ЧЕРНО МОРЕ - Лудогорец - 3:1 FT

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Ron Jeremy
Контакти:

Re: ЧЕРНО МОРЕ - Лудогорец - 3:1 FT

Мнениеот Ron Jeremy » 02 сеп 2013 15:03

helemong написа:
tsonpen на 01 Сеп 2013 22:06

angelofdeath написа:
Ч.Море игра силно и заслужено спечели! Аз обаче не знам, какво става с Лудогорец? При тях всичко е наред, трябва само да играят и да не мислят за нищо друго. Не може отбор, който за шест кръга да има два гола да вкара цери три на кандидат шампиона.

Ами дай си сметка, че около тези 6 кръга Лудогорец изигра още 7 важни мача. "Черно море" и Лудогорец не бяха равнопоставени (за което моряците нямат никаква вина, естествено). Слабата игра на Лудогорец е свързана с евромачовете и недобрия подход към мача с "Черно море". Може би неправилен избор на титуляри и илюзорни очаквания за лесен мач след мача с Базел. Но моряците си искат своето и то на всяка цена, като въобще не им пука за евромачовете на Лудогорец. И двата отбора влизат по съвсем различен начин в мача. От там дойде и резултатът. След третия гол Лудогорец заигра и ако имаше едно полувреме пред себе си, съм сигурен, че щеше да направи обрат. Едва тогава футболистите на Лудогорец стъпиха на тревата. Преди това витаеха във въздуха. И то доста витаеха, защото обикновено един гол ги разтърсва, а сега бяха необходими цели 3.
Така че, някои е добре да приберат знамената. Лудогорец може би има проблем с натоварването и мотивацията за някои мачове в нашето първенство. Имахте късмет да сте в точния момент на точното място, иначе като нищо се нареждахте до ЦСКА и Берое с 3 на нула във вратата ви. Не че не ви се е случвало преди

Заради такива капанци много ме е яд за събота и чувствам вина. Като стана 3;0 около мен приятелите (моряци работили някога за Домусчиев) започнаха да скандират още,още. Аз взех да ги моля да не скандираме това,за да не унижаваме Лудогорец повече.

те са по добри и когато падат :) :) :) добре , че имахме късмет , добре че не се играеха 3 полувремена и т.н. :) :) :)
ex Popeye

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 02 сеп 2013 16:20

HEATSEEKER написа:ок, днес ще си пийна водка с харизматичните Стефан Янев, Стефан Богомилов, Стоян Георгиев, Карабаджаков (ако дойде),великия бат Димчо, и голмаистора за 1961 Любен Костов ще стане на въпрос и за н-14 :lol:

Ти питай брат :mrgreen: , защото май ще се окаже че за миналият шампионат 2012-2013г., №14 няма нито една асистенция за триисетината официални мача в които е играл :oops: . (Пак да попитам ако някой от форума има инфо за последните две асистенции на играча, моля да сподели, ако и видео от мачовете сподели ще е супер.)

Да не се окаже, че от последната му асистенция (поне на мен известна за сега :oops: http://www.sportal.bg/statistics_team_v ... ideo=45067 сезон 2011-12г. - 23 кръг Черноморец - Черно море 3-2 (2-1 - 70мин. - 10.Мирослав Манолов (асистенция на 14.Георги Божилов))) е изиграл към 41 ялови (без да подаде за гол) последователни мача.
А от предпоследната асистенция, към 65 последователни мача :oops: (сезон 2010-11 - 19 кръг: Черно море - ЦСКА 1-0 (1-0 - 79мин. - 8.Дончо Атанасов (асистенция на 14.Георги Божилов)).

Да попитам тогава разбирача Добри, какво ще драска с/у феновете :mrgreen: .

Потребителски аватар
rodman
Контакти:

Мнениеот rodman » 02 сеп 2013 19:27

Е, честно, тука се оля! Сега Добри Атанасов ли ти е проблема? Щото списъка на инакомислещите, които не споделят мненията ти, понабъбна :) Сега, беж при модераторите, да ме отстранят от форума!!!!! Което, не знам дали си разбрал, по никакъв начин няма да ме спре да ходя на стадиона и да си подкрепям любимия отбор! Позитивно, разбира се!!! Опа - разбираш ли?
За финал - Добри Атанасов винаги изказва лично мнение, за разлика от писарушката на всички власти Недко Петров.
Eлате на стадиона и се забавлявайте, отърсете се от тежкото ежедневие и си подкрепете отбора за 90 минути!! И-и-и..., намерете си друго място за избиване на комплексите :)

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 02 сеп 2013 19:51

rodman написа:Е, честно, тука се оля! Сега Добри Атанасов ли ти е проблема? Щото списъка на инакомислещите, които не споделят мненията ти, понабъбна :) Сега, беж при модераторите, да ме отстранят от форума!!!!! Което, не знам дали си разбрал, по никакъв начин няма да ме спре да ходя на стадиона и да си подкрепям любимия отбор! Позитивно, разбира се!!! Опа - разбираш ли?
За финал - Добри Атанасов винаги изказва лично мнение, за разлика от писарушката на всички власти Недко Петров.

Аз проблем нямам, изказвай си свободно мнението, както аз си изразявам моето.

За Добри не си прав, и той лично трябва да се извини на феновете за пореден път, след днешните тиради.
Феновете лесно се плюят, ама за мутрите си трае и мълчи. И ред не пише за проблемите, защото е зависим ;) .

Статистиката боде очи, ама това е... :oops: !!!

Потребителски аватар
rodman
Контакти:

Мнениеот rodman » 02 сеп 2013 20:16

За мутрите си болезнено прав!!! Честно, дори и аз, от висотата на моите 50 години продължавам да си слагам спирачка (автоцензура, ако щеш я наречи) :( Което май си остава проблем на обществото ни... По темата - може би погрешно да съм разбран, не съм адвокат на No. 14 както го наричате. Но съгласи се, Божилов заслужава поне малко уважение, за това което свърши в събота, заливан постоянно с негативни оценки от голяма част от нас - привържениците на отбора.
Eлате на стадиона и се забавлявайте, отърсете се от тежкото ежедневие и си подкрепете отбора за 90 минути!! И-и-и..., намерете си друго място за избиване на комплексите :)

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 02 сеп 2013 20:49

rodman, аз с/у човека Божилов нямам нищо против, не го познавам лично, а коментирам само играча.
За събота, направи СУПЕР МАЧ, направо мача на животът си направи момчето.
Два гола в един мач до колкото знам не е вкарвал с нашият екип. ХВАЛА и УВАЖЕНИЕ за мача!!!
.......................
Но съм критичен като цяло към представянето му със зеленият екип :mrgreen: .

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 02 сеп 2013 20:59

ShooterMan написа:Вие също бъдете малко по-умерени,не се мислете за някакъв голям отбор.Гледал съм примерно Левски от 2005,от времето на Мърю...класа над вас е,да не кажа две.Къде и на каква трева сте стъпили след 3:0?Я се осъзнай,просто Черно Море спря да играе,иначе съвсем щяхме да ви разпарчатосаме.Вкарахте случайно един пряк и айдеее,обрат щели да правят за 1 полувреме.Ако имаше още едно полувреме след 3:0 нямаше да спрем,ами щяхме да ви забодем още 1-2 парцала,Дани Младенов нямаше да е тъй несъсредоточен,както и Сашо Шерифа.А Базел?Те дори не се изпотиха,смачкаха ви без никакви проблеми,имахте късмет срещу слабия Партизан и толкоз.Нещо полетяхте много нависоко,Берое е в тотална криза,както и ЦСКА.Видяхме ви с Любимец,както и с Локо Пд където с много късмет и 100 клизми измъкнахте победа.Медиите ви надуват,но реалността е друга :arrow:

100% съгласен с това мнение!
А Гонзо може и да не е толкова лош, колкото се опитваха да го изкарат... Фаза защита ви е перфектна, видя се и на Герена. Нашите са в криза, но не играха никак зле тогава. Морето си остава фактор, колкото и на някои да им е неприятно.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
rodman
Контакти:

Мнениеот rodman » 02 сеп 2013 22:54

greenpeak написа:rodman, аз с/у човека Божилов нямам нищо против, не го познавам лично, а коментирам само играча.
За събота, направи СУПЕР МАЧ, направо мача на животът си направи момчето.
Два гола в един мач до колкото знам не е вкарвал с нашият екип. ХВАЛА и УВАЖЕНИЕ за мача!!!
.......................
Но съм критичен като цяло към представянето му със зеленият екип :mrgreen: .

greenpeak, аз също не го познавам лично, ако съм създал подобно впечатление. Просто се опитвам да се поставя на неговото място и как примерно бих работил нормално в подобна ненормална, съгласи се, обстановка :)

Ако с нещо съм те засегнал, моля за извинение! Нека поне тук, във форума запазим нормални отношения между хора, мислещи в една посока :) Останалото го знаят всички: САМО ЧЕРНО МОРЕ!!!

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 03 сеп 2013 08:21

След снощната сбирка, всички бяха на мнение , че Божилов е направил изключителен мач.Такива отигравания рядко се виждат.
Дано от тук нататък да играе само така.
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
rodman
Контакти:

Мнениеот rodman » 03 сеп 2013 16:11

Два поредни кръга "наше момче" е Играч на кръга - след Симеон Райков, дойде ред и на No. 14 ;)
http://www.varnautre.bg/2013/09/03/1842 ... _7_ia_krug

Върни се в “Черно море”