Vilisar написа:konvoec написа:Ще ви отговоря кво му е на Рамос. Просто се крие, това е. Дори Родригес се крие доста често, обаче за Рамос нямам думи, много зле. Споменава едно момче по-назад Ели... Много те моля, човек, недей повече, опитвам се да го забравя този! Макариев? Този пък какъв е, бе? Генков е вероятно около 20 класи над тоя. По-добре да намерим равностоен негов заместник. Мисля, че добре ще се разиграе Генков, стига да има кой да му я центрира в добър обсег. Той сам си я атакува топката, което е супер, не трябва баш на главата да му я сложат, обаче пък трябва да е сносно центриране. Нападател си ни трябва обаче задължително, защото увисваме. А честно казано на мен не ми пречи, че сме махнали играчите преди да вземем други. Какво толкова, нима с тия не падаме? По-добре да играят наши момчета, може пак да падат, но поне са си наши, да ги видим колко струват. Като дойдат нови играяи, тогава ще ги видим що за стока са и те. Съгласен съм да не избързваме със селекцията, въпреки че търпението ми е като на всички други - изчерпано, обаче въпросът е да се вземат наистина качествени попълнения.
Виж далеч съм от мисълта,че Ели е футболист,но в сравнение със светата тройка Везалов,Старокин, Пл.Димов прилича на Видич. А при факта, че Макриев е свободен агент,е недопустимо да не опитаме да го вземем като имаме само Генков.Пък и не съм сигурен дали Генков наистина е по-добър от двамата
Ели финта ли бре.От тоя май само Диамунтен бе по-бавен.Да си идва Данчо Тополата