Реално очаквам победи за Динамо Загреб
Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
Re: Спам тема vol.2
Вчера бях доволен от всички мачове. Днес сме за Аустрия Виена, Фенербахче, Лудогорец, равен между Шалке и ПАОК и Легия.
Фенербахче, равен в София, победа за ПАОК или равен и победа са Стяуа 

- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
ЕМИЛ написа:Ivo-Chernomoretz написа:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7lSkFM9CxHY[/youtube]
Поздрав юнаци и нека пожелаем успех на Лудогорец !
някак си не мога да си крива душата и да ги подкрепям
Няма и нужда. Дразнят ме хората, които настояват всички българи да подкрепят всички български отбори. На мен най-неприятните отбори са ми Левски и Ботев (донякъде и ЦСКА, но те не участваха) и се надявам да губят винаги в първенството. И някакси не ми идва отвътре да викам за тях или нещо подобно. Разбира се Иртиш, Астана и Зрински/Казахстан и Босна не са ми никакви, докато ако Левски или Ботев спечели знам, че мои сънародници (в това число близки и познати) ще са доволни, затова и предпочитам българските отбори да печелят. Но чак да ги подкрепям...и когато отпаднат не ми е особено тъжно. Ето с Лудогорец би било друго, защото те са ми приятен отбор + че са от България. Затова успех довечера

YANTRA_FOREVER написа:Няма и нужда. Дразнят ме хората, които настояват всички българи да подкрепят всички български отбори. На мен най-неприятните отбори са ми Левски и Ботев (донякъде и ЦСКА, но те не участваха) и се надявам да губят винаги в първенството. И някакси не ми идва отвътре да викам за тях или нещо подобно. Разбира се Иртиш, Астана и Зрински/Казахстан и Босна не са ми никакви, докато ако Левски или Ботев спечели знам, че мои сънародници (в това число близки и познати) ще са доволни, затова и предпочитам българските отбори да печелят. Но чак да ги подкрепям...и когато отпаднат не ми е особено тъжно. Ето с Лудогорец би било друго, защото те са ми приятен отбор + че са от България. Затова успех довечера
Ето , че си фурнаджийска лопата . Хем искаш Левски и Ботев да губят ,хем ще викаш за Лудогорец довечера . Показваш , че си от малкият град . С една дума селянин . Затова успех на Базел и колкото по-малко от вас ,толкова по-добре . Всъщност то си е показателно. Посещението но стадионите в Ловеч и Разград говорят достатъчно .
- pesho_1913
- Контакти:
ЕМИЛ написа:YANTRA_FOREVER написа:Няма и нужда. Дразнят ме хората, които настояват всички българи да подкрепят всички български отбори. На мен най-неприятните отбори са ми Левски и Ботев (донякъде и ЦСКА, но те не участваха) и се надявам да губят винаги в първенството. И някакси не ми идва отвътре да викам за тях или нещо подобно. Разбира се Иртиш, Астана и Зрински/Казахстан и Босна не са ми никакви, докато ако Левски или Ботев спечели знам, че мои сънародници (в това число близки и познати) ще са доволни, затова и предпочитам българските отбори да печелят. Но чак да ги подкрепям...и когато отпаднат не ми е особено тъжно. Ето с Лудогорец би било друго, защото те са ми приятен отбор + че са от България. Затова успех довечера
Ето , че си фурнаджийска лопата . Хем искаш Левски и Ботев да губят ,хем ще викаш за Лудогорец довечера . Показваш , че си от малкият град . С една дума селянин . Затова успех на Базел и колкото по-малко от вас ,толкова по-добре . Всъщност то си е показателно. Посещението но стадионите в Ловеч и Разград говорят достатъчно .
Колкото и да се псуваме, тези отбори представят страната ни. И докато едни я срамят след отпадания от Иртиш, Сараево и компания, други й вдигат коефициента след победи над отбори като Слован и Партизан. Да не забравяме и отпадането без загуба на Ботев, които в реванша бяха доста по-добрия отбор и изобщо не си личеше, че са се изправили срещу един от най-големите тимове в Германия.
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]
Пешо , когато Левски и ЦСКА участваха в групи отбори като Лудогорец не съществуваха . Хайде моля ти се .
Левски и ЦСКА в момента са в криза и не ви прави чест отношението към тях . Просто си личи кога плъховете изпълзяват .
Левски и ЦСКА в момента са в криза и не ви прави чест отношението към тях . Просто си личи кога плъховете изпълзяват .
- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
ЕМИЛ написа:YANTRA_FOREVER написа:Няма и нужда. Дразнят ме хората, които настояват всички българи да подкрепят всички български отбори. На мен най-неприятните отбори са ми Левски и Ботев (донякъде и ЦСКА, но те не участваха) и се надявам да губят винаги в първенството. И някакси не ми идва отвътре да викам за тях или нещо подобно. Разбира се Иртиш, Астана и Зрински/Казахстан и Босна не са ми никакви, докато ако Левски или Ботев спечели знам, че мои сънародници (в това число близки и познати) ще са доволни, затова и предпочитам българските отбори да печелят. Но чак да ги подкрепям...и когато отпаднат не ми е особено тъжно. Ето с Лудогорец би било друго, защото те са ми приятен отбор + че са от България. Затова успех довечера
Не съм фурнаджийска лопата. Левски и Ботев винаги са ми противни
И че съм селянин, селянин съм ама това не ме обижда. Вие, господин Емил, сте същия, когато точите лиги по загубите на ЦСКА и Лудогорец или когато с цяло гърло ревете "Селяни, умрете", но Ви е трудно да го приемете

- Red_Girl
- Контакти:
Те както викат: Селяни умрете, така и на охрадите им има само 3 софийски и всичко друго знамена от други градове и села.

шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
[offtopic][rimg]http://prikachi.com/images/123/6869123u.jpg[/rimg][/offtopic]

- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
Red_Girl написа:Те както викат: Селяни умрете, така и на охрадите им има само 3 софийски и всичко друго знамена от други градове и села.![]()
Ами объркани хора, какво да говорим

Red_Girl написа:Те както викат: Селяни умрете, така и на охрадите им има само 3 софийски и всичко друго знамена от други градове и села.![]()
Аз това скандиране никога не съм го разбирал.......Остави знамената, на половината майките и бащите им са от Горно Нанадолнище, ама иначе викат. Дебили.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:Red_Girl написа:Те както викат: Селяни умрете, така и на охрадите им има само 3 софийски и всичко друго знамена от други градове и села.![]()
Аз това скандиране никога не съм го разбирал.......Остави знамената, на половината майките и бащите им са от Горно Нанадолнище, ама иначе викат. Дебили.
То това ми прилича малко на американската пропаганда - мразете Виетнам, латиносите и т.н., а пък реално с една немалка част от населението са полубратя/сестри, защото войниците са изнасили немалка част от местните матконосители.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.