Левски - Берое - 0:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

James Beattie

Re: Левски - Берое

Мнениеот James Beattie » 11 авг 2013 22:17

Обичам Левски написа:С кого играем следващия кръг ?

Младоците на Гришата ще си играят с вас :P

Потребителски аватар
batceko
Контакти:

Мнениеот batceko » 11 авг 2013 22:18

.... този , който е правил селекцията , ако случайно има диплом за това , не е лошо да си го завре където слънце не го огрява , а мястото където са му дали дипломата трябва да бъде изравнено със земята .. с такива футболисти , особено в атакуваш план - мухахахаха ..... и Мауриньо на дойде - все тая .... но всичко винаги опира до пари ... в отбора със 60 фена - Лудогорец защо всичко върви - щото има кинти .. и освен , че се дават за да може Славия да играе като за последно и два месеца по късно да пада от резервите с 3 на 0 щото на пичовете не знаят дали да играят или да ги разцелуват - все пак толкова кинти направиха от един мач , та въпреки това в Лудогорец се дават пари и за футболисти .. за жалост днес футбола е това - повече пари - по добре футболисти - по добър отбор - по доволна публика .... в момента колкото и да е странно за софийските отбори няма пари .... какви времена ...
Последна промяна от batceko на 11 авг 2013 22:20, променено общо 4 пъти.

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 11 авг 2013 22:18

фифи перото написа:
konvoec написа:
santi_santi написа:Липсата на шанс и тотална липса на каквато и да е физическа подготовка,попречиха на отбора да бие!!!

Да, много зле сме физически. Те те загубят топката отпред и не могат да се върнат после. Ужас, обаче един чорбар тука се ебаваше, но е прав, Батков е виновен, че оставя жадното и всякакви такива. По тая логика всякакви измисленяци могат да са треньори...

Стига с тоя батков , че ми писна вече!
Изкарай ти 10 милиона на година и издържай отбора.
Виновни са тези, които го " омайват" и лъжат като наско раев, дончо донев жепееца и разни "агентчета.

Е аз ли ги назначавам тия? Това с "извади" сме го слушали.

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 11 авг 2013 22:18

От 1 година не ходя на Герена да си късам нервите и да давам излишни пари за билети и съм многооо доволен.Бездарниците Рамос,Велев и Мърдер бяха отчайващо слаби,а за Рамон Лопес не знам какво да кажа-пълен некадърник,който не знам дали е играл футбол.Първите 20 минути осъществихме натиск,Гари развинти Крумов,тресна греда и след това пълен ташак.И некадърния съдия ни бутна,това са най-смешните жълти картони,които съдя може да покаже,от 36 минута сме с човек повече и какво става Чорбое ни надиграва и удрят греда.А най ме е яд,че направихме най-смешния вратар в А група-герой.Ахх Гарии направи онзи розов да е боК ........
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 11 авг 2013 22:20

konvoec написа:
фифи перото написа:
konvoec написа:
santi_santi написа:Липсата на шанс и тотална липса на каквато и да е физическа подготовка,попречиха на отбора да бие!!!

Да, много зле сме физически. Те те загубят топката отпред и не могат да се върнат после. Ужас, обаче един чорбар тука се ебаваше, но е прав, Батков е виновен, че оставя жадното и всякакви такива. По тая логика всякакви измисленяци могат да са треньори...

Стига с тоя батков , че ми писна вече!
Изкарай ти 10 милиона на година и издържай отбора.
Виновни са тези, които го " омайват" и лъжат като наско раев, дончо донев жепееца и разни "агентчета.

Е аз ли ги назначавам тия? Това с "извади" сме го слушали.

Като сте го слушали-не говори.
Знаеш ли как се издържа дори и малка фирма, да не говорим за отбор?
Другаде е заровено кучето.
Жепееца, Раев...
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 11 авг 2013 22:21

Предричам,че ще ни разгромят в Ловеч :!: Дано да греша...

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 11 авг 2013 22:25

Обичам Левски написа:Предричам,че ще ни разгромят в Ловеч :!: Дано да греша...

Чак разгром едва ли,но имайте предвид,че Загорчич не е Стоичков и играчите на Литекс играят много дисциплинирано съвсем спокойно може да ви бият 1-0 2-0.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 11 авг 2013 22:29

ТВ7 откъде ги намират тези тъпи журналисти.Глупавите им въпроси предизвикват иронични усмивки на футболистите
и треньорите.

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 11 авг 2013 22:31

Струва ми се, че Йоканович няма да изкара и до Коледа..Продължава човека да изглежда като някой, който изобщо не знае къде е попаднал и за какво се бори... Дали пък няма да видим Ивайло Петев скоро начело на Левски?! :?
Изображение

Изображение

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 11 авг 2013 22:32

Аз пък ти предлагам да му пуснеш едно писмо, барем го прочете и се поучи комсомолецът-комунист! Сигурно някой друг назначава Тонев, който си взима Донев. Сигурно Наско го доведоха феновете или какво? Да не съм говорел. Свободен съм да си изкажа мнението, като не си съгласен - хубаво, имаш това право. За мен номер едно виновник е тоя, който ИЗДЪРЖА отбора толкова време от "собствения си джоб" по негови думи. Точка! Край! Тоя разпродаде отбора, тоя разкара сума ти играчи и съсипа отбор граден сума ти време. Тоя махна треньори и ръководители, които бяха сглобили доста читав отбор. Тоя направи казанска афера. Тоя взе пари от футболисти, каза, че е дал парите за Левски, а си пише задължения към негови фирми. Тоя взима някакви ментета за по 300 000 евра(надали е дал толкова реално) и ги маха след това. Сложи всякакви некадърни треньори и ръководители, които го карат да прави предното написано. Тоя уволни Вуцов само след два изиграни мача(не, че Вуцов е някакъв треньор), а остави треньори като Кратко Останич, независимо от загубите. Тоя само излиза пред медиите и говори и после всичките му берем срама. Е тоя е главният виновник! Сега върна Сираков, само за да си измие ръцете тоя нещаст*ник. Нали имаше пари, къде са попълненията? Колко пари даде тоя за попълнения и колко взе, бе? Купи една Силва-ку*вичката за триста иляди... Колко пари прибра от Дембеле? Ама айде, майната им на тия пари.... Нали сме финансово стабилни? Къде е тая стабилност? Нали щеше за Газпром да каже, кво каза? На всичкото отгоре точно ТОЯ плаща на определени хора, които му ближат комсомолския задник. И той горкия не бил виновен...
"Извади ти 10 милиона".... Значи, аз пък заявявам, че тоя печели от Левски, гледай го както искаш. Като толкова губи защо седи, няма купувач? Сигурно от добра воля..... Е тоя е главният виновник. Тоя е назначил всички и докато се води собственик, него ще го обвинявам. Ако една компания фалира кой ще го обвинят, чистачката и работниците в офис или?!

Върни се в “Архив”