Георги Христов твърдо вън от Левски!?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Георги Христов твърдо вън от Левски!?
Георги Христов да го продадем на Своге. За 10 лв. Те така и така ще изпаднат(за неас все още не е сигурно ) Аз съм готов да платя трансферната сума. Само от Своге да ми пратят факс че го взимат. И на проби не ходи(че може да го върнат). Та той е играч на Левски. Аиде пускам факса и чакам потвърждение.
- Cherven_poboinik
- Контакти:
igor tomasic написа:botev195 написа:нищо не разбираш от футбол бе левак .момчето има потенциал ама в тоя чупен отбор няма шансако балъков го вземе ще го направи голмайстор за един полусезон.
+1
Вие кажете ми честно мислите ли го това , което пишете ?? Защото ако е така .. по жалко за вас .. ! Имал потенциал .. не знам си какво не знам си що !? Пха .. пълни глупости ! Ако имаше потенциал да беше вкарал в една четвърт от мачовете , в които му се гласваше доверие! Нямаше Левски да е на тоя хал!
Омръзна ми вече вечната надежда Георги Христов да се чака да се докаже и да започне да бележи !!
Има един гол срещу Цска и това е ... Левски не значи един гол за 20 мача !
Изключвайки голът срещу "гранда" ФК Баку .. е пълна мъка нашия "таран" !

You'll never walk alone!!
gentile написа:Абе смотаняци , Жоро е талант дето ви дойде като дар от небето, ама вие ( вие имам предвид Левски като цяло-некадърно ръководство, ,,куци'' играчи и публика-,,разбирачи'') го провалихте.Дано да се махне по-бързо от вас и да намери добро място ,където да разкрие потенциала си.
Ти луд ли си, бе?

Жорко го е страх от топката. А един футболист се разбира, колко е голям, когато отиде да играе за голям отбор и когато трябва да носи многократна отговорност на гърба си.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Не разбивайте детските мечти на човека да играе в левски, оставете го!
Това е защото го взехте без пари!!!!!!!!!!!!!!! Дайте си ни го за да го направим пак голмайстор!!!!!!!!! Както навремето и Гунди направихме футболист!!!!!!
Г.Христов не е слаб футболист просто няма психиката за отбор като Левски.В момента Левски няма друга алтернатива за централен нападател така че вместо да бъда псуван и мачкан постоянно трябва да бъде подкрепен за да се поотпусне малко,може пък да вземе и да вкара някой гол.
Живеем в странно общество. Ако един мъж се смята за Наполеон, за Юлий Цезар или за извънземен, го лекуват. Ако се смята за жена, му защищават правата
polit56 написа:Това е защото го взехте без пари!!!!!!!!!!!!!!! Дайте си ни го за да го направим пак голмайстор!!!!!!!!! Както навремето и Гунди направихме футболист!!!!!!
Не е без пари, само че честните и прозрачни батков и христолов се разбраха тайно, за да прецакат марица, която държеше 50% от правата, чазбираш ли за какво става въпрос, пари под масата.
polit56 написа:Това е защото го взехте без пари!!!!!!!!!!!!!!! Дайте си ни го за да го направим пак голмайстор!!!!!!!!! Както навремето и Гунди направихме футболист!!!!!!
Взимайте си го! Всеки може да сбърка!
Утре ли ще дойдете да си го приберете или тая нощ.
Чак вън не...но със сигурност ни трябва един класен нападател хем да му партнира хем да се конкурират..
НИЕ СМЕ ВЕЧНИ!!!ВИЕ СТЕ ЗА МАЛКО..
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!