4 кръг: Пирин (ГД) - Литекс - 1:5 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Tzar na bulgarite
Контакти:

Re: 4 кръг: Пирин (ГД) - Литекс - 1:5 FT

Мнениеот Tzar na bulgarite » 12 авг 2013 11:53

Те щото фенската им маса са "софиянци" - най-големите селяндури в България феновете на Левски и ЦСКА :lol: Тия ще ги направим за смях в следващия кръг - да се готвят за Неделя ще ги размажем, че ще похапваме говеждо, после идва ред по-нататък и "червените грандомани" да разпорим в Ловеч, голямо порене ги чака за поредна година "столичните мастодонти", но това не е нищо ново, нека да свикват провинциалния футбол с нас Литекс, Лудогорец, Ботев и Берое - тези скоро трофей НЯМА да видят, един мач в Европа като хората не могат да изиграят, камо ли кръг да минат, а групи на каквито и да е турнири е химера за "грановете" - това ме напушва винаги на смях като го чуя това определение за тези посмешища - има само водещи отбори, НЯМА "грандове" в България :lol: Да ги размажеееем :evil: :evil: :evil:

haha

Мнениеот haha » 12 авг 2013 11:55

Абе вярно е това, ама Наско си е сериозен фактор, като нищо ще доведе някой Ахмед и тия ще измъкнат хикс.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
Tzar na bulgarite
Контакти:

Мнениеот Tzar na bulgarite » 12 авг 2013 12:08

haha написа:Абе вярно е това, ама Наско си е сериозен фактор, като нищо ще доведе някой Ахмед и тия ще измъкнат хикс.

Те и да доведат завалиите толкова си могат - този път НЯМА да имат късмет, ще ги размажем, а в Европа НЯМА да се потретвам за пореден път се видя, че са кръгла "нула" - нищо не става от тях, никакъв респект към такива отбори като тези от София :!:

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 12 авг 2013 19:53

Забелязал съм ,че говедата точно когато са зле,в мача си с нас се изправят на крака.Дано този път не е така,лично аз очаквам да ги треснем с 4:1.
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
Tzar na bulgarite
Контакти:

Мнениеот Tzar na bulgarite » 12 авг 2013 21:12

angelco77 написа:Забелязал съм ,че говедата точно когато са зле,в мача си с нас се изправят на крака.Дано този път не е така,лично аз очаквам да ги треснем с 4:1.

Не си прав 2009/10 бяха безобразни като сега, че сега са и още по-зле ги размазахме в Ловеч 3:0, а в следващия последен Шампионски засега Тоди им го мушна в продължението след 90-минута, беше много готино :lol: Пролетта само съдиите ги спасиха тия мърши говежди само, за да стигнат до Купата, но гризнаха дръвцето срещу Берое, за шампионата същата работа и там ги бутнаха здраво в всеки мач, за да стигнат до титлата, но те завалиите толкова си могат, и при занесен трофей, последния кръг духнаха супата :lol: И заслужено, както винаги остнаха с празни ръце, друг е въпроса, че съсипаха квотата за турнирите, добре че не станаха шампиони да разсипят и тази квота - не могат един сносен мач да изиграят в евротурнирите, но там ги НЯМА Пастичките, Баничките, Сватбарите да ги подпират нагло и да отменят редовни голове и резултата се вижда лъснаха им говеждите задници що за стока са, Шампионът беше заслужен и заслужено направи пробив в Европа, ще ги смачкаме тия в Неделя :evil: , може би този сезон ще направим нещо значимо :) Само Литекс !!! :)

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 12 авг 2013 22:02

Tzar na bulgarite написа:
angelco77 написа:Забелязал съм ,че говедата точно когато са зле,в мача си с нас се изправят на крака.Дано този път не е така,лично аз очаквам да ги треснем с 4:1.

Не си прав 2009/10 бяха безобразни като сега, че сега са и още по-зле ги размазахме в Ловеч 3:0, а в следващия последен Шампионски засега Тоди им го мушна в продължението след 90-минута, беше много готино :lol: Пролетта само съдиите ги спасиха тия мърши говежди само, за да стигнат до Купата, но гризнаха дръвцето срещу Берое, за шампионата същата работа и там ги бутнаха здраво в всеки мач, за да стигнат до титлата, но те завалиите толкова си могат, и при занесен трофей, последния кръг духнаха супата :lol: И заслужено, както винаги остнаха с празни ръце, друг е въпроса, че съсипаха квотата за турнирите, добре че не станаха шампиони да разсипят и тази квота - не могат един сносен мач да изиграят в евротурнирите, но там ги НЯМА Пастичките, Баничките, Сватбарите да ги подпират нагло и да отменят редовни голове и резултата се вижда лъснаха им говеждите задници що за стока са, Шампионът беше заслужен и заслужено направи пробив в Европа, ще ги смачкаме тия в Неделя :evil: , може би този сезон ще направим нещо значимо :) Само Литекс !!! :)

Почнах да се поддавам на еуфорията ти. ;) Иначе горе долу си прав,дано да е твоето.
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

haha

Мнениеот haha » 14 авг 2013 13:54

Момчета, някакво видео от мача с Пирин (ГД) няма ли?
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 14 авг 2013 19:58

М не и явно няма и да има щом до сега не се появи.
Някой ще прави ли тема за мача с Левски?

Reckless

Мнениеот Reckless » 15 авг 2013 02:40

Който може, нека направи. Аз не съм много по ровене за емблеми, лога, снимки и такива неща, пък и не разполагам с много свободно време :)

Потребителски аватар
OrangePower
Контакти:

Мнениеот OrangePower » 16 авг 2013 00:05

Аз пуснах и не е толкова важно какво има в първата страница.Взимам емблемите от официалният сайт :)Може да копирате всичко от предишните ми теми като само заменяте инфото и емблемите за бъдещи теми.Хубаво е да се пускат по от рано, но аз не винаги имам време да влизам през седмицата, за да пускам, така че ако някой ме заменя няма да му се разсърдя :mrgreen:

Върни се в “Литекс”