Левски - Черно Море - 1:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

CSKA69
Контакти:

Re: Левски - Черно Море

Мнениеот CSKA69 » 26 авг 2013 14:29

СВОБОДЕН написа:
CSKA69 написа:Много съм впечатлен от работата на Георги Иванов в Черно Море
А аз не съм. В Черно море Гонзо прави това което правеше и в Левски. Учи отбора да играе антифутбол. Те гледат не да спечелят, а да не загубят, пък с малко късмет може и да стане нещо повече. Но в Левски това не върви защото публиката е доста взискателна и макар да сме в криза последните години и целите ни да са доста занижени, този футбол тук нямаше как да се хареса. Виж, за Черно Море може. Това е отбор с традиции, но в момента оставен на самотек от собствениците си. И Гонзо за тях е идеален. Дори и като гост, а да не говорим какво ще бъде на картофената нива наречена стадион "Тича". Кръв ще се лее. Черно Море има няколко добри футболисти за нашето първенство като Божилов, Илиев и Райков, а останалите са биткаджии. С тази амалгама Гонзо не само ще изпълни целта минимум да не изпадне, но вероятно ще съумее да стигне и до златната среда. Но искрено съчувствам на феновете на Черно море и на всички онези които ще имат нещастието да гледат мачове на този отбор. Що за футбола ще бъде това Боже Господи? Жива мъка!

Не съм съгласен. По тази логика футболът, който практикуваше, да речем Моуриньо- особено в мачовете срещу Барса също може да бъде наречен антифутбол... Такова животно нЕма - има печеливш и непечеливш стил на игра, който пък обиkновено се формира от нaличните футболисти и техните качества... Това беше и големият проблем на Гонзо в Левски - публиката искаше отборът да играе като Барселона, пък възможностите на играчите се виждат и в момента...
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 26 авг 2013 14:36

CSKA69 написа:
СВОБОДЕН написа:
А аз не съм. В Черно море Гонзо прави това което правеше и в Левски. Учи отбора да играе антифутбол. Те гледат не да спечелят, а да не загубят, пък с малко късмет може и да стане нещо повече. Но в Левски това не върви защото публиката е доста взискателна и макар да сме в криза последните години и целите ни да са доста занижени, този футбол тук нямаше как да се хареса. Виж, за Черно Море може. Това е отбор с традиции, но в момента оставен на самотек от собствениците си. И Гонзо за тях е идеален. Дори и като гост, а да не говорим какво ще бъде на картофената нива наречена стадион "Тича". Кръв ще се лее. Черно Море има няколко добри футболисти за нашето първенство като Божилов, Илиев и Райков, а останалите са биткаджии. С тази амалгама Гонзо не само ще изпълни целта минимум да не изпадне, но вероятно ще съумее да стигне и до златната среда. Но искрено съчувствам на феновете на Черно море и на всички онези които ще имат нещастието да гледат мачове на този отбор. Що за футбола ще бъде това Боже Господи? Жива мъка!

Не съм съгласен. По тази логика футболът, който практикуваше, да речем Моуриньо- особено в мачовете срещу Барса също може да бъде наречен антифутбол... Такова животно нЕма - има печеливш и непечеливш стил на игра, който пък обиkновено се формира от нaличните футболисти и техните качества... Това беше и големият проблем на Гонзо в Левски - публиката искаше отборът да играе като Барселона, пък възможностите на играчите се виждат и в момента...

Еми антифутбол си е, това което практикуваше Мауриньо основно срещу Барселона. Предпочитам отборът ми да играе стил подобен на Барса(разбира се на по-ниски ниво и качество), но не винаги да печели и да е шампион, от колкото това на Моуриньо

Мляко с ориз
Контакти:

Мнениеот Мляко с ориз » 26 авг 2013 14:47

dimitar59 написа:
donDiego написа:Криза има ли в Левски или няма,Гаджев нещо говори преди секунди за тежка ситуация ,голяма криза :roll: :roll: ,дали има истина в думите му :?:

Тази мърша Гаджев е време да бъде накаран да спре да говори и да бъде изритан.Омръзна ми да гледам как си влачи огромния задник и как(по информация от кухнята) създава интрига след интрига сред играчите.Нека отиде при своя любим Гонзо във Варна и там да си развява коня.Това обаче малко ме съмнява,защото там едва ли ще получава по 15 000 евро заплата.

