hd29 написа:Балкански Орел написа:Стадиона спокойно ще е на 50% пълен, друг е въпроса че публиката ще е като в Англия-като на театър.
Ти сериозно ли мислиш,че ще дойдат 20 000 зрители на Лудогорец-Базел
Защо не ? Това да не ви е Славия и Локу СФ !
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
hd29 написа:Балкански Орел написа:Стадиона спокойно ще е на 50% пълен, друг е въпроса че публиката ще е като в Англия-като на театър.
Teo написа:crap написа:Щото като бихме последният път Ливърпул, насред Анфийлд, имахме по-малко чужденци в титулярния състав. Издишате с подобни тези, колеги!
Отбора ни беше 50/50 от към българи и чужденци, а техния в момента е 80% чужденци и 20% българи.. та те нямат един футболист българин около 20 годишна възраст в отбора си...
Adrian Monk написа:petrof написа:Жалко че има малоумници, които плюят и най-хубавите жестове. Вместо всички българи да подкрепяме единствения ни евроучастник, пак се намира мърша, която само плюе и хули. Е няма ги подлогите на всички власти левски и цска в европа. Нека ви боли. Успех на Лудогорец!
Ха, фенът на циганската музика от китния град на орките се събуди от следобеден сън и взе да ръси бисери...А бе, винкел смотан, "Левски" е бил в Европа, когато ти още си бил в ташаците на баща ти, и пак ще бъде. Същото, обаче, не може да се каже за разградското недоразумение - плод на прищявката на олигарха от Делиормана, който дори си позволи неотдавна да наднича в чуждо канче (справка - парцала до Орешарски във връзка с "Газпром"). Затова и никой нормален левскар няма да подкрепи "Лудогорец". Да си го подкрепят лелките с пеньоарите, децата от школите (ако някой родител сглупи да пусне детето си), ако искат дори да си внесат фенове. Това е положението, Петроф...
petrof написа:Adrian Monk написа:petrof написа:Жалко че има малоумници, които плюят и най-хубавите жестове. Вместо всички българи да подкрепяме единствения ни евроучастник, пак се намира мърша, която само плюе и хули. Е няма ги подлогите на всички власти левски и цска в европа. Нека ви боли. Успех на Лудогорец!
Ха, фенът на циганската музика от китния град на орките се събуди от следобеден сън и взе да ръси бисери...А бе, винкел смотан, "Левски" е бил в Европа, когато ти още си бил в ташаците на баща ти, и пак ще бъде. Същото, обаче, не може да се каже за разградското недоразумение - плод на прищявката на олигарха от Делиормана, който дори си позволи неотдавна да наднича в чуждо канче (справка - парцала до Орешарски във връзка с "Газпром"). Затова и никой нормален левскар няма да подкрепи "Лудогорец". Да си го подкрепят лелките с пеньоарите, децата от школите (ако някой родител сглупи да пусне детето си), ако искат дори да си внесат фенове. Това е положението, Петроф...
Да, Левски много отдавна е в Европа. Известен е с прозвището "Евроидиота". Вече е познат и в Азия.
Въпреки това аз като българин винаги съм подкрепял Левски, както и всички български отбори в евромачовете. Затова са кретени такива като теб, които подкрепят чужди отбори срещу български отбори.
пп. От кое село си? Известно на всички е, че "грандовете" нямат фенове в София.
Teo написа:Това да спориш с провинциални типове, няма край.. едно си знаят и това е...добре, че не съм фен на селски отбор!!! Тука е пълно с такива!!! До скоро невиждане!!!
Балкански Орел написа:hd29 написа:Балкански Орел написа:Стадиона спокойно ще е на 50% пълен, друг е въпроса че публиката ще е като в Англия-като на театър.
Защо не ? Това да не ви е Славия и Локу СФ !
iliyan написа:Аз не хейтвам и нямам такива идея !
Опитвам да се докажа , че идеята е полвинчата !
А на Гара .... мога да каже , че съм в Сф и ако реша не ми е проблем да гледам отбор Антибиотика , но това ще стане когато играят с техни 11 играчи от школата им , но едва ли ще се случи някога ! Може да ги гледам когато играят Б.А. , но там ще съм не заради отбор Антибиотика !
Калкулация важи за всички който не е от Сф ! Като се вземе предвид , че едва ли ще стигнат 20 лв за транспорт в двете посоко Разград-Сф-Разград !
Беше примерна за да се добие представа що за разход е посещението на този мач ако не си в Сф ! Ако Лудогорец искат пълен стадион не е лошо
да си помислят не само за билетите , а и за режийни разходи на хлапетата които искат да ги гледат
Viv.Brooke написа:iliyan написа:Аз не хейтвам и нямам такива идея !
Опитвам да се докажа , че идеята е полвинчата !
А на Гара .... мога да каже , че съм в Сф и ако реша не ми е проблем да гледам отбор Антибиотика , но това ще стане когато играят с техни 11 играчи от школата им , но едва ли ще се случи някога ! Може да ги гледам когато играят Б.А. , но там ще съм не заради отбор Антибиотика !
Калкулация важи за всички който не е от Сф ! Като се вземе предвид , че едва ли ще стигнат 20 лв за транспорт в двете посоко Разград-Сф-Разград !
Беше примерна за да се добие представа що за разход е посещението на този мач ако не си в Сф ! Ако Лудогорец искат пълен стадион не е лошо
да си помислят не само за билетите , а и за режийни разходи на хлапетата които искат да ги гледат
Оо, Видинчанче, ти кво прайш в Софето? Да не си опънал палатков лагер пред националния за чакаш концерта от сега или си взел протестиращо автобусче и си с 50 кинта напред![]()
Браво за постъпката. Трябва да се мисли за младите, пък който може и иска да дойде! Така и така е платен наем на стадиона, нека поне младежта се възползва
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта