А група,7 кръг:ЦСКА-Ботев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: А група,7 кръг:ЦСКА-Ботев

Мнениеот mistreated » 26 авг 2013 16:57

factotum написа:
mistreated написа:...И ако си мислите, че в съблекалнята и изобщо в отбора на Ботев нещата изглеждат много добре, значи нямате никаква идея какво се случва във вашия клуб. Имам прекалено много приятели ботевисти, някои от които изключително близки до част от най-големите ви легенди, така че знам някои неща. И за изострянето на настроенията спрямо Кривия, за отношението му към Данчо Христов и Неделев, за комисионните на Стоилов, за страхотните кражби на Палийски по строежа на новата база и какво ли още не. Ако някой се разрови, така ще се разсмърди, че Лупи ще ви се стори китка пред вашите директори.

Това е в стил "Махнете и вашите покриви, нека и на вас ви говорят звездите". Трябва да вземеш пример от съседките ни от Лаута и да ги питаш колко пъти трябва да го повториш, за да стане истина. :lol:
Истина е:

1. Кривия се разбира перфектно с Данчо и Тошко, както и с всички останали.
2. Стоилов не е посредник, че да взима комисионни. Печели достатъчно. Заслужава си ги засега, ако не - следващия.
3. Лупи си го дръжте.
4. Палийски е откраднал не парите на новата база, ами директно от държавния бюджет цоца, затова България сме на това дередже.

Не знам колко си навътре в нещата, но всичко, което съм написал е истина. А дали ти се иска да е така или не... друг въпрос.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
botevist_75
Контакти:

Мнениеот botevist_75 » 26 авг 2013 18:13

wannabe написа:
Raoul_Duke написа:
wannabe написа:
Raoul_Duke написа:
wannabe написа:За отбора на ДПС може да се говори по 1 начин само! Лилави феньовии милиони - Ай канарьииииииииии.

С легенди - кандидат-депутати от ДПС и фенове - диви копачи и общаци по вагоноремонтните депа, които на всеки стадион ги посрещат с "Ци-га-ни, ци-га-ни..." :mrgreen:

Славия ви го казаха! Освен тях и всички нормални българи, след 1 седмица и ЦСКА ще ви го каже, а след 2/3 или колкото се пада и ние ще ви го кажем, турци! Защо се обиждаш и минаваш на вълна заучени фрази? Все пак си имате паспорт и се водите български граждани ;)

Няма как да се обидя ако циганин ми каже циганин или турчин :mrgreen: Това може единствено да ме разсмее. Както напр. ако фен на Клоакомотива заговори за черно тото - това ще е като педофил е детска градина :lol: А какво били казали "феновете на Славия"... Че то такива има ли изобщо :shock: :lol:
ТЪРСИ СЕ... стадион в БГ, на който на лилавите венци от Лаута да НЕ им викат мангали :mrgreen: :lol:

Като правителството сте си - 1 си баба знае, едно си баба бае и все недочувате истината :lol:
Живи и здрави, към нови високи върхове на социализЪма да летите :lol:

Както обикновенно във форумите темата се измести в съвсем друго естество ,ама щом сте решили... Вижте сега многоуважаеми буфери,няма какво да се срамувате.Левет Назифоглу и Зеки Байрям са си част от вашата история,това не може да се промени.Минало -заминало,какво толкова сте се спекли.Добри-лоши е един момент те издържаха отбора ви,когато нямаше друг.Е,има разни маняци по статистика,които ще отбележат : "Локомотив е първия български отбор,имащ за собственици хора с турски имена и грежданство,и един от двата общо/заедно с Етър/" Ама тва си е за статистката само,гледйте напред.
По същия начин стои и въпроса със социализЪма. Ами такава беше доктрината тогава "Власт на пролетариата" .ЖП работниците са си баш пролетариат. Не като военните например. Не се косете,било е преди повече от 20 години. Е,някои навици остават.Най-голямата ви легенда участва във всички червени проекти :и на Лупи, и до Гоце стоеше при учредяването на АБВ. Ама сега е демокрация,никой никого не може да съди,че е имал турци за собственици или,че все при червените се бута.Горе главата

Потребителски аватар
botevist_75
Контакти:

Мнениеот botevist_75 » 26 авг 2013 18:42

mistreated написа:
bnborisov написа:Абе пич ти си много интересен! Ми ние сме фенове на Ботев Пловдив, кво очакваш да кажем , че ще паднем ли????

