Левски - Берое - 0:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски - Берое
Дали след мача с Литекс ще има оставки?
- blue magic
- Контакти:
CSKA69 написа:Струва ми се, че Йоканович няма да изкара и до Коледа..Продължава човека да изглежда като някой, който изобщо не знае къде е попаднал и за какво се бори... Дали пък няма да видим Ивайло Петев скоро начело на Левски?!
Изобщо няма да го видиш - нито скоро, нито нескоро.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!
А бе тия наще да не бяха с хранително отравяне? Едно, че не можеха да откинат, второ ми изглеждаха малко наакани.
petko.h.markov написа:Що за заглавие"Жалък Левски".Бориха се но не успяха ама чак жалък.
Еми как да не са жалки? То с такава измислена ръка на Пламен Крумов. Жалкото е че и сините журналисти са на нивото на футболистите и синята публика, която скочи да иска картон за Пламен Крумов. Ок, футболистите не са определено интелигентни, но този съдия е сложен там да не се влияе, а да гледа и да отсъжда правилно. Човешко е да се греши, но просто става рецидив, на съдиите да им влияят футболисти, треньори, президенти и т.н. Насаждат се негативи в посока на синият отбор и причината да ги мрази половин България е ей такива глупави аванти, които се дават за тях.
А "материала за мача" на Гонг направо кърти :
Гостите сами утежниха своята ситуацията на терена, след като Пламен Крумов напусна преждевременно терена. В 37-а минута опитният Пламен Крумов игра с ръка, а съдията Георги Кабаков прецени, че това е било умишлено и показа втори жълт картон на Крумов.
от повторението ясно се видя, че няма никаква ръка. Когато е писан материала, журналиста е гледал повторението на ситуацията, но хубаво бе да си остави пристрастията вкъщи, а не да пише пълни глупости.
А за всички останали отбори трябва да имат едно на ум когато гостуват на Герена, просто да тренират игра с 10 човека, че току виж в средата на първото полувреме на сините футболисти им омръзнало да тичат срещу 11 и поискат от съдията да изгони някой от другите
Последна промяна от BFS на 11 авг 2013 22:50, променено общо 1 път.
-
- Контакти:
konvoec написа:Аз пък ти предлагам да му пуснеш едно писмо, барем го прочете и се поучи комсомолецът-комунист! Сигурно някой друг назначава Тонев, който си взима Донев. Сигурно Наско го доведоха феновете или какво? Да не съм говорел. Свободен съм да си изкажа мнението, като не си съгласен - хубаво, имаш това право. За мен номер едно виновник е тоя, който ИЗДЪРЖА отбора толкова време от "собствения си джоб" по негови думи. Точка! Край! Тоя разпродаде отбора, тоя разкара сума ти играчи и съсипа отбор граден сума ти време. Тоя махна треньори и ръководители, които бяха сглобили доста читав отбор. Тоя направи казанска афера. Тоя взе пари от футболисти, каза, че е дал парите за Левски, а си пише задължения към негови фирми. Тоя взима някакви ментета за по 300 000 евра(надали е дал толкова реално) и ги маха след това. Сложи всякакви некадърни треньори и ръководители, които го карат да прави предното написано. Тоя уволни Вуцов само след два изиграни мача(не, че Вуцов е някакъв треньор), а остави треньори като Кратко Останич, независимо от загубите. Тоя само излиза пред медиите и говори и после всичките му берем срама. Е тоя е главният виновник! Сега върна Сираков, само за да си измие ръцете тоя нещаст*ник. Нали имаше пари, къде са попълненията? Колко пари даде тоя за попълнения и колко взе, бе? Купи една Силва-ку*вичката за триста иляди... Колко пари прибра от Дембеле? Ама айде, майната им на тия пари.... Нали сме финансово стабилни? Къде е тая стабилност? Нали щеше за Газпром да каже, кво каза? На всичкото отгоре точно ТОЯ плаща на определени хора, които му ближат комсомолския задник. И той горкия не бил виновен...
"Извади ти 10 милиона".... Значи, аз пък заявявам, че тоя печели от Левски, гледай го както искаш. Като толкова губи защо седи, няма купувач? Сигурно от добра воля..... Е тоя е главният виновник. Тоя е назначил всички и докато се води собственик, него ще го обвинявам. Ако една компания фалира кой ще го обвинят, чистачката и работниците в офис или?!
Открихте топлата вода

Много кофти като не знаеш кого да псуваш.Така е с тия тайнствени собствненици.Оставете го Батков той от една година вече не е машинист.Нито ги е избирал тия футболисти ,нито ги е плащал.Лошото е ,че след 12 май възможностите за финансиране се ограничиха до санитарния минимум.За да се промени нещо при вас трябва да си смените модела на управление и Жаклина ви го пише от една година ,ама кой да чете?
-
Същият състав на Берое издъхна в 60 минута за купата , а сега съжеляваха , че мача е свършил. Не можаха да се набягат , след мача въртяха обиколки.
Строгият режим на Хубчев дава ефект. Батков сигурно вече има мераци за него
Надявам се да не извърви пу***нския път на Илиан Илиев , за 3-4 хил. по-висока заплата.
Строгият режим на Хубчев дава ефект. Батков сигурно вече има мераци за него

-
- Контакти:
onegavon написа:Много кофти като не знаеш кого да псуваш.Така е с тия тайнствени собствненици.Оставете го Батков той от една година вече не е машинист.Нито ги е избирал тия футболисти ,нито ги е плащал.Лошото е ,че след 12 май възможностите за финансиране се ограничиха до санитарния минимум.За да се промени нещо при вас трябва да си смените модела на управление и Жаклина ви го пише от една година ,ама кой да чете?
Много точно даже го написа.Само че те се радват на нас и забравят че същото ги чака и тях.Сега Наско
потвърди нашите думи-пари за селекция няма.Ще режат заплати и гонят скъпо платените.
Дори Кабаков не помогна.След идването на "спасителят" Наско играта става все по-лоша.Докара си "Достанич" и вече искат 5 попълнения.Как ги изчислиха само те си знаят.Според сайта на клуба в Левски има 31 играча, от които 8 чужденци и искат още 5.
О,я стига драми. Опитаха са,не успяха. Има някакъв прогрес,дори и малък. Не знам каква подготовка е водена щом грохнаха в 60-тата минута. Щом враговете ни са загрижени Йоканович да си ходи,значи сме на прав път. Нямахме късмет и онзи гей имаше ден. Получи се хубав мач що годе. Важното е да подкрепяме Йоканович,сигурен съм,че с него ще имаме успех. Поне играха с желание този път. Бру за първи път играе нещо. Мисля че,Рамос трябва да си ходи. Най-после и Пинто направи що-годе добър мач. Имаме дълъг път да извървим. Много сме назад в сравнение с първите 2-3 отбора. Надявам се втория полусезон да наваксаме.
110 години любов!