Кубрат Пулев - Тони Томпсън

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Re: Кубрат Пулев - Тони Томпсън

Мнениеот зеления » 24 авг 2013 23:54

viali69 написа:
Ботевъ Пловдивски написа:Владимир първо ще си защитава титлите в 4-те версии (IBF, WBO, WBA и IBO) срещу Александър Поветкин на 5 октомври т. г. в Москва. Кубрат ще играе с победителя, вече, надявам се :!: 8-)

Вече няколко пъти нашите медии тръбяха, че следващия мач на Пулев трябва да с Кличко. Оказваше се обаче не съвсем така ...
Някой наясно ли е изобщо с регламента ? Да не се окаже, че до Кличко на Пулев му остават още няколко мача ? ...
Разбира се, ако украинецът изобщо победи руснака Поветкин. С руснаците винаги трябва да си имаш едно на ум. Те винаги могат да извадят някой Мечок от руската тайга ... :mrgreen: Имаха един Николай Валуев ... направо страховит. :lol:
Така че не се знае още ...

Изчезвай от хубавия БЪЛГАРСКИ форум! Не съвеЦки. Отивай при руснаците да празнувате рожденния или какъвто и да е там ден на хюма Путкин!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 24 авг 2013 23:59

Българският боскьор Кубрат Пулев не остави шансове на американския ветеран Тони Томпсън и вече е официален претендент за световната титла в тежка категория. Минути след победата по точки на галавечерта в германския град Шверин Кобрата даде интервю за "Диема", в което благодари на всички българи за подкрепата и заяви, че сега пред него стои задачата да се подготви по най-добрия начин за следващия си мач, който ще е или срещу Владимир Кличко, или срещу Александър Поветкин.

"Искам да благодаря на всички българи - на тези в залата, и на тези пред телевизорите. Подкрепата на моите сънародници ми даваше кураж в тежките моменти, а имаше и такива. В началните рундове Томпсън, който е много опитен боскьор, ме затрудни. Той се опита да ме притисне, като търсеше близка дистанция, но аз не му позволих. Помогнаха ми движението с краката и левите прави удари", каза Кобрата.

"Всеки получен удар разконцентрира, затова стратегията ми беше да получавам колкото се може по-малко удари. Не бях играл 11 месеца и не съм във върхова форма, но преди двубоя за световната титла ще тренирам още повече. Сега чакам мача между Кличко и Поветкин. Предполагам, че Кличко ще победи. Надявам се с Божията помощ и с всички българи зад мен да направим фурор", продължи Пулев.

Той не пропусна да благодари на треньорите, с които е работил през годините, и с гордост заяви: "Българите сме номер 1".

Горди сме, че имаме такъв шампион като Кубрат :geek:

Потребителски аватар
FC Pirin - Real
Контакти:

Мнениеот FC Pirin - Real » 25 авг 2013 00:14

БРАВО НА КУБРАТ
ЧЕСТИТО БЪЛГАРИ

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 25 авг 2013 01:00

Гордея се като българин с този невероятен успех. Победа над най-силния американски боксьор към днешна дата. В същото време ме е срам като българин, от някои потребители (за тях не знам дали са българи) , изписали километрични коментари, да ни обясняват колко слаб боксьор е Кубрат Пулев и как побеждава все посредствени противници. Като чета подобни анализи се сещам за приказката, че само пред казана на българите в Ада няма нужда от дявол- някой като тръгне да излиза, другите си го бутат навътре.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

HristoX
Контакти:

Мнениеот HristoX » 25 авг 2013 01:29

Браво, кубрате!

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 25 авг 2013 08:01

Първо: Снощи някои твърдят, че се е играл едва ли не полуфинала преди големия финал с Кличко.
Питам тогава защо този бой се проведе в такава камерна зала ? В нея имаше не повече от 200-300 човека ! Знаем какви зали има в Германия. Защо в такава малка зала ?!
Значи този мач не е бил на такова високо ниво, както ни го представят. Сега ще мине време. Пак ще ни лъжат, че Кличко отказвал да се бие с Пулев, че този и онзи от добрите боксьори също се плашели от Кобрата и отказвали директен сблъсък. И после ще се окаже, че Пулев отново ще се бие с някой посредствен боксьор.
Второ: От осведомен приятел, който живее в САЩ научих, че този Тони Тигъра изобщо НЕ е най-добрият американски боксьор в момента, както ни го представи коментатора на срещата по Диема. Човекът направо се изсмя на моя въпрос !
Този 42 годишен черен чичко, баща на 7 деца е готов да се бие и респективно да падне от всеки за някоя по-солидна сума. А, такива в бокса се разиграват, доколкото успях да науча.
Всеки, който разбира от бокс ще ви обясни, че не е нормално боксьор на такова равнище да изглежда толкова неподготвен физически. Тони Томпсън буквално не можеше да стои на краката си след 7-ия рунд и беше смешен, когато сам падна и не можеше да стане, без да е получавал някакъв силен удар.
А какво да кажем за това, че си събу гащите и остана по боксерки на ринга ? Такъв цирк не бях гледал никога !
Едва ли причината за неадекватното му поведение са били много или пък силни удари, които получи. Такива почти нямаше. Гледал съм боеве, в които боксьорите се млатят като животни, но после не си събуват гащите ... :lol:
Истината е друга - Тони Тигъра Томпсън просто е свършил с големия спорт. Вече е дедко за бокса ! :lol:
Трето: Нямам нищо против Пулев да се пише патриот. Може и да е такъв. Искам обаче да напомня, че истинското знаме на БЪЛГАРИЯ е без герб !
Снощи Пулев излезе с тениска на националния отбор, на която имаше герб. На знамето, което развяваше също имаше герб.
Не бъркайте партийната пропаганда с родолюбието и патриотизма !
Защото, ако Пулев тачи някакъв трибагреник с герб на него, той или тъгува по бай Тошовото време, когато знамето ни наистина имаше герб, или обича някаква друга България, на чието знаме има герб. Повтарям: На българското знаме НЯМА ГЕРБ !!!
Дали съм прав или не предстои да видим. Аз твърдя, че Пулев е поне на едно-две стъпала далеч от директната битка с Кличко.
И тук въпросът не е дали сме българи и родолюбци, а дали обичаме да ни правят на идиоти или не.
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

whitebear
Контакти:

Мнениеот whitebear » 25 авг 2013 08:44

viali69 написа:Първо: Снощи някои твърдят, че се е играл едва ли не полуфинала преди големия финал с Кличко.
Питам тогава защо този бой се проведе в такава камерна зала ? В нея имаше не повече от 200-300 човека ! Знаем какви зали има в Германия. Защо в такава малка зала ?!
Значи този мач не е бил на такова високо ниво, както ни го представят. Сега ще мине време. Пак ще ни лъжат, че Кличко отказвал да се бие с Пулев, че този и онзи от добрите боксьори също се плашели от Кобрата и отказвали директен сблъсък. И после ще се окаже, че Пулев отново ще се бие с някой посредствен боксьор.
Второ: От осведомен приятел, който живее в САЩ научих, че този Тони Тигъра изобщо НЕ е най-добрият американски боксьор в момента, както ни го представи коментатора на срещата по Диема. Човекът направо се изсмя на моя въпрос !
Този 42 годишен черен чичко, баща на 7 деца е готов да се бие и респективно да падне от всеки за някоя по-солидна сума. А, такива в бокса се разиграват, доколкото успях да науча.
Всеки, който разбира от бокс ще ви обясни, че не е нормално боксьор на такова равнище да изглежда толкова неподготвен физически. Тони Томпсън буквално не можеше да стои на краката си след 7-ия рунд и беше смешен, когато сам падна и не можеше да стане, без да е получавал някакъв силен удар.
А какво да кажем за това, че си събу гащите и остана по боксерки на ринга ? Такъв цирк не бях гледал никога !
Едва ли причината за неадекватното му поведение са били много или пък силни удари, които получи. Такива почти нямаше. Гледал съм боеве, в които боксьорите се млатят като животни, но после не си събуват гащите ... :lol:
Истината е друга - Тони Тигъра Томпсън просто е свършил с големия спорт. Вече е дедко за бокса ! :lol:
Трето: Нямам нищо против Пулев да се пише патриот. Може и да е такъв. Искам обаче да напомня, че истинското знаме на БЪЛГАРИЯ е без герб !
Снощи Пулев излезе с тениска на националния отбор, на която имаше герб. На знамето, което развяваше също имаше герб.
Защото, ако Пулев тачи някакъв трибагреник с герб на него, той или тъгува по бай Тошовото време, когато знамето ни наистина имаше герб, или обича някаква друга България, на чието знаме има герб. Повтарям: На българското знаме НЯМА ГЕРБ !!!
Дали съм прав или не предстои да видим. Аз твърдя, че Пулев е поне на едно-две стъпала далеч от директната битка с Кличко.
И тук въпросът не е дали сме българи и родолюбци, а дали обичаме да ни правят на идиоти или не.

http://www.fightnews.com/rankings-2 --> Не знам дали е взето предвид, вчерашното представяне, но както се вижда Кобрата е N1 в едната класация, и 9ти и 11ти в други 2. Все пак да си в топ 10 не е малко постижение ;]

Боксьорите не се бият с него, защото няма супер мощни спонсори от които да се спечелят много пари. Това не е защото е слаб, а защото е българин. АКо се биеше за Германия или САЩ, например, щеше вече 5 пъти да се е бил с Кличко.

Аз даже не обърнах внимание че Флага, който развя, има герб. И едва ли някой,освен теб, го е свързал с партийна принадлежност. Честно, направо ме уби с това. Не разбирам, вместо да мразиш , защо не се радваш на успеха

Потребителски аватар
COVINI

Мнениеот COVINI » 25 авг 2013 09:14

Честита победа на Пулев и неговия щаб,бяха разузнали перфектно противника.И аз мисля,че още му е рано за среща с Кличко,все още има слабости в завършването и не се движи бързо по ринга.И това беше второто най-гадно изпълнение на българския химн,първото мисля беше с тромпети на едно гостуване на националният по футбол.
Лефскарче се нариииичам
Да паса обиииичам
След дрога тииичам
Буквара срииичам

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 25 авг 2013 09:22

Бтв, да тролваш в подобни теми е прекалено лесно, защото останалите потребителите са превъзбудени емоционално от спортното преживяване. Като добавим националният привкус на темата и успеха на трола е 100% - винаги ще има някой, който няма да се сдържи и ще му отговори.... Единственото решение е да бъде игнориран.

ПП Браво на Кубрат. Признавам си, че не разбирам нищо от този спорт, но искрено се радвам за нашето момче. Чак се бях вживял и подскачах пред екрана и гледах да избегна мръсните удари на "тигъра" :mrgreen: :lol: РЕСПЕКТ#!
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
joring
Контакти:

Мнениеот joring » 25 авг 2013 11:56

viali69 написа:Снощи Пулев излезе с тениска на националния отбор, на която имаше герб. На знамето, което развяваше също имаше герб.

Ти си болен човек!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tbSa0NPhXWk&feature[/youtube]
Пусни си след първия час и кажи къде има герб на българският флаг?!
Пулев излезна с тениска с герб на гърдите, но не герб на някоя политическа сила, а герба на България.
Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите :mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Други спортове”