Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 21 авг 2013 17:03

Вчера бях доволен от всички мачове. Днес сме за Аустрия Виена, Фенербахче, Лудогорец, равен между Шалке и ПАОК и Легия.
Реално очаквам победи за Динамо Загреб :( Фенербахче, равен в София, победа за ПАОК или равен и победа са Стяуа :x
Изображение Изображение

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 21 авг 2013 17:13

ЕМИЛ написа:
Ivo-Chernomoretz написа:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7lSkFM9CxHY[/youtube]

Поздрав юнаци и нека пожелаем успех на Лудогорец ! ;)

някак си не мога да си крива душата и да ги подкрепям

Няма и нужда. Дразнят ме хората, които настояват всички българи да подкрепят всички български отбори. На мен най-неприятните отбори са ми Левски и Ботев (донякъде и ЦСКА, но те не участваха) и се надявам да губят винаги в първенството. И някакси не ми идва отвътре да викам за тях или нещо подобно. Разбира се Иртиш, Астана и Зрински/Казахстан и Босна не са ми никакви, докато ако Левски или Ботев спечели знам, че мои сънародници (в това число близки и познати) ще са доволни, затова и предпочитам българските отбори да печелят. Но чак да ги подкрепям...и когато отпаднат не ми е особено тъжно. Ето с Лудогорец би било друго, защото те са ми приятен отбор + че са от България. Затова успех довечера ;)
Изображение Изображение

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 21 авг 2013 18:31

YANTRA_FOREVER написа:Няма и нужда. Дразнят ме хората, които настояват всички българи да подкрепят всички български отбори. На мен най-неприятните отбори са ми Левски и Ботев (донякъде и ЦСКА, но те не участваха) и се надявам да губят винаги в първенството. И някакси не ми идва отвътре да викам за тях или нещо подобно. Разбира се Иртиш, Астана и Зрински/Казахстан и Босна не са ми никакви, докато ако Левски или Ботев спечели знам, че мои сънародници (в това число близки и познати) ще са доволни, затова и предпочитам българските отбори да печелят. Но чак да ги подкрепям...и когато отпаднат не ми е особено тъжно. Ето с Лудогорец би било друго, защото те са ми приятен отбор + че са от България. Затова успех довечера ;)

Ето , че си фурнаджийска лопата . Хем искаш Левски и Ботев да губят ,хем ще викаш за Лудогорец довечера . Показваш , че си от малкият град . С една дума селянин . Затова успех на Базел и колкото по-малко от вас ,толкова по-добре . Всъщност то си е показателно. Посещението но стадионите в Ловеч и Разград говорят достатъчно .

Потребителски аватар
pesho_1913
Контакти:

Мнениеот pesho_1913 » 21 авг 2013 18:47

ЕМИЛ написа:
YANTRA_FOREVER написа:Няма и нужда. Дразнят ме хората, които настояват всички българи да подкрепят всички български отбори. На мен най-неприятните отбори са ми Левски и Ботев (донякъде и ЦСКА, но те не участваха) и се надявам да губят винаги в първенството. И някакси не ми идва отвътре да викам за тях или нещо подобно. Разбира се Иртиш, Астана и Зрински/Казахстан и Босна не са ми никакви, докато ако Левски или Ботев спечели знам, че мои сънародници (в това число близки и познати) ще са доволни, затова и предпочитам българските отбори да печелят. Но чак да ги подкрепям...и когато отпаднат не ми е особено тъжно. Ето с Лудогорец би било друго, защото те са ми приятен отбор + че са от България. Затова успех довечера ;)

Ето , че си фурнаджийска лопата . Хем искаш Левски и Ботев да губят ,хем ще викаш за Лудогорец довечера . Показваш , че си от малкият град . С една дума селянин . Затова успех на Базел и колкото по-малко от вас ,толкова по-добре . Всъщност то си е показателно. Посещението но стадионите в Ловеч и Разград говорят достатъчно .

Колкото и да се псуваме, тези отбори представят страната ни. И докато едни я срамят след отпадания от Иртиш, Сараево и компания, други й вдигат коефициента след победи над отбори като Слован и Партизан. Да не забравяме и отпадането без загуба на Ботев, които в реванша бяха доста по-добрия отбор и изобщо не си личеше, че са се изправили срещу един от най-големите тимове в Германия.
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 21 авг 2013 18:58

Пешо , когато Левски и ЦСКА участваха в групи отбори като Лудогорец не съществуваха . Хайде моля ти се .

Левски и ЦСКА в момента са в криза и не ви прави чест отношението към тях . Просто си личи кога плъховете изпълзяват .

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 21 авг 2013 19:28

ЕМИЛ написа:

Не съм фурнаджийска лопата. Левски и Ботев винаги са ми противни :lol: И съвсем ясно разделих първенство от ЕКТ, но и казах, че емоциите се смесват до някаква степен и няма как да подкрепяш чисто отбор, който не харесваш.
И че съм селянин, селянин съм ама това не ме обижда. Вие, господин Емил, сте същия, когато точите лиги по загубите на ЦСКА и Лудогорец или когато с цяло гърло ревете "Селяни, умрете", но Ви е трудно да го приемете ;) Успех на Лудогорец и колкото по-малко като вас по-добре за самите вас. Мен не ме бърка. Злобни хора колкото искаш, няма да се свършите никога. :)
Изображение Изображение

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 21 авг 2013 19:31

Те както викат: Селяни умрете, така и на охрадите им има само 3 софийски и всичко друго знамена от други градове и села. :lol: :lol:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

[offtopic][rimg]http://prikachi.com/images/123/6869123u.jpg[/rimg][/offtopic]
Изображение

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 21 авг 2013 19:32

Red_Girl написа:Те както викат: Селяни умрете, така и на охрадите им има само 3 софийски и всичко друго знамена от други градове и села. :lol: :lol:

Ами объркани хора, какво да говорим :lol:
Изображение Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 21 авг 2013 19:34

Red_Girl написа:Те както викат: Селяни умрете, така и на охрадите им има само 3 софийски и всичко друго знамена от други градове и села. :lol: :lol:

Аз това скандиране никога не съм го разбирал.......Остави знамената, на половината майките и бащите им са от Горно Нанадолнище, ама иначе викат. Дебили.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 21 авг 2013 19:41

rhaegar написа:

Аз това скандиране никога не съм го разбирал.......Остави знамената, на половината майките и бащите им са от Горно Нанадолнище, ама иначе викат. Дебили.

То това ми прилича малко на американската пропаганда - мразете Виетнам, латиносите и т.н., а пък реално с една немалка част от населението са полубратя/сестри, защото войниците са изнасили немалка част от местните матконосители. :lol: :lol:
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Върни се в “Свободна зона”