А група,7 кръг:ЦСКА-Ботев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boyan_kn

Re: А група,7 кръг:ЦСКА-Ботев

Мнениеот boyan_kn » 27 авг 2013 11:11

Raoul_Duke написа: Най-добре да си гледат техните помии, щото са така яко в батака, че спасение няма...

Така е, защото човека с мустака не ни е зад гърба. Турчаците ако почнат нас да ни замерят с пари - тогава става друго.

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 27 авг 2013 11:13

boyan_kn написа:
Raoul_Duke написа: Най-добре да си гледат техните помии, щото са така яко в батака, че спасение няма...

Така е, защото човека с мустака не ни е зад гърба. Турчаците ако почнат нас да ни замерят с пари - тогава става друго.

Смешен, вие сте на врата на държавата от 48-ма година досега! Ако не беше тя, досега от вас щеше да е останал само един лош спомен. С пари, привилегии и протекции ви "замерят" от както ви има на тоя свят! Същото важи и за сините държанки на всяка власт.
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 27 авг 2013 11:30

Raoul_Duke написа:Аз пък не мога да разбера, тези истории по какъв начин вълнуват толкова червените фенове, чийто клуб последните години и без това е станал за посмешище на всички?! И да има някакви дрязги, в това драми няма. Където работят много хора, нормално е да има различни мнения и търкания между хората. Има ги дори и в отбори като Реал, Барселона, Манчестър и т.н. 2-3-ма в Ботев не били в перфектни отношения. Голям праз! Те са там на своето РАБОТНО място, а не в агенция за запознанства, в която да си търсят брачни партньори.
А тия, дето уж пускали интригите са ясни - хора, на които им се работи в клуба, но място за тях нЕма. Същата работа като с тоя палячо Апата. Тва лято се натискаше за Ботев и като го отрязаха, почна с глупости от типа "Мъри комисионера"... Чак след това Стойчо си го върна обратно.
Така че, червените да не се мислят за вещи по всички въпроси, щото са много далеч от истината. Най-добре да си гледат техните помии, щото са така яко в батака, че спасение няма... Имате си ваши проблеми - решавайте ги и оставете нашите на нас!

Аааа, вече обърна плочата. Значи може и да е истина това, което казвам, а? Какво стана с агенти, магенти и ала бала. Сега вече стигаме до "какво ги интересува червените фенове". Ами общо взето ви информираме за някои неща, които вие, толкова запалените феновете на жълтия отбор, нямате ни най-малка представа, че се случват в Ботев.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 27 авг 2013 11:42

Всъщност мача къде ще се играе? До момента полицията отказва да охранява мача. Националния е зает от Роджър Уотърс. Герена - едва ли. Бургас, Ст. Загора и Лаута са заети. Остава Ловеч.

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 27 авг 2013 11:44

mistreated написа:
Raoul_Duke написа:Аз пък не мога да разбера, тези истории по какъв начин вълнуват толкова червените фенове, чийто клуб последните години и без това е станал за посмешище на всички?! И да има някакви дрязги, в това драми няма. Където работят много хора, нормално е да има различни мнения и търкания между хората. Има ги дори и в отбори като Реал, Барселона, Манчестър и т.н. 2-3-ма в Ботев не били в перфектни отношения. Голям праз! Те са там на своето РАБОТНО място, а не в агенция за запознанства, в която да си търсят брачни партньори.
А тия, дето уж пускали интригите са ясни - хора, на които им се работи в клуба, но място за тях нЕма. Същата работа като с тоя палячо Апата. Тва лято се натискаше за Ботев и като го отрязаха, почна с глупости от типа "Мъри комисионера"... Чак след това Стойчо си го върна обратно.
Така че, червените да не се мислят за вещи по всички въпроси, щото са много далеч от истината. Най-добре да си гледат техните помии, щото са така яко в батака, че спасение няма... Имате си ваши проблеми - решавайте ги и оставете нашите на нас!

Аааа, вече обърна плочата. Значи може и да е истина това, което казвам, а? Какво стана с агенти, магенти и ала бала. Сега вече стигаме до "какво ги интересува червените фенове". Ами общо взето ви информираме за някои неща, които вие, толкова запалените феновете на жълтия отбор, нямате ни най-малка представа, че се случват в Ботев.

