Първо: Снощи някои твърдят, че се е играл едва ли не полуфинала преди големия финал с Кличко.
Питам тогава
защо този бой се проведе в такава камерна зала ? В нея имаше не повече от 200-300 човека ! Знаем какви зали има в Германия. Защо в такава малка зала ?!
Значи този мач не е бил на такова високо ниво, както ни го представят. Сега ще мине време. Пак ще ни лъжат, че Кличко отказвал да се бие с Пулев, че този и онзи от добрите боксьори също се плашели от Кобрата и отказвали директен сблъсък. И после ще се окаже, че Пулев отново ще се бие с някой посредствен боксьор.
Второ: От осведомен приятел, който живее в САЩ научих, че този Тони Тигъра
изобщо НЕ е най-добрият американски боксьор в момента, както ни го представи коментатора на срещата по Диема. Човекът направо се изсмя на моя въпрос !
Този 42 годишен черен чичко, баща на 7 деца е готов да се бие и респективно да падне от всеки за някоя по-солидна сума. А, такива в бокса се разиграват, доколкото успях да науча.
Всеки, който разбира от бокс ще ви обясни, че не е нормално боксьор на такова равнище да изглежда толкова неподготвен физически. Тони Томпсън буквално не можеше да стои на краката си след 7-ия рунд и беше смешен, когато сам падна и не можеше да стане, без да е получавал някакъв силен удар.
А какво да кажем за това, че си събу гащите и остана по боксерки на ринга ? Такъв цирк не бях гледал никога !Едва ли причината за неадекватното му поведение са били много или пък силни удари, които получи. Такива почти нямаше. Гледал съм боеве, в които боксьорите се млатят като животни, но после не си събуват гащите ...
Истината е друга - Тони Тигъра Томпсън просто е свършил с големия спорт. Вече е дедко за бокса !
Трето: Нямам нищо против Пулев да се пише патриот. Може и да е такъв. Искам обаче да напомня, че
истинското знаме на БЪЛГАРИЯ е без герб !Снощи Пулев излезе с тениска на националния отбор, на която имаше герб. На знамето, което развяваше също имаше герб.
Не бъркайте партийната пропаганда с родолюбието и патриотизма !
Защото, ако Пулев тачи някакъв трибагреник с герб на него, той или тъгува по бай Тошовото време, когато знамето ни наистина имаше герб, или обича някаква друга България, на чието знаме има герб. Повтарям: На българското знаме НЯМА ГЕРБ !!!
Дали съм прав или не предстои да видим. Аз твърдя, че Пулев е поне на едно-две стъпала далеч от директната битка с Кличко.
И тук въпросът не е дали сме българи и родолюбци, а дали обичаме да ни правят на идиоти или не.