Никъде не съм казвал, че трябва да казвате или да мислите подобно нещо. Само че едно е да кажеш "мисля, че Ботев ще победи, защото е в по-добра форма, има по-качествена селекция и т.н.", съвсем друго е:

"Миналата година имахте отбор, сега ЦСКА са нищо повече от 40 човека, имащи червени екипи. Да не забравяме, че сашо-апашо, няма да спази обещанието и да плати заплати днес. Нито утре. Нито до края на седмицата. И тогава и малкото умения в червено, ще останат непоказани. Тройчо след този мач е на пангала. Войната срещу "новия-стар" собственик ще бъде обявена в неделя. "

Има разлика, не мислиш ли?

И ако си мислите, че в съблекалнята и изобщо в отбора на Ботев нещата изглеждат много добре, значи нямате никаква идея какво се случва във вашия клуб. Имам прекалено много приятели ботевисти, някои от които изключително близки до част от най-големите ви легенди, така че знам някои неща. И за изострянето на настроенията спрямо Кривия, за отношението му към Данчо Христов и Неделев, за комисионните на Стоилов, за страхотните кражби на Палийски по строежа на новата база и какво ли още не. Ако някой се разрови, така ще се разсмърди, че Лупи ще ви се стори китка пред вашите директори.

Алелуя !!! Още един агент на Мосад е разконспириран. В България е пълно с на пръв поглед обикновеннни люде,които обаче знаят много поверителни информации.На кой от къде са му парите,кой къде ги пере,кой ще бие и кой ще падне.По принцип това са неща,които се знаят от силно ограничен кръг хора и да имаш такава информация,трябва да работиш в тайните служби.В Пловдив имаме един такъв агент на Мосад,буфер известен под псевдонима "Jako". Той знае всичко за "Ботев" :кой мач са купили,кой са продали,кога Цв. Василев спира парите за "Ботев",кога ги пуска и кога пак ги спира и т.н
Та и тук така. Така или иначе те разкрихме,свърши едно добро дело. Кои са тези "най-големи легенди" до които са близки твоите източници.Защото ние простосмъртните знаем,че към този момент нито една "легенда",малка,средна или голяма не работи в клуба и няма достъп до футболистите.Единственото изключение е К.Костадинов,който урежда спането при гостуванията.

Потребителски аватар
izgrevist
Контакти:

Мнениеот izgrevist » 26 авг 2013 19:44

Въпреки резервите ми към играта на част от футболистите на Ботев резонно би трябвало да победим.Редно е вече да изиграем един мач на ниво и в бг първенството .След това идва ред на клошарите от лаута,които уж бойкотираха на трибуните но след няколко финансови инжекции ,,подшушнали,, че се връщат.И всъщност топка е - ако загубим с игра ще го приемем.Всичко друго е гот мит унс с магазин за фен артикули и неподвластните с един платен рейс на протеста.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 26 авг 2013 19:54

botevist_75 написа:Алелуя !!! Още един агент на Мосад е разконспириран. В България е пълно с на пръв поглед обикновеннни люде,които обаче знаят много поверителни информации.На кой от къде са му парите,кой къде ги пере,кой ще бие и кой ще падне.По принцип това са неща,които се знаят от силно ограничен кръг хора и да имаш такава информация,трябва да работиш в тайните служби.В Пловдив имаме един такъв агент на Мосад,буфер известен под псевдонима "Jako". Той знае всичко за "Ботев" :кой мач са купили,кой са продали,кога Цв. Василев спира парите за "Ботев",кога ги пуска и кога пак ги спира и т.н
Та и тук така. Така или иначе те разкрихме,свърши едно добро дело. Кои са тези "най-големи легенди" до които са близки твоите източници.Защото ние простосмъртните знаем,че към този момент нито една "легенда",малка,средна или голяма не работи в клуба и няма достъп до футболистите.Единственото изключение е К.Костадинов,който урежда спането при гостуванията.

