factotum написа:mistreated написа:...И ако си мислите, че в съблекалнята и изобщо в отбора на Ботев нещата изглеждат много добре, значи нямате никаква идея какво се случва във вашия клуб. Имам прекалено много приятели ботевисти, някои от които изключително близки до част от най-големите ви легенди, така че знам някои неща. И за изострянето на настроенията спрямо Кривия, за отношението му към Данчо Христов и Неделев, за комисионните на Стоилов, за страхотните кражби на Палийски по строежа на новата база и какво ли още не. Ако някой се разрови, така ще се разсмърди, че Лупи ще ви се стори китка пред вашите директори.
Това е в стил "Махнете и вашите покриви, нека и на вас ви говорят звездите". Трябва да вземеш пример от съседките ни от Лаута и да ги питаш колко пъти трябва да го повториш, за да стане истина.![]()
Истина е:
1. Кривия се разбира перфектно с Данчо и Тошко, както и с всички останали.
2. Стоилов не е посредник, че да взима комисионни. Печели достатъчно. Заслужава си ги засега, ако не - следващия.
3. Лупи си го дръжте.
4. Палийски е откраднал не парите на новата база, ами директно от държавния бюджет цоца, затова България сме на това дередже.
Не знам колко си навътре в нещата, но всичко, което съм написал е истина. А дали ти се иска да е така или не... друг въпрос.

[/offtopic]