Георги Христов твърдо вън от Левски!?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Gretna

Re: Георги Христов твърдо вън от Левски!?

Мнениеот Gretna » 19 окт 2009 00:23

Георги Христов да го продадем на Своге. За 10 лв. Те така и така ще изпаднат(за неас все още не е сигурно ) Аз съм готов да платя трансферната сума. Само от Своге да ми пратят факс че го взимат. И на проби не ходи(че може да го върнат). Та той е играч на Левски. Аиде пускам факса и чакам потвърждение.

Потребителски аватар
Cherven_poboinik
Контакти:

Мнениеот Cherven_poboinik » 19 окт 2009 00:24

Марица става за него ;)
[center]ЧЕРВЕНИ ШАМПИОНИ[/center]

Потребителски аватар
Speranza
Контакти:

Мнениеот Speranza » 19 окт 2009 00:26

igor tomasic написа:
botev195 написа:нищо не разбираш от футбол бе левак .момчето има потенциал ама в тоя чупен отбор няма шанс :) ако балъков го вземе ще го направи голмайстор за един полусезон.

+1

Вие кажете ми честно мислите ли го това , което пишете ?? Защото ако е така .. по жалко за вас .. ! Имал потенциал .. не знам си какво не знам си що !? Пха .. пълни глупости ! Ако имаше потенциал да беше вкарал в една четвърт от мачовете , в които му се гласваше доверие! Нямаше Левски да е на тоя хал!

Омръзна ми вече вечната надежда Георги Христов да се чака да се докаже и да започне да бележи !!
Има един гол срещу Цска и това е ... Левски не значи един гол за 20 мача !

Изключвайки голът срещу "гранда" ФК Баку .. е пълна мъка нашия "таран" !
Изображение

You'll never walk alone!!

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 19 окт 2009 00:27

gentile написа:Абе смотаняци , Жоро е талант дето ви дойде като дар от небето, ама вие ( вие имам предвид Левски като цяло-некадърно ръководство, ,,куци'' играчи и публика-,,разбирачи'') го провалихте.Дано да се махне по-бързо от вас и да намери добро място ,където да разкрие потенциала си.

Ти луд ли си, бе? :)
Жорко го е страх от топката. А един футболист се разбира, колко е голям, когато отиде да играе за голям отбор и когато трябва да носи многократна отговорност на гърба си.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Don Rumen
Контакти:

Мнениеот Don Rumen » 19 окт 2009 00:29

Не разбивайте детските мечти на човека да играе в левски, оставете го!

polit56
Контакти:

Мнениеот polit56 » 19 окт 2009 00:29

Това е защото го взехте без пари!!!!!!!!!!!!!!! Дайте си ни го за да го направим пак голмайстор!!!!!!!!! Както навремето и Гунди направихме футболист!!!!!!

tirion
Контакти:

Мнениеот tirion » 19 окт 2009 00:33

Г.Христов не е слаб футболист просто няма психиката за отбор като Левски.В момента Левски няма друга алтернатива за централен нападател така че вместо да бъда псуван и мачкан постоянно трябва да бъде подкрепен за да се поотпусне малко,може пък да вземе и да вкара някой гол.
Живеем в странно общество. Ако един мъж се смята за Наполеон, за Юлий Цезар или за извънземен, го лекуват. Ако се смята за жена, му защищават правата

Don Rumen
Контакти:

Мнениеот Don Rumen » 19 окт 2009 00:34

polit56 написа:Това е защото го взехте без пари!!!!!!!!!!!!!!! Дайте си ни го за да го направим пак голмайстор!!!!!!!!! Както навремето и Гунди направихме футболист!!!!!!

Не е без пари, само че честните и прозрачни батков и христолов се разбраха тайно, за да прецакат марица, която държеше 50% от правата, чазбираш ли за какво става въпрос, пари под масата.

Потребителски аватар
Gretna

Мнениеот Gretna » 19 окт 2009 00:35

polit56 написа:Това е защото го взехте без пари!!!!!!!!!!!!!!! Дайте си ни го за да го направим пак голмайстор!!!!!!!!! Както навремето и Гунди направихме футболист!!!!!!

Взимайте си го! Всеки може да сбърка!

Утре ли ще дойдете да си го приберете или тая нощ.

Потребителски аватар
FC_LEVSKI

Мнениеот FC_LEVSKI » 19 окт 2009 00:36

Чак вън не...но със сигурност ни трябва един класен нападател хем да му партнира хем да се конкурират..
НИЕ СМЕ ВЕЧНИ!!!ВИЕ СТЕ ЗА МАЛКО..
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!

Върни се в “Левски”