Дръжте си го тоя, никой не го иска на Тича. Селяни не ни трябват.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 26 авг 2013 14:49

Мляко с ориз написа:
dimitar59 написа:
donDiego написа:Криза има ли в Левски или няма,Гаджев нещо говори преди секунди за тежка ситуация ,голяма криза :roll: :roll: ,дали има истина в думите му :?:

Тази мърша Гаджев е време да бъде накаран да спре да говори и да бъде изритан.Омръзна ми да гледам как си влачи огромния задник и как(по информация от кухнята) създава интрига след интрига сред играчите.Нека отиде при своя любим Гонзо във Варна и там да си развява коня.Това обаче малко ме съмнява,защото там едва ли ще получава по 15 000 евро заплата.

Дръжте си го тоя, никой не го иска на Тича. Селяни не ни трябват.

Сложи малко канела и успокой топката. Добре, че са мачовете ви (и не само на вашия отбор) с Левски или ЦСКА, че да се заговори по-усилено за тимове, като вашия.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Мляко с ориз
Контакти:

Мнениеот Мляко с ориз » 26 авг 2013 14:52

СВОБОДЕН написа:

Добро мнение,. Като цяло не му е поставяна цел минимум да не изпадне. Такава цел никога не е имало пред нашия отбор, с изключение на последния сезон. Истината е, че ТИМ държат отбора колкото да не е без хич. Публиката вече и е през оная работа- като гледам и на вашата и това води на свой ред до никакви резултати.

ПС: Гонзо, ако така я кара никой няма да го трае пролетта. Вече са му набрали феновете под козирката.

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 26 авг 2013 15:48

СВОБОДЕН написа:
фифи перото написа:Иво Тонев е подставено лице , на едни хора, които даваха едни пари.
И тук стигаме до "къде е заровено кучето".
Всички в купом, които в момента са "директори " , чакаха Газпром.
Парите му , по-точно.
И хората на Тонев, и Батков и Наско затова се върна.
Борбата е и друга-промяна на собственоста при малки размери на вложения в началото.
Само дето не се случи и май няма да се случи това с Газпром.

Тук съм съгласен, няма да се случи това с Газпром. Поне на 95 % към днешна дата, че и повече. Най-вероятно ще бъде за добро. Но все пак един въпрос който си задавам най-вече на себе си. Какво наистина правим след това? В смисъл, да няма да има такива пари, но въпреки това Левски да си е Левски и в българските мащаби да бъде там където му е мястото. А то е на върха.

На първо време-да оставят Йоканович да работи и да му предоставят що-годе истински футболисти.
Имам добро чувство за този треньор.Дори една десета да е попил от наставниците в отборите , в които е работил, пак е по-добре от нашите "самоуки" майстори. :lol:
На второ място-да се редуцират директорите.
Двама са напълно достатъчни.
Единият е Баждеков...
Трето-да спре битката за власт .
Четвърто-да се измете школата от споменати преди това от мен самоуки .
Има още, но да не прекалявам. ;)
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

minchev_1951
Контакти:

Мнениеот minchev_1951 » 26 авг 2013 16:16

Старокин, Бру, Илиян Йорданов, Гаджев.
Колко пари давате за тия четиримата?

Потребителски аватар
MAPTO
Контакти:

Мнениеот MAPTO » 26 авг 2013 16:17

dimitar59 написа:
4akala написа:Пламен Илиев е крайно време да го сложат на пейката,защото този сезон загубихме доста мачове заради негови грешки.И срещу Иртиш,Ботев,Локото и вчера срещу Черно море му вкараха много леки голове.Доста юноши си тръгнаха от Левски след първата издънка под рамката на вратата,а Пл.Илиев вече доста мачове ни провали и миналия и този сезон и постоянно му дават нов и нов шанс за изява,докога?!?Левски винаги е имал добри вратари,ако и Мишо не става да взимат нов защото ми писна при всяко едно центриране,корнер или далечен удар да треперим.

Не съм адвокат на Пл.Илиев и не искам да го оправдавам за грешките,които прави.Специално за гола на Райков обаче вината според мен не е изцяло негова.Топката влезе в мрежата в ъгъла,който трябваше да покрие стената.А сега познайте от 100 пъти през главата на кого мина топката без футболиста от стената да реагира изобщо ?????????