Нямали сме представа :mrgreen: КОЙ СИ ТИ бе, че да ни "информираш"? Пука ли му на някой за твоето мнение и "информация"? Познаваш ли ме мен или другите пишещи тук, за да знаеш от какво и колко имаме представа?! Едвам ти се подава главата от л@айната, в които е затънал ВАШИЯ клуб, той тръгнал нас да ни "светва" какво било положението?!!! Не съм обръщал никаква плоча. Казах го в прав текст и пак го повтарям - в клуб, в който има десетки и стотици хора, е напълно нормално да има 1-2-3-ма, които не са първи приятели. То в някой офис, в който работят 5 човека, половината са все скарани и се мразят, той ми говори за място, на което има концентрация на толкова много хора и различни мнения.
Ей за тва никога няма да се оправите, щото без интрига не можете да живеете. За съсипията на вашия клуб, вие феновете, сте виновни не по-малко от всички титани, майкъловци и т.н. Вечните претенции, вечните интриги и скандали, вечното чакане на готово...
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 27 авг 2013 11:49

Raoul_Duke написа:Нямали сме представа :mrgreen: КОЙ СИ ТИ бе, че да ни "информираш"? Пука ли му на някой за твоето мнение и "информация"? Познаваш ли ме мен или другите пишещи тук, за да знаеш от какво и колко имаме представа?! Едвам ти се подава главата от л@айната, в които е затънал ВАШИЯ клуб, той тръгнал нас да ни "светва" какво било положението?!!! Не съм обръщал никаква плоча. Казах го в прав текст и пак го повтарям - в клуб, в който има десетки и стотици хора, е напълно нормално да има 1-2-3-ма, които не са първи приятели. То в някой офис, в който работят 5 човека, половината са все скарани и се мразят, той ми говори за място, на което има концентрация на толкова много хора и различни мнения.
Ей за тва никога няма да се оправите, щото без интрига не можете да живеете. За съсипията на вашия клуб, вие феновете, сте виновни не по-малко от всички титани, майкъловци и т.н. Вечните претенции, вечните интриги и скандали, вечното чакане на готово...

А ти мен познаваш ли ме БЕ, за да твърдиш, че това, което казвам е лъжа??? Лайната са и във вашия клуб, колкото и да не ти се иска да го осъзнаеш!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 27 авг 2013 11:58

mistreated написа:А ти мен познаваш ли ме БЕ, за да твърдиш, че това, което казвам е лъжа??? Лайната са и във вашия клуб, колкото и да не ти се иска да го осъзнаеш!

Е, и??? Ако и да е верно, това как ти осмисля ежедневието?

Което се случва в нашия клуб го знам много по-добре от теб, можеш да заложиш каквото искаш на това :mrgreen: И можеш да си убеден, че това, което са ти пошушнали някои много "запознати" :mrgreen: , се нарича "от муха - слон"! Бъди сигурен!

Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
trimontium
Контакти:

Мнениеот trimontium » 27 авг 2013 12:05

Спорът ви е безмислен. Мен би ме притеснил конфликт междеу играчите, а такъв няма. Ако има между играчи и ръководител, то той към момента не се отразява по никакъв начин на играчите, на атмосферата в съблекалнята и на играта. Да чувал съм, че не са в добри отношения, но пък защо трябва да бъдат?!? Прогноза за мача Х2 - 1:1, а по-добре 1:2
[rimg]http://wiki.openstreetmap.org/w/images/c/cf/12_black_yellow-round.svg[/rimg]

Canara^
Контакти:

Мнениеот Canara^ » 27 авг 2013 12:34

>>> http://www.plovdivderby.com/index.php?o ... &Itemid=71 >>> :o :arrow: До кога така :?: В Пловдив им даваме колкото искат билети на по-ниска цена, а те всяка година си правят майтап с нас :idea: П.С. Трябва да се вземат мерки :!:

Потребителски аватар
boyan_kn

Мнениеот boyan_kn » 27 авг 2013 12:44

Raoul_Duke написа:
boyan_kn написа:

Смешен, вие сте на врата на държавата от 48-ма година досега! Ако не беше тя, досега от вас щеше да е останал само един лош спомен. С пари, привилегии и протекции ви "замерят" от както ви има на тоя свят! Същото важи и за сините държанки на всяка власт.

Смешен си ти. На всички е ясно, че ВСИЧКИ български клубове са били на държавна издръжка преди 89-та година, включително и любимия ви Металик. При нас няма 2 лева в касата, замеряли ни били ... Сините са ясни на всички.

Върни се в “Ботев”