ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Един град-един отбор
- Контакти:
Re: ХА СЕГА ДЕ!!!!!
Добре ... а кога някой ще каже аджеба какво става ? 100 % ?
БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
veseo написа:djordano написа:veseo написа:djordano, кво му пука, ква държава е излъгал като БФС и Шопия ще са на 8 небе, ако се развали всичко, единствено нас преебава, а е доказано, че не се страхува от нас. Дано все пак Сельо покаже здрав разум, или италианците му го набият в главата...
дано скоро има положително развитие по въпроса и в главата на селския да е останало поне малко мозък с който да размисли за последствията който му предстоят ако всичко се провали, този път ще бъде оплют тотално от всички
То тва оплюване много го плаши да ти кажа
очаквам отчето да каже нещо по въпроса, неговата информация е достоверна и истинска
Когато е мъртъв, преди това нищо 100% няма. А за момента, аз съм песимист и не вярвам нещо да стане, поне не и различно от поредното дело срещу сельо което ще се влачи 10г.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
Aми така като гледам май няма скоро да стане ясно какво става с отбора.Всеки ден различни новини като всяка новина опровергава тази преди нея, въобще пълен миш маш.
И така като гледам май нямаме друг избор освен да чакаме и да стискаме палци всичко да завърши добре защото честно казано аз вече на никой не вярвам.
И така като гледам май нямаме друг избор освен да чакаме и да стискаме палци всичко да завърши добре защото честно казано аз вече на никой не вярвам.
- doctora_1912
- Контакти:
- Yellow major
- Контакти:
Че е иамло разговор между новото ръководство и отбора ефакт и това беше обявено преди ден-два.
В това няма нищо смущаващо.
Христолов се е мернал в Тримона само за минути и не е бил на срещата факт.
Ако е имало нещо на стадиона между Салерно и Пичоне то би могло да бъде и от спортно технически аспект.
Така ,че за проблеми със сделката никой не говори и пише официялно.
Срещата е е била без фенове и журналисти и за това според мен може само да се гадае.
Както каза някой преди мен докато няма повече инфо това е само фишек. Ей изперкахме вече!
Ако е имало нещо на стадиона между Салерно и Пичоне то би могло да бъде и от спортно технически аспект.
Срещата е е била без фенове и журналисти и за това според мен може само да се гадае.
Както каза някой преди мен докато няма повече инфо това е само фишек. Ей изперкахме вече!
Не знам колко е 100% информацията, абаче започва така: на среща на стадиона. Срещата е била в тримонциум, затова нека спрем със спекулациите, не е имало наш представител, така че нека изчакаме. Търся връзка в момента с Франческо за повече и достоверна информация.
Yellow major написа:Че е иамло разговор между новото ръководство и отбора ефакт и това беше обявено преди ден-два.
изперкахме, вярно е но според мен можем да бъдем сигурни че всичко е наред само когато Митьо е на два метра под земята, а отгоре всичко е бетонирано

Абе тука коментираме '' ха сега де '' по надолу темата е '' Вечеря на свещи '' демек всеки чул не дучул и пише.Аре спрете се малко и си седнете на задниците да изчакаме края на сделката или нейния провал и тогава да го мислим.Защото това тука ми мяза на приказката за нероден Петко.
Don Rumen написа:Не знам колко е 100% информацията, абаче започва така: на среща на стадиона. Срещата е била в тримонциум, затова нека спрем със спекулациите, не е имало наш представител, така че нека изчакаме. Търся връзка в момента с Франческо за повече и достоверна информация.
отче, в тебе ни е надеждата за достоверна информация, кажи какво се случва