ЛЮБИМЕЦ-ЛЕВСКИ 01.09.2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: ЛЮБИМЕЦ-ЛЕВСКИ 01.09.2013

Мнениеот blue avalanche » 02 сеп 2013 00:24

Могилката написа:Стига глупости! Не си бъркайте по дупките, поне не във някакви форуми.

Днес бяхме перфектни! Имаше много желание в момчета за които дълго се говори, че не стават за Левски. Еми да си левскар не е да си поклонник на титли и купи, важното е да се раздаваш за всяка топка. Единственото лошо в този мач бе Гаджев, нека го вдигнем това момче, не може така да играе със страх или по-точно с някакъв нихилизъм.

За Вутов! Дреееееми на *ура, че вкара гол, важното бе, че застана зад топката.

Гари! Дано му вземат някой лев, но определено не става за колективен спорт.

Перес! Същия като Вазалов преди контузията.

Деко! Научил е някакви селски номера, които в София не минават, няма как да ми е любимец.

Бру! Давам му още време. На мен ми харесва погледа му върху играта и движението по терена. Ако има малко повече самочувствие мисля, че ще засенчи Бардон (въпреки позицията си), но да видим.

Пелето! Завинаги един от нас! Само ляв външен не е играл. Дано остане в школата после, много акъл има тоя човек и много я разбира тая игра. Свършил е с футбола иначе.

Плазмен! Но комент .... Никога не съм го харесвал и нямам право да го критикувам или хваля. Не харесвах и Петков между другото. За мен вратар от по новите е само един Иванков.

Генков! Кажи му Локо и не ме питай повече. Пълен фигурант на терена.

Макриев! Мърша долна, избяга от Нас като пълна шундра сега чака някой да му спасява кариерата. Да го пуделест!

Велев! Голямо сърце вади, че не е за Левски не е, но поне дава душата си на терена. Респект!

Димов! Ще расте тоя човек, има много хляб в него.

Уж сме били перфектни,пък:
Гари-не ставал
Деко-със селски номера
Генков-Локо
Плазмен-???
Велев-не ставал за Левски
Перес-като Везалов
Гаджев-страхлив
Кой ТОЧНО беше перфектния,че нещо не разбрах?Или с "шундри" сме играли перфектен футбол???Още по не разбрах...Да не кажеш,че само с Пелето и Бру сме били Любимец?

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 02 сеп 2013 00:51

"От очилата ми било".
1. Има засада на Любимец преди гола на Левски.
2. Няма засада при гола на Левски.
3. Асистенцията не беше на "Деко", а на футболист от Любимец.
4. Колкото до скандиранията, те са малоумни и трябва да спрат. Иначе и другите фенове имат малоумни скандирания.
5. Слаби сме.

Потребителски аватар
Stanley_79
Контакти:

Re: Скандалното поведение на синята публика

Мнениеот Stanley_79 » 02 сеп 2013 01:50

rosenpetkov написа:
damyanov1963 написа:
rosenpetkov написа:
ЕМИЛ написа:
urkoto написа:Братя, докога ще ги търпим тези сини талибани, само това пита Уреца и отговор не чака!?
Ловеч били селяни и ги мразели - ок
ЦСКА били чорбари и не знам си какво - ок
Ботев, Локо, Черно море - ок, има за какво

Но какво бяха виновни феновете на Любимец, с какво точно са виновни на сините талибани, как по-точно са навредили на т.нар. "синя кауза" и въобще - с какво заслужиха тези обидни викове!? Или толкова е просто акъла на престъпните елементи от софийските покрайнини!

Засрамете се, това което правите е СРАМНО - не за вас, а за патрона, чието име носите...

Скрий се някъде бе. ще си скандираме каквото си искаме . :evil:

Шампиони сме .

на Калъфките :o

Да разбираме ли, че купите ще ги вземе нафтата, а за Левски ще останат калъфките?

В момента сте само 2 точки преди нас така че ДА :)

КО РЕЧИ, КО?
"От очилата ми билоооо"!!!
Плувай в "зеленото" море и айде за гъби. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... ots_bg.png
Ха, ха, ха, най-старият изкуствено създаден отбор, който на всичкото отгоре е от кв. Подуене.
ТОВА Е ЦСКА!!!

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 02 сеп 2013 09:57

Batkoto написа:щом стигнахте до там да пазите резултата срещу Любимец, ясно е що за отбор сте .. а и не бих се учудил Раев да е купил този мач, има разни такива коментари по форумите ;)

Раев е аналог на вашия Костадинов. Тези хора пари не дават, те САМО ВЗЕМАТ.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 02 сеп 2013 10:00

wilge написа:
Batkoto написа:щом стигнахте до там да пазите резултата срещу Любимец, ясно е що за отбор сте .. а и не бих се учудил Раев да е купил този мач, има разни такива коментари по форумите ;)

В твоята служба работниците ли си плащат, че работят или шефа го прави за да работят за него

Веселинов

Мнениеот Веселинов » 02 сеп 2013 11:48

Могилката написа: ...Днес бяхме перфектни!...

Тоя потребител или не е гледал вчерашния мач Любимец - Левски или е "червен", но и в двата случая спешно се нуждае от квалифицирана лекарска помощ :lol:

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 02 сеп 2013 12:20

Честита победа и дано от тук нататък се отпушим!
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

dimitar59
Контакти:

Мнениеот dimitar59 » 02 сеп 2013 13:55

Малко по-добра игра на Левски от досегашните мачове.Още веднъж се видяха пропуските във физическата подготовка и най-радостно е,че Ясен Екимов вече не се занимава с това.До 65 мин. макар и с човек по-малко (повлеканата Гаджев бе на терена само да се подготви за тв интервютата след мача),отбора се държеше горе-долу добре.Появата на Вутов малко освежи играта,но има още много работа с този отбор.

Могилката
Контакти:

Мнениеот Могилката » 02 сеп 2013 19:45

Веселинов написа:
Могилката написа: ...Днес бяхме перфектни!...

Тоя потребител или не е гледал вчерашния мач Любимец - Левски или е "червен", но и в двата случая спешно се нуждае от квалифицирана лекарска помощ :lol:

Айде сега си мотивирай мнението.

А бяхме перфектни защото с тия футболисти това ни е максимума. Мача бе изигран тактически като хората. Ако не вярваш питай феновете на Ботев и Лудогорец, пък и на Литекс.

В момента, ако Левски и Любимец си бяха разменили екипите разлика нямаше да намериш.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 04 сеп 2013 23:44

milen.hristov написа:
wilge написа:

В твоята служба работниците ли си плащат, че работят или шефа го прави за да работят за него

Човека е искал, може би да каже в по- мека форма ,ЧЕ КРАДАТ.
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Върни се в “Архив”