ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Един град-един отбор
Контакти:

Re: ХА СЕГА ДЕ!!!!!

Мнениеот Един град-един отбор » 18 окт 2009 18:21

Добре ... а кога някой ще каже аджеба какво става ? 100 % ?
БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!

Потребителски аватар
djordano
Контакти:

Мнениеот djordano » 18 окт 2009 18:22

veseo написа:
djordano написа:
veseo написа:djordano, кво му пука, ква държава е излъгал като БФС и Шопия ще са на 8 небе, ако се развали всичко, единствено нас преебава, а е доказано, че не се страхува от нас. Дано все пак Сельо покаже здрав разум, или италианците му го набият в главата...

дано скоро има положително развитие по въпроса и в главата на селския да е останало поне малко мозък с който да размисли за последствията който му предстоят ако всичко се провали, този път ще бъде оплют тотално от всички :twisted:

То тва оплюване много го плаши да ти кажа :roll:

очаквам отчето да каже нещо по въпроса, неговата информация е достоверна и истинска

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 18 окт 2009 18:23

Когато е мъртъв, преди това нищо 100% няма. А за момента, аз съм песимист и не вярвам нещо да стане, поне не и различно от поредното дело срещу сельо което ще се влачи 10г.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 18 окт 2009 18:27

Aми така като гледам май няма скоро да стане ясно какво става с отбора.Всеки ден различни новини като всяка новина опровергава тази преди нея, въобще пълен миш маш.
И така като гледам май нямаме друг избор освен да чакаме и да стискаме палци всичко да завърши добре защото честно казано аз вече на никой не вярвам.

Потребителски аватар
doctora_1912
Контакти:

Мнениеот doctora_1912 » 18 окт 2009 18:37

СТИГА БЕЕЕЕЕЕ....КАЖЕТЕ МИ ЧЕ СЪНУВАМ!!! ТВА НЕ Е ИСТИНА МАЙНА :cry: :cry:
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 18 окт 2009 18:43

Че е иамло разговор между новото ръководство и отбора ефакт и това беше обявено преди ден-два.
В това няма нищо смущаващо.
Христолов се е мернал в Тримона само за минути и не е бил на срещата факт.
Ако е имало нещо на стадиона между Салерно и Пичоне то би могло да бъде и от спортно технически аспект.
Така ,че за проблеми със сделката никой не говори и пише официялно.
Срещата е е била без фенове и журналисти и за това според мен може само да се гадае.
Както каза някой преди мен докато няма повече инфо това е само фишек. Ей изперкахме вече!

Don Rumen
Контакти:

Мнениеот Don Rumen » 18 окт 2009 18:46

Не знам колко е 100% информацията, абаче започва така: на среща на стадиона. Срещата е била в тримонциум, затова нека спрем със спекулациите, не е имало наш представител, така че нека изчакаме. Търся връзка в момента с Франческо за повече и достоверна информация.

Потребителски аватар
djordano
Контакти:

Мнениеот djordano » 18 окт 2009 18:48

Yellow major написа:Че е иамло разговор между новото ръководство и отбора ефакт и това беше обявено преди ден-два.
В това няма нищо смущаващо.
Христолов се е мернал в Тримона само за минути и не е бил на срещата факт.
Ако е имало нещо на стадиона между Салерно и Пичоне то би могло да бъде и от спортно технически аспект.
Така ,че за проблеми със сделката никой не говори и пише официялно.
Срещата е е била без фенове и журналисти и за това според мен може само да се гадае.
Както каза някой преди мен докато няма повече инфо това е само фишек. Ей изперкахме вече!

изперкахме, вярно е но според мен можем да бъдем сигурни че всичко е наред само когато Митьо е на два метра под земята, а отгоре всичко е бетонирано :twisted:

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 18 окт 2009 18:50

Абе тука коментираме '' ха сега де '' по надолу темата е '' Вечеря на свещи '' демек всеки чул не дучул и пише.Аре спрете се малко и си седнете на задниците да изчакаме края на сделката или нейния провал и тогава да го мислим.Защото това тука ми мяза на приказката за нероден Петко.

Потребителски аватар
djordano
Контакти:

Мнениеот djordano » 18 окт 2009 18:50

Don Rumen написа:Не знам колко е 100% информацията, абаче започва така: на среща на стадиона. Срещата е била в тримонциум, затова нека спрем със спекулациите, не е имало наш представител, така че нека изчакаме. Търся връзка в момента с Франческо за повече и достоверна информация.

отче, в тебе ни е надеждата за достоверна информация, кажи какво се случва

Върни се в “Ботев”