Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
haha написа:Абе вярно е това, ама Наско си е сериозен фактор, като нищо ще доведе някой Ахмед и тия ще измъкнат хикс.
angelco77 написа:Забелязал съм ,че говедата точно когато са зле,в мача си с нас се изправят на крака.Дано този път не е така,лично аз очаквам да ги треснем с 4:1.
Tzar na bulgarite написа:angelco77 написа:Забелязал съм ,че говедата точно когато са зле,в мача си с нас се изправят на крака.Дано този път не е така,лично аз очаквам да ги треснем с 4:1.
Не си прав 2009/10 бяха безобразни като сега, че сега са и още по-зле ги размазахме в Ловеч 3:0, а в следващия последен Шампионски засега Тоди им го мушна в продължението след 90-минута, беше много готиноПролетта само съдиите ги спасиха тия мърши говежди само, за да стигнат до Купата, но гризнаха дръвцето срещу Берое, за шампионата същата работа и там ги бутнаха здраво в всеки мач, за да стигнат до титлата, но те завалиите толкова си могат, и при занесен трофей, последния кръг духнаха супата
И заслужено, както винаги остнаха с празни ръце, друг е въпроса, че съсипаха квотата за турнирите, добре че не станаха шампиони да разсипят и тази квота - не могат един сносен мач да изиграят в евротурнирите, но там ги НЯМА Пастичките, Баничките, Сватбарите да ги подпират нагло и да отменят редовни голове и резултата се вижда лъснаха им говеждите задници що за стока са, Шампионът беше заслужен и заслужено направи пробив в Европа, ще ги смачкаме тия в Неделя
, може би този сезон ще направим нещо значимо
Само Литекс !!!
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта