helemong написа:tsonpen на 01 Сеп 2013 22:06
angelofdeath написа:
Ч.Море игра силно и заслужено спечели! Аз обаче не знам, какво става с Лудогорец? При тях всичко е наред, трябва само да играят и да не мислят за нищо друго. Не може отбор, който за шест кръга да има два гола да вкара цери три на кандидат шампиона.
Ами дай си сметка, че около тези 6 кръга Лудогорец изигра още 7 важни мача. "Черно море" и Лудогорец не бяха равнопоставени (за което моряците нямат никаква вина, естествено). Слабата игра на Лудогорец е свързана с евромачовете и недобрия подход към мача с "Черно море". Може би неправилен избор на титуляри и илюзорни очаквания за лесен мач след мача с Базел. Но моряците си искат своето и то на всяка цена, като въобще не им пука за евромачовете на Лудогорец. И двата отбора влизат по съвсем различен начин в мача. От там дойде и резултатът. След третия гол Лудогорец заигра и ако имаше едно полувреме пред себе си, съм сигурен, че щеше да направи обрат. Едва тогава футболистите на Лудогорец стъпиха на тревата. Преди това витаеха във въздуха. И то доста витаеха, защото обикновено един гол ги разтърсва, а сега бяха необходими цели 3.
Така че, някои е добре да приберат знамената. Лудогорец може би има проблем с натоварването и мотивацията за някои мачове в нашето първенство. Имахте късмет да сте в точния момент на точното място, иначе като нищо се нареждахте до ЦСКА и Берое с 3 на нула във вратата ви. Не че не ви се е случвало преди
Заради такива капанци много ме е яд за събота и чувствам вина. Като стана 3;0 около мен приятелите (моряци работили някога за Домусчиев) започнаха да скандират още,още. Аз взех да ги моля да не скандираме това,за да не унижаваме Лудогорец повече.
те са по добри и когато падат