Агент или не, определено знам доста повече неща от кухнята на Ботев от 90% от привържениците на този отбор. А дали ще го приемеш или не, общо взето ми е през "кривия". Нещата рано или късно ще излязат наяве.

Потребителски аватар
botevist_75
Контакти:

Мнениеот botevist_75 » 26 авг 2013 20:07

mistreated написа:
botevist_75 написа:Алелуя !!! Още един агент на Мосад е разконспириран. В България е пълно с на пръв поглед обикновеннни люде,които обаче знаят много поверителни информации.На кой от къде са му парите,кой къде ги пере,кой ще бие и кой ще падне.По принцип това са неща,които се знаят от силно ограничен кръг хора и да имаш такава информация,трябва да работиш в тайните служби.В Пловдив имаме един такъв агент на Мосад,буфер известен под псевдонима "Jako". Той знае всичко за "Ботев" :кой мач са купили,кой са продали,кога Цв. Василев спира парите за "Ботев",кога ги пуска и кога пак ги спира и т.н

Агент или не, определено знам доста повече неща от кухнята на Ботев от 90% от привържениците на този отбор. А дали ще го приемеш или не, общо взето ми е през "кривия". Нещата рано или късно ще излязат наяве.

Естествено,че ти е през "кривия". При такава информираност,предполагам че се залагал сериозно и сега си на Карибите с две 18 годишни близначки ;)

Popokatepetal
Контакти:

Мнениеот Popokatepetal » 26 авг 2013 23:17

mistreated написа:
bnborisov написа:Абе пич ти си много интересен! Ми ние сме фенове на Ботев Пловдив, кво очакваш да кажем , че ще паднем ли????

Никъде не съм казвал, че трябва да казвате или да мислите подобно нещо. Само че едно е да кажеш "мисля, че Ботев ще победи, защото е в по-добра форма, има по-качествена селекция и т.н.", съвсем друго е:

"Миналата година имахте отбор, сега ЦСКА са нищо повече от 40 човека, имащи червени екипи. Да не забравяме, че сашо-апашо, няма да спази обещанието и да плати заплати днес. Нито утре. Нито до края на седмицата. И тогава и малкото умения в червено, ще останат непоказани. Тройчо след този мач е на пангала. Войната срещу "новия-стар" собственик ще бъде обявена в неделя. "

Има разлика, не мислиш ли?

И ако си мислите, че в съблекалнята и изобщо в отбора на Ботев нещата изглеждат много добре, значи нямате никаква идея какво се случва във вашия клуб. Имам прекалено много приятели ботевисти, някои от които изключително близки до част от най-големите ви легенди, така че знам някои неща. И за изострянето на настроенията спрямо Кривия, за отношението му към Данчо Христов и Неделев, за комисионните на Стоилов, за страхотните кражби на Палийски по строежа на новата база и какво ли още не. Ако някой се разрови, така ще се разсмърди, че Лупи ще ви се стори китка пред вашите директори.

Ако получавах един лев всеки път когато чуя, видя или прочета някой да се бие в гърдите, че имал вътрешна информация за това какво става в даден клуб, вече да съм събрал пари за строежа на поне още два сектора на Герена. Няма такова просто парче като българина. Все знаел, все можел, все разбирал, а накрая все него е..т. Така наречения ти източник, вероятно е някой твой колега бакшиш, който прочел нещо в Уикенд и решил да се покаже като много вещ. Ти сериозно ли мислиш, че Кривия ще тръгне да разправя на Сульо и Пульо кого харесва и кого не.Или може би всички в клуба са наясно с далаверите на Мъри, но не и Цветан Василев. Интересно ми е на какъв пост ти е източника в клуба, че да знае неща с такава достоверност,за които дори ръководството на Ботев не подозира.

Потребителски аватар
trimontium
Контакти:

Мнениеот trimontium » 27 авг 2013 09:50

Със съжаление мога да кажа, че това за отношението на Кривия към Данчо, Тошко и Бобан /мога да допълня/ го чух преди двадесетина дни. Не ми се искаше да го вярвам, защото харесвам всички изброени - Кривия още от мачовете му в Маричката, но съм абсолютно убеден, че информацията е истина. Убеден съм, защото го научих от служител в клуба, станал свидетел на тези отношения между тях. Разбира се, не трябва да се прави трагедия - това са хора, които при някакъв проблем в клуба /напримен мача с дините/, могат и до бой да стигнат и на това не трябва да се отдава такова значение. За останалите неща, написани от червения фен не мога да кажа нищо, но все пак, не ги изключвам, тъй като сме в БГ. Не отричайте информацията просто защото не ви харесва. Отрицателните факти не се доказват, така че не изпадайте в положението да доказвате, че Кривия никога, по никакъв повод, никъде не е казвал лоша дума за Бобан, Данчо или Тошко.
[rimg]http://wiki.openstreetmap.org/w/images/c/cf/12_black_yellow-round.svg[/rimg]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 27 авг 2013 10:09

trimontium написа:Със съжаление мога да кажа, че това за отношението на Кривия към Данчо, Тошко и Бобан /мога да допълня/ го чух преди двадесетина дни. Не ми се искаше да го вярвам, защото харесвам всички изброени - Кривия още от мачовете му в Маричката, но съм абсолютно убеден, че информацията е истина. Убеден съм, защото го научих от служител в клуба, станал свидетел на тези отношения между тях. Разбира се, не трябва да се прави трагедия - това са хора, които при някакъв проблем в клуба /напримен мача с дините/, могат и до бой да стигнат и на това не трябва да се отдава такова значение. За останалите неща, написани от червения фен не мога да кажа нищо, но все пак, не ги изключвам, тъй като сме в БГ. Не отричайте информацията просто защото не ви харесва. Отрицателните факти не се доказват, така че не изпадайте в положението да доказвате, че Кривия никога, по никакъв повод, никъде не е казвал лоша дума за Бобан, Данчо или Тошко.

Не си само ти, има доста хора, които знаят за тези неща, защото един футболен клуб реално си е една голяма фирма и всички скандали по един или друг начин излизат наяве. Особено, когато имаш човек в клуба.
Само че е по-лесно да ме наричат "агент на Мосад" и "бакшиш" (не, че имам нещо против тази професия, но айде малко по-сериозно. Повечето хора в този форум знаят какво работя), вместо да приемат, че може и да е истина това, което им говоря.

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 27 авг 2013 11:08

Аз пък не мога да разбера, тези истории по какъв начин вълнуват толкова червените фенове, чийто клуб последните години и без това е станал за посмешище на всички?! И да има някакви дрязги, в това драми няма. Където работят много хора, нормално е да има различни мнения и търкания между хората. Има ги дори и в отбори като Реал, Барселона, Манчестър и т.н. 2-3-ма в Ботев не били в перфектни отношения. Голям праз! Те са там на своето РАБОТНО място, а не в агенция за запознанства, в която да си търсят брачни партньори.
А тия, дето уж пускали интригите са ясни - хора, на които им се работи в клуба, но място за тях нЕма. Същата работа като с тоя палячо Апата. Тва лято се натискаше за Ботев и като го отрязаха, почна с глупости от типа "Мъри комисионера"... Чак след това Стойчо си го върна обратно.
Така че, червените да не се мислят за вещи по всички въпроси, щото са много далеч от истината. Най-добре да си гледат техните помии, щото са така яко в батака, че спасение няма... Имате си ваши проблеми - решавайте ги и оставете нашите на нас!
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Върни се в “Ботев”