Лудогорец с жест към младите футболисти на България

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Re: Лудогорец с жест към младите футболисти на България

Мнениеот Балкански Орел » 18 авг 2013 18:55

hd29 написа:
Балкански Орел написа:Стадиона спокойно ще е на 50% пълен, друг е въпроса че публиката ще е като в Англия-като на театър.

Ти сериозно ли мислиш,че ще дойдат 20 000 зрители на Лудогорец-Базел :?:

Защо не ? Това да не ви е Славия и Локу СФ !
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 18 авг 2013 18:58

Teo написа:
crap написа:Щото като бихме последният път Ливърпул, насред Анфийлд, имахме по-малко чужденци в титулярния състав. Издишате с подобни тези, колеги!

Отбора ни беше 50/50 от към българи и чужденци, а техния в момента е 80% чужденци и 20% българи.. та те нямат един футболист българин около 20 годишна възраст в отбора си... :oops:

Глупости! Най-вероятният състав ще е 5 българчета и 6 чужденчета. Наскоро взехме един българин на около 20 години, а досега имахме друг на около 20 години. Отделно има вече юноши, които тренират с отора. Всяко нещо с времето си. Проектът има особености, сляпо да се цитират разни цифри (при това неверни) не е състоятелно.

А иначе - браво за идеята! От една страна - нека се напълни стадиона. От друга - това е полезно за школите така, както във всяко обучение се ходи на наблюдение на някакво реално производство и т.н. Също така, това е добра реклама на Лудогорец. Остава само отборът да направи добро представяне!
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Мнениеот petrof » 18 авг 2013 19:00

Adrian Monk написа:
petrof написа:Жалко че има малоумници, които плюят и най-хубавите жестове. Вместо всички българи да подкрепяме единствения ни евроучастник, пак се намира мърша, която само плюе и хули. Е няма ги подлогите на всички власти левски и цска в европа. Нека ви боли. Успех на Лудогорец!

Ха, фенът на циганската музика от китния град на орките се събуди от следобеден сън и взе да ръси бисери... :lol: А бе, винкел смотан, "Левски" е бил в Европа, когато ти още си бил в ташаците на баща ти, и пак ще бъде. Същото, обаче, не може да се каже за разградското недоразумение - плод на прищявката на олигарха от Делиормана, който дори си позволи неотдавна да наднича в чуждо канче (справка - парцала до Орешарски във връзка с "Газпром"). Затова и никой нормален левскар няма да подкрепи "Лудогорец". Да си го подкрепят лелките с пеньоарите, децата от школите (ако някой родител сглупи да пусне детето си), ако искат дори да си внесат фенове. Това е положението, Петроф...8-)

Да, Левски много отдавна е в Европа. Известен е с прозвището "Евроидиота". Вече е познат и в Азия.
Въпреки това аз като българин винаги съм подкрепял Левски, както и всички български отбори в евромачовете. Затова са кретени такива като теб, които подкрепят чужди отбори срещу български отбори.
пп. От кое село си? Известно на всички е, че "грандовете" нямат фенове в София.
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 18 авг 2013 19:03

petrof написа:
Adrian Monk написа:
petrof написа:Жалко че има малоумници, които плюят и най-хубавите жестове. Вместо всички българи да подкрепяме единствения ни евроучастник, пак се намира мърша, която само плюе и хули. Е няма ги подлогите на всички власти левски и цска в европа. Нека ви боли. Успех на Лудогорец!

Ха, фенът на циганската музика от китния град на орките се събуди от следобеден сън и взе да ръси бисери... :lol: А бе, винкел смотан, "Левски" е бил в Европа, когато ти още си бил в ташаците на баща ти, и пак ще бъде. Същото, обаче, не може да се каже за разградското недоразумение - плод на прищявката на олигарха от Делиормана, който дори си позволи неотдавна да наднича в чуждо канче (справка - парцала до Орешарски във връзка с "Газпром"). Затова и никой нормален левскар няма да подкрепи "Лудогорец". Да си го подкрепят лелките с пеньоарите, децата от школите (ако някой родител сглупи да пусне детето си), ако искат дори да си внесат фенове. Това е положението, Петроф...8-)

Да, Левски много отдавна е в Европа. Известен е с прозвището "Евроидиота". Вече е познат и в Азия.
Въпреки това аз като българин винаги съм подкрепял Левски, както и всички български отбори в евромачовете. Затова са кретени такива като теб, които подкрепят чужди отбори срещу български отбори.
пп. От кое село си? Известно на всички е, че "грандовете" нямат фенове в София.

Защо не ги оставиш тези Суфета ???? Нали ги виждаме Славия и Локото им имат по 20 фена, а Левски и ЦСКА добре че са 70% феновете от провинцията, всички истински Българи подкрепяме нашите отбори в Евро турнирите.

