Левски: Селекция и лятна подготовка 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Re: Селекция и лятна подготовка 2013

Мнениеот MagicMoments » 15 авг 2013 16:28

Vilisar написа:
konvoec написа:Ще ви отговоря кво му е на Рамос. Просто се крие, това е. Дори Родригес се крие доста често, обаче за Рамос нямам думи, много зле. Споменава едно момче по-назад Ели... Много те моля, човек, недей повече, опитвам се да го забравя този! Макариев? Този пък какъв е, бе? Генков е вероятно около 20 класи над тоя. По-добре да намерим равностоен негов заместник. Мисля, че добре ще се разиграе Генков, стига да има кой да му я центрира в добър обсег. Той сам си я атакува топката, което е супер, не трябва баш на главата да му я сложат, обаче пък трябва да е сносно центриране. Нападател си ни трябва обаче задължително, защото увисваме. А честно казано на мен не ми пречи, че сме махнали играчите преди да вземем други. Какво толкова, нима с тия не падаме? По-добре да играят наши момчета, може пак да падат, но поне са си наши, да ги видим колко струват. Като дойдат нови играяи, тогава ще ги видим що за стока са и те. Съгласен съм да не избързваме със селекцията, въпреки че търпението ми е като на всички други - изчерпано, обаче въпросът е да се вземат наистина качествени попълнения.

Виж далеч съм от мисълта,че Ели е футболист,но в сравнение със светата тройка Везалов,Старокин, Пл.Димов прилича на Видич :) . А при факта, че Макриев е свободен агент,е недопустимо да не опитаме да го вземем като имаме само Генков.Пък и не съм сигурен дали Генков наистина е по-добър от двамата

Ели финта ли бре.От тоя май само Диамунтен бе по-бавен.Да си идва Данчо Тополата
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Cayman
Контакти:

Мнениеот Cayman » 15 авг 2013 16:28

Vilisar написа:Стадиона не мисля,че ни е основен проблем.И на Бернабеу Старокин ще е същото недоразумение.Предпочитам да ме вали дъжд , обаче да гледам силен Левски,отколкото тия мърди.
П.П Да не мислиш,че на нов стадион няма да се чоплят семки?! :lol:

Стадиона си е основен проблем.Всяка година критериите се увеличават.Само с построяването на А Сектор се покриват абсолютно всички изисквания за четвъртфинал в евротурнирите,за мен това е много умен ход.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 15 авг 2013 16:32

Трима сърби се появиха в офисите на Левски и прекараха известно време там. През целия ден директорите в клуба работят по селекцията на тима, която е жизненоважна предвид изключително намаления състав, който има на разположение Славиша Йоканович.

Поредните ментета взети, заради пустите комисиони :?

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 15 авг 2013 16:53

MuFc1878 написа:
Трима сърби се появиха в офисите на Левски и прекараха известно време там. През целия ден директорите в клуба работят по селекцията на тима, която е жизненоважна предвид изключително намаления състав, който има на разположение Славиша Йоканович.

Добро дошли брато србо

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 15 авг 2013 17:00

milen.hristov написа:
MuFc1878 написа:

Добро дошли брато србо

на вас Меси и Роналдо да ви докарат пак ще си отворите големите уста.
Тези не са футболисти и никой не знае какви са ,само се знае че са сърби.
За едно Наско е прав преди в криза и немотия Левски винаги е имал едно нещо ПУБЛИКА,сега и това я няма
и то от такива пишман разбирачи,вземите си Мулдер,Силва и Рамос и им се радвайте,
LEVSKI_FOREVER

eddie
Контакти:

Мнениеот eddie » 15 авг 2013 17:02

Тия ще са некви страшни звезди щом в средата на август са без отбор...

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 15 авг 2013 17:06

до 31 август е отворен трансфрния прозорец.можем да вземем всеки
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 15 авг 2013 17:07

zlatan написа:
milen.hristov написа:
MuFc1878 написа:

Добро дошли брато србо

на вас Меси и Роналдо да ви докарат пак ще си отворите големите уста.
Тези не са футболисти и никой не знае какви са ,само се знае че са сърби.
За едно Наско е прав преди в криза и немотия Левски винаги е имал едно нещо ПУБЛИКА,сега и това я няма
и то от такива пишман разбирачи,вземите си Мулдер,Силва и Рамос и им се радвайте,

Няма как да знам дали са по качествени от холандците и португалците, но със сигурност сърбите ще играят с по-голямо желание

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 15 авг 2013 17:12

милене не говоря за евнтуалните футболисти били те и сърби,а за начина по-който се приема всеки нов в Левски.
Да ти цитирам ли мнения на някои от нас за Кевин Бру,когато не го взехме.Тоя е супер,тоя е безценен,а сега го правим на нищо.
Левскарите имаме лошо качество не ценим това което постигаме и имаме,а само псуваме ,обиждаме.
Ти представяш ли си ако бяхме на мястото на феновете на Ливърпул,та ние тези футболисти щяхме живи да ги изколим
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 15 авг 2013 17:17

zlatan написа:милене не говоря за евнтуалните футболисти били те и сърби,а за начина по-който се приема всеки нов в Левски.
Да ти цитирам ли мнения на някои от нас за Кевин Бру,когато не го взехме.Тоя е супер,тоя е безценен,а сега го правим на нищо.
Левскарите имаме лошо качество не ценим това което постигаме и имаме,а само псуваме ,обиждаме.
Ти представяш ли си ако бяхме на мястото на феновете на Ливърпул,та ние тези футболисти щяхме живи да ги изколим

Признавам, аз ако бяхме на мястото на Ливърпул щях да съм първи в редицата за изколването

Върни се в “Архив”