СВОБОДЕН написа:А аз не съм. В Черно море Гонзо прави това което правеше и в Левски. Учи отбора да играе антифутбол. Те гледат не да спечелят, а да не загубят, пък с малко късмет може и да стане нещо повече. Но в Левски това не върви защото публиката е доста взискателна и макар да сме в криза последните години и целите ни да са доста занижени, този футбол тук нямаше как да се хареса. Виж, за Черно Море може. Това е отбор с традиции, но в момента оставен на самотек от собствениците си. И Гонзо за тях е идеален. Дори и като гост, а да не говорим какво ще бъде на картофената нива наречена стадион "Тича". Кръв ще се лее. Черно Море има няколко добри футболисти за нашето първенство като Божилов, Илиев и Райков, а останалите са биткаджии. С тази амалгама Гонзо не само ще изпълни целта минимум да не изпадне, но вероятно ще съумее да стигне и до златната среда. Но искрено съчувствам на феновете на Черно море и на всички онези които ще имат нещастието да гледат мачове на този отбор. Що за футбола ще бъде това Боже Господи? Жива мъка!CSKA69 написа:Много съм впечатлен от работата на Георги Иванов в Черно Море
Не съм съгласен. По тази логика футболът, който практикуваше, да речем Моуриньо- особено в мачовете срещу Барса също може да бъде наречен антифутбол... Такова животно нЕма - има печеливш и непечеливш стил на игра, който пък обиkновено се формира от нaличните футболисти и техните качества... Това беше и големият проблем на Гонзо в Левски - публиката искаше отборът да играе като Барселона, пък възможностите на играчите се виждат и в момента...