеп 2013 09:39

vaskonti написа:
Безкомпромисен написа:Кажи ми една комунистическа партия, която да не са комунисти, един , който да не е комунист или свързан с комунистическите престъпници?

Ако се разровя из родословното ти дърво и намеря някой твой прачичо или братовчед на майката на леля ти на стринката, които са били комунисти, тогава какво -ти самият за разстрел ли си или само за затвор?

Аз нямам комунистически престъпници в рода си, с което се гордея, а ако имах щях да се отрека от тях официално чрез държавен вестник, защото не искам да имам нищо общо с комунисти! Искам да съм екологично чист!Някои казват не си избирам родителите? Така е но ако се примерно майка ти или баща ти са комунисти имаш право да се отречеш от тях официално чрез държавен вестник , защото никой нормален човек не иска да има нещо общо с престъпници , а ако не се отречеш, значи и ти си като тях - комунист! И ти носиш отровната им семка!
Моите родители са ме възпитавали да обичам България и ми разказваха какво представляват тези получовеци и на какво са способни и навремето много внимавахме да не се изтървем с брат ми някъде на такива теми , защото копоите от партийната сигурност следяха навсякъде!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 03 сеп 2013 09:54

Тоест, ако се отречеш от родителите си чрез държавен вестник, това автоматично те прави чист? И как точно държавният вестник прекъсва кръвната връзка с твоите родители? Как точно премахва "семето", след като тяхната кръв тече в твоите вени? Съжалявам, но ако се намери дори един твой далечен прачичо или негов шести братовчед, които да са комунисти, ти автоматично си за разстрел или най-малкото концлагер. Бъди благодарен, че ме мързи, а и нямам интерес да се ровя в родословното ти дърво. В противен случай щях да призова форумците тук публично да те линчуваме.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 03 сеп 2013 10:02

vaskonti написа:Тоест, ако се отречеш от родителите си чрез държавен вестник, това автоматично те прави чист? И как точно държавният вестник прекъсва кръвната връзка с твоите родители? Как точно премахва "семето", след като тяхната кръв тече в твоите вени? Съжалявам, но ако се намери дори един твой далечен прачичо или негов шести братовчед, които да са комунисти, ти автоматично си за разстрел или най-малкото концлагер. Бъди благодарен, че ме мързи, а и нямам интерес да се ровя в родословното ти дърво. В противен случай щях да призова форумците тук публично да те линчуваме.

Аз съм на 48 години , роден съм 1965 , майка ми и баща ми са антикомунисти, а случайно науча, че имам някой роднина комунистически престъпник , се отричам официално , чрез държавен вестник! По този начин човек показва, че не иска да има нищо общо с престъпници! Някои ми казват не си избирам родителите и рода! Така е , но ако някои от тях са комунистически престъпници имаш право да се отречеш официално чрез държавен вестник и по този начин показваш , че искаш родът ти да е чист!Аз няма да имам дете , защото роби на комунизма не искам да оставям и комунягите да се гаврят с него!
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 03 сеп 2013 10:41

Безкомпромисен написа:Аз няма да имам дете , защото роби на комунизма не искам да оставям и комунягите да се гаврят с него!
Човек, ти сериозно ли? :shock: Ще се лишиш от радостта да станеш баща, да продължиш рода си, да виждаш как детето ти расте, за да не се гаврели комунягите с него.
Боже Господи! При цялата ми омраза към червената паплач, ти прекаляваш и яко се филмираш.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 03 сеп 2013 10:46

Безкомпромисен написа:Аз няма да имам дете , защото роби на комунизма не искам да оставям и комунягите да се гаврят с него!

Ми ще го научиш,че комунизма е лош и ще го научиш да не позволява да се гаврят с него и така :!:

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 03 сеп 2013 10:49

Някой модератор да го разкара този психопат от форума, че е налазил навсякъде! Имаме си достатъчно звезди тук, КНДР и Караджов са класи над него!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 03 сеп 2013 11:28

Хайде сега комунистите искат да ми налагат цензура!Това е типично само за комунист! И да ме изгоните няма да съм ви нито първият нито последния!Колкото до това за детето на един мой приятел антикомунист, сега комунягите се гаврят с неговото дете! Аз не искам моето дете страда в поробена от комунизъм България!Когато България се освободи от комунистическото робство и станем нормална държава, тогава ще имам дете!Каква радост може да ми бъде едно дете , след като България е под съветско-болшевишко кърваво робство?

bai hoi
Контакти:

Мнениеот bai hoi » 03 сеп 2013 11:48

"Не харесвахме червените!

Гласувахме против тях. Гласувахме за семействата си, за пра-дядовците си, за чичо Пешо от 5-тия етаж, който винаги е казвал, че червените са мафия и така нататък. А комунистите? Нищо! Приемахме (с отвращение), че има и такива кретени и толкоз. Надявахме се да спечелим изборите и обикновено не успявахме. Ядосвахме се и псувахме точно както го правеха някога бащите ни. Повтаряхме си колко прост е народът и как си заслужава съдбата, … все едно, че ние не сме част от него. Всичко друго, но не водихме война. Не и тогава. Не и това поколение. Само малцина .."

"Е, … порастнахме!

И разбрахме… Комунизмът е още тук! По-коварен, по-подъл и по-опасен. Никога не е изчезвал. Все същите национални предатели, руски подлоги, ченгета, комунисти, откровени сталинисти, мафиоти, ибрикчии, лъжци и подлеци. Техните синчета, зетьове, снахи и другарчета, все така алчни, арогантни и нагли, правят същото като тези преди тях – лъжат и крадат. Смениха си една буква в името на партията и това е! Нищо друго не се е променило."

http://www.svobodata.com/page.php?pid=12369&rid=36

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 03 сеп 2013 12:00

Абе, хахото е право, че всички партии са свързани със старата комунистичекса върхушка.
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 03 сеп 2013 12:04

daduradam написа:Абе, хахото е право, че всички партии са свързани със старата комунистичекса върхушка.

Все едно през 1983 не всички са били чавдарчета.
Пишете ме и мен обвързан с БКП :oops:
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Архив”