Обичам Левски написа:С кого играем следващия кръг ?
Младоците на Гришата ще си играят с вас

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Обичам Левски написа:С кого играем следващия кръг ?
фифи перото написа:konvoec написа:santi_santi написа:Липсата на шанс и тотална липса на каквато и да е физическа подготовка,попречиха на отбора да бие!!!
Да, много зле сме физически. Те те загубят топката отпред и не могат да се върнат после. Ужас, обаче един чорбар тука се ебаваше, но е прав, Батков е виновен, че оставя жадното и всякакви такива. По тая логика всякакви измисленяци могат да са треньори...
Стига с тоя батков , че ми писна вече!
Изкарай ти 10 милиона на година и издържай отбора.
Виновни са тези, които го " омайват" и лъжат като наско раев, дончо донев жепееца и разни "агентчета.
konvoec написа:фифи перото написа:konvoec написа:santi_santi написа:Липсата на шанс и тотална липса на каквато и да е физическа подготовка,попречиха на отбора да бие!!!
Да, много зле сме физически. Те те загубят топката отпред и не могат да се върнат после. Ужас, обаче един чорбар тука се ебаваше, но е прав, Батков е виновен, че оставя жадното и всякакви такива. По тая логика всякакви измисленяци могат да са треньори...
Стига с тоя батков , че ми писна вече!
Изкарай ти 10 милиона на година и издържай отбора.
Виновни са тези, които го " омайват" и лъжат като наско раев, дончо донев жепееца и разни "агентчета.
Е аз ли ги назначавам тия? Това с "извади" сме го слушали.
Обичам Левски написа:Предричам,че ще ни разгромят в ЛовечДано да греша...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта