Raoul_Duke написа: Най-добре да си гледат техните помии, щото са така яко в батака, че спасение няма...
Така е, защото човека с мустака не ни е зад гърба. Турчаците ако почнат нас да ни замерят с пари - тогава става друго.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Raoul_Duke написа: Най-добре да си гледат техните помии, щото са така яко в батака, че спасение няма...
boyan_kn написа:Raoul_Duke написа: Най-добре да си гледат техните помии, щото са така яко в батака, че спасение няма...
Така е, защото човека с мустака не ни е зад гърба. Турчаците ако почнат нас да ни замерят с пари - тогава става друго.
[/offtopic]Raoul_Duke написа:Аз пък не мога да разбера, тези истории по какъв начин вълнуват толкова червените фенове, чийто клуб последните години и без това е станал за посмешище на всички?! И да има някакви дрязги, в това драми няма. Където работят много хора, нормално е да има различни мнения и търкания между хората. Има ги дори и в отбори като Реал, Барселона, Манчестър и т.н. 2-3-ма в Ботев не били в перфектни отношения. Голям праз! Те са там на своето РАБОТНО място, а не в агенция за запознанства, в която да си търсят брачни партньори.
А тия, дето уж пускали интригите са ясни - хора, на които им се работи в клуба, но място за тях нЕма. Същата работа като с тоя палячо Апата. Тва лято се натискаше за Ботев и като го отрязаха, почна с глупости от типа "Мъри комисионера"... Чак след това Стойчо си го върна обратно.
Така че, червените да не се мислят за вещи по всички въпроси, щото са много далеч от истината. Най-добре да си гледат техните помии, щото са така яко в батака, че спасение няма... Имате си ваши проблеми - решавайте ги и оставете нашите на нас!
mistreated написа:Raoul_Duke написа:Аз пък не мога да разбера, тези истории по какъв начин вълнуват толкова червените фенове, чийто клуб последните години и без това е станал за посмешище на всички?! И да има някакви дрязги, в това драми няма. Където работят много хора, нормално е да има различни мнения и търкания между хората. Има ги дори и в отбори като Реал, Барселона, Манчестър и т.н. 2-3-ма в Ботев не били в перфектни отношения. Голям праз! Те са там на своето РАБОТНО място, а не в агенция за запознанства, в която да си търсят брачни партньори.
А тия, дето уж пускали интригите са ясни - хора, на които им се работи в клуба, но място за тях нЕма. Същата работа като с тоя палячо Апата. Тва лято се натискаше за Ботев и като го отрязаха, почна с глупости от типа "Мъри комисионера"... Чак след това Стойчо си го върна обратно.
Така че, червените да не се мислят за вещи по всички въпроси, щото са много далеч от истината. Най-добре да си гледат техните помии, щото са така яко в батака, че спасение няма... Имате си ваши проблеми - решавайте ги и оставете нашите на нас!
Аааа, вече обърна плочата. Значи може и да е истина това, което казвам, а? Какво стана с агенти, магенти и ала бала. Сега вече стигаме до "какво ги интересува червените фенове". Ами общо взето ви информираме за някои неща, които вие, толкова запалените феновете на жълтия отбор, нямате ни най-малка представа, че се случват в Ботев.
[/offtopic]Raoul_Duke написа:Нямали сме представаКОЙ СИ ТИ бе, че да ни "информираш"? Пука ли му на някой за твоето мнение и "информация"? Познаваш ли ме мен или другите пишещи тук, за да знаеш от какво и колко имаме представа?! Едвам ти се подава главата от л@айната, в които е затънал ВАШИЯ клуб, той тръгнал нас да ни "светва" какво било положението?!!! Не съм обръщал никаква плоча. Казах го в прав текст и пак го повтарям - в клуб, в който има десетки и стотици хора, е напълно нормално да има 1-2-3-ма, които не са първи приятели. То в някой офис, в който работят 5 човека, половината са все скарани и се мразят, той ми говори за място, на което има концентрация на толкова много хора и различни мнения.
Ей за тва никога няма да се оправите, щото без интрига не можете да живеете. За съсипията на вашия клуб, вие феновете, сте виновни не по-малко от всички титани, майкъловци и т.н. Вечните претенции, вечните интриги и скандали, вечното чакане на готово...
mistreated написа:А ти мен познаваш ли ме БЕ, за да твърдиш, че това, което казвам е лъжа??? Лайната са и във вашия клуб, колкото и да не ти се иска да го осъзнаеш!
[/offtopic]Raoul_Duke написа:boyan_kn написа:Raoul_Duke написа: Най-добре да си гледат техните помии, щото са така яко в батака, че спасение няма...
Смешен, вие сте на врата на държавата от 48-ма година досега! Ако не беше тя, досега от вас щеше да е останал само един лош спомен. С пари, привилегии и протекции ви "замерят" от както ви има на тоя свят! Същото важи и за сините държанки на всяка власт.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост