Могилката написа:Стига глупости! Не си бъркайте по дупките, поне не във някакви форуми.
Днес бяхме перфектни! Имаше много желание в момчета за които дълго се говори, че не стават за Левски. Еми да си левскар не е да си поклонник на титли и купи, важното е да се раздаваш за всяка топка. Единственото лошо в този мач бе Гаджев, нека го вдигнем това момче, не може така да играе със страх или по-точно с някакъв нихилизъм.
За Вутов! Дреееееми на *ура, че вкара гол, важното бе, че застана зад топката.
Гари! Дано му вземат някой лев, но определено не става за колективен спорт.
Перес! Същия като Вазалов преди контузията.
Деко! Научил е някакви селски номера, които в София не минават, няма как да ми е любимец.
Бру! Давам му още време. На мен ми харесва погледа му върху играта и движението по терена. Ако има малко повече самочувствие мисля, че ще засенчи Бардон (въпреки позицията си), но да видим.
Пелето! Завинаги един от нас! Само ляв външен не е играл. Дано остане в школата после, много акъл има тоя човек и много я разбира тая игра. Свършил е с футбола иначе.
Плазмен! Но комент .... Никога не съм го харесвал и нямам право да го критикувам или хваля. Не харесвах и Петков между другото. За мен вратар от по новите е само един Иванков.
Генков! Кажи му Локо и не ме питай повече. Пълен фигурант на терена.
Макриев! Мърша долна, избяга от Нас като пълна шундра сега чака някой да му спасява кариерата. Да го пуделест!
Велев! Голямо сърце вади, че не е за Левски не е, но поне дава душата си на терена. Респект!
Димов! Ще расте тоя човек, има много хляб в него.
Уж сме били перфектни,пък:
Гари-не ставал
Деко-със селски номера
Генков-Локо
Плазмен-???
Велев-не ставал за Левски
Перес-като Везалов
Гаджев-страхлив
Кой ТОЧНО беше перфектния,че нещо не разбрах?Или с "шундри" сме играли перфектен футбол???Още по не разбрах...Да не кажеш,че само с Пелето и Бру сме били Любимец?