На позналите - честито.За другите,които не са видели или не искат да видят - футболиста от стената е.................повлеканата Гаджев!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Wz1OydskUlg&t=22[/youtube]
Стената беше построена добре - пазеше му десния ъгъл. Ударът на Райков беше с идеална траектория, премина над главата на Генков, който скочи, но не успя да я докосне. Топката влезе в лявата половина на вратата, която трябваше точно Илиев да пази. 100% вратарски гол, трябваше да си стои в неговия си ъгъл, нямаше да му се наложи да плонжира дори.

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 26 авг 2013 16:34

фифи перото написа:
СВОБОДЕН написа:
фифи перото написа:Иво Тонев е подставено лице , на едни хора, които даваха едни пари.
И тук стигаме до "къде е заровено кучето".
Всички в купом, които в момента са "директори " , чакаха Газпром.
Парите му , по-точно.
И хората на Тонев, и Батков и Наско затова се върна.
Борбата е и друга-промяна на собственоста при малки размери на вложения в началото.
Само дето не се случи и май няма да се случи това с Газпром.

Тук съм съгласен, няма да се случи това с Газпром. Поне на 95 % към днешна дата, че и повече. Най-вероятно ще бъде за добро. Но все пак един въпрос който си задавам най-вече на себе си. Какво наистина правим след това? В смисъл, да няма да има такива пари, но въпреки това Левски да си е Левски и в българските мащаби да бъде там където му е мястото. А то е на върха.

На първо време-да оставят Йоканович да работи и да му предоставят що-годе истински футболисти.
Имам добро чувство за този треньор.Дори една десета да е попил от наставниците в отборите , в които е работил, пак е по-добре от нашите "самоуки" майстори. :lol:
На второ място-да се редуцират директорите.
Двама са напълно достатъчни.
Единият е Баждеков...
Трето-да спре битката за власт .
Четвърто-да се измете школата от споменати преди това от мен самоуки .
Има още, но да не прекалявам. ;)

Битките за власт в ЦСКА и Левски са си всекидневие. При нас на Армията всичко беше изложено на показ и имах чувството, че Титан се забавляваха да ги пишат по вестниците. Ама, че е само с лошо няма значение. На Герена винаги са крили комфликтите, но тази година ескалираха. Следя българския футбол отдавна, но такова нещо не съм вижда! Батков е срещу Сираков, публиката е против отбора, а треньора го играе единак и плюе срещу всички. Как да се получи нещо нормално? Собственика не понася директора, но го назначи под натиска на хората. Треньора иска играчи, но знае, че пари в момента няма. Отделно му взимат четирима титуляри и му викат оправяй се. И той понеже има самочувствие се репчи на всички. Единствено право да се сърдят на някой имат феновете! Обичат Левски, плащат билети, ходят на мачовете навсякъде. Какво получават в замяна - нищо или още по-лошо разочарование, след разочарование. Получи се върволица от трагедии, която и най-болните мозъци трудно ще преглътнат. Загубената титла в мизерния мач срещу Славия беше преглътната, елиминацията от Иртиш повиши ужаса, но дойдоха и умрелите мачове в А група. Как един отбор не станал шампион, заради един гол следващия сезон със същите играчи не може да бие пет-шест мача? И то три от, които домакински и срещу не чак толкова страшни отбори. Явно нещата са тотално объркани от президента до чистачката. Къде е Батков, къде е Иво Тонев да обяснят, защо става така? Остават Сираков да говори и да върши някакви глупости и ще стане така, че накрая хората ще го намразят.

helemong
Контакти:

Мнениеот helemong » 26 авг 2013 16:48

Кога на Гонзо паднете,паднете. Кога на Гонзо паднете ... .. .. ...... , ....... .Тази песничка вие сте измислили и лесно ще я довършите. Гонзо игра за да не падне,защото не искаше да ви бие. Искаше да покаже на Спасителят че е лесно да си свалиш гащите или да пишеш във фейсбук. С Гонзо последно играхте в групите на лига Европа, а Спасителят не можа да отстрани Иртиш. Благодарско че оставихте Йока, Тигърът и Лепенката да играят срещу нас,а махнахте Мулдер и Рамос.Благодарско че позволихте Лепенката да шамари Мони и той се озова при нас.
Най-хубавото обаче е че всички ни подценяваха и продължават да подценяват.Както каза обаче един наш фен Силвестър Сталоун усети накъде отиват нещата и дойде да снима във Варна НЕПОБЕДИМИТЕ. Умната следващата седмица защото сега е сезона на дините.

Върни се в “Архив”