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 18 авг 2013 19:06

Досега говорите, че Разград е 35 000 човека, а очаквате 20 000 на стадиона, как ще стане? При това и километрите не са малко, а и и хората не са пълни с пари. Домусчиев иска да има повече публика, но няма ,откъде да я измисли. Щом толкова силно желае отбора му да играе пред пълен стадион да пусне свободен вход. Така ще дойдат и тези дето иначе не гледат футбол, защото българина си е такъв. Щом нещо е на делавера, няма значение, какво е! Спомням си един мач ЦСКА и Хамбургер, който беше без пари и трябваше да се прескача оградата зада влезеш, нищо, че бяхме паднали в Германия с два на нула. Разбирам Лудогорец, че искат да се представят добре пред швейцарците, но не трябва да забравят големината на града си. Догодина, като направят нормален стадион, а не за 6-7000 няма да има нужда да канят чужди фенове.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 18 авг 2013 19:07

Teo написа:Това да спориш с провинциални типове, няма край.. едно си знаят и това е...добре, че не съм фен на селски отбор!!! Тука е пълно с такива!!! До скоро невиждане!!!

Тео, вие бихте в един мач отбор, който не се знаеше дали ще съществува, също като вас, и на теб ти пораснаха рогата, като на елен лопатар!
Не усещаш ли, че с това си поведение отвращаваш неутралните и от ЦСКА, и от София?! На теб да ти обясняват нещо очевадно и елементарно е като да наливат вода в каца без дъно-няма къде да се спре информация, Тео! У една блондинка има повече мозък, отколкото в твоята глава, Тео!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 18 авг 2013 19:07

Балкански Орел написа:
hd29 написа:
Балкански Орел написа:Стадиона спокойно ще е на 50% пълен, друг е въпроса че публиката ще е като в Англия-като на театър.

Ти сериозно ли мислиш,че ще дойдат 20 000 зрители на Лудогорец-Базел :?:

Защо не ? Това да не ви е Славия и Локу СФ !

Нещо подобно ще е :lol:

Viv.Brooke
Контакти:

Мнениеот Viv.Brooke » 18 авг 2013 19:07

iliyan написа:Аз не хейтвам и нямам такива идея !
Опитвам да се докажа , че идеята е полвинчата !
А на Гара .... мога да каже , че съм в Сф и ако реша не ми е проблем да гледам отбор Антибиотика , но това ще стане когато играят с техни 11 играчи от школата им , но едва ли ще се случи някога ! Може да ги гледам когато играят Б.А. , но там ще съм не заради отбор Антибиотика !
Калкулация важи за всички който не е от Сф ! Като се вземе предвид , че едва ли ще стигнат 20 лв за транспорт в двете посоко Разград-Сф-Разград !
Беше примерна за да се добие представа що за разход е посещението на този мач ако не си в Сф ! Ако Лудогорец искат пълен стадион не е лошо
да си помислят не само за билетите , а и за режийни разходи на хлапетата които искат да ги гледат ;)

Оо, Видинчанче, ти кво прайш в Софето? Да не си опънал палатков лагер пред националния за чакаш концерта от сега или си взел протестиращо автобусче и си с 50 кинта напред :P

Браво за постъпката. Трябва да се мисли за младите, пък който може и иска да дойде! Така и така е платен наем на стадиона, нека поне младежта се възползва ;)
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 18 авг 2013 19:12

Запоследно преброяването гласи :
Население 33 880 (НСИ) !!!
Като имате напредвид че броенето беше преди 3-4 години значи сега града е около 28 хилки !

iliyan

Мнениеот iliyan » 18 авг 2013 19:29

Viv.Brooke написа:
iliyan написа:Аз не хейтвам и нямам такива идея !
Опитвам да се докажа , че идеята е полвинчата !
А на Гара .... мога да каже , че съм в Сф и ако реша не ми е проблем да гледам отбор Антибиотика , но това ще стане когато играят с техни 11 играчи от школата им , но едва ли ще се случи някога ! Може да ги гледам когато играят Б.А. , но там ще съм не заради отбор Антибиотика !
Калкулация важи за всички който не е от Сф ! Като се вземе предвид , че едва ли ще стигнат 20 лв за транспорт в двете посоко Разград-Сф-Разград !
Беше примерна за да се добие представа що за разход е посещението на този мач ако не си в Сф ! Ако Лудогорец искат пълен стадион не е лошо
да си помислят не само за билетите , а и за режийни разходи на хлапетата които искат да ги гледат ;)

Оо, Видинчанче, ти кво прайш в Софето? Да не си опънал палатков лагер пред националния за чакаш концерта от сега или си взел протестиращо автобусче и си с 50 кинта напред :P

Браво за постъпката. Трябва да се мисли за младите, пък който може и иска да дойде! Така и така е платен наем на стадиона, нека поне младежта се възползва ;)

Отворко от години съм в Сф , но винаги ще се остана Видинчанин и ако некой се сети за Бдин и го вкара в А група със сигурност ще викам за Бдин и след това ЦСКА ;) Преди всичко "Бдинци , лъвове " ,а не някакви хапове :P :P :P
п.с. Сега съм малко по морето и ми е малко терсене да драскам от телефона :P
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Върни се в “Лудогорец”