za6to написа:Минимум 2000 човека от Ловеч ще подкрепят Лудогорец на Васил Левски.
Ми то нищо чудно в София да има сигурно повече от 2000 разградчани живеещи и работещи там

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
za6to написа:Минимум 2000 човека от Ловеч ще подкрепят Лудогорец на Васил Левски.
VelBujd написа:Аз като фен на Левски, също ще подкрепя Лудогорец на стадиона.
Без име написа:VelBujd написа:Аз като фен на Левски, също ще подкрепя Лудогорец на стадиона.
А подписка на хората от квартала за равно разпределяне на феновете, ще направиш ли?
Bourgas написа:Без име написа:VelBujd написа:Аз като фен на Левски, също ще подкрепя Лудогорец на стадиона.
А подписка на хората от квартала за равно разпределяне на феновете, ще направиш ли?
Дебилските ти мнения край нямат. Какво лошо има в това, да подкрепиш български отбор за класиране в групите на ШЛ? Ти да не би случайно да не си българин? А и да си от друга националност, нищо не ти пречи, ако си български гражданин. То бива малоумие, ама това вече граничи с IQ-то на австралопитека. Успех на Лудогорец.
Лудогорски фен написа:малко предисловие- много добро представяне на Ботев в ЛЕ, само мааалко късмет не ви достигна да вкарате един гол на Щутгарт и да ги отстраните. Нищо, тези мачове ще се използват за трамплин към по-добро представяне в БГ шаммпионата и турнирите на УЕФА догодина..
А призива е - на предстоящият мач на Лудогорец със Базел ако може да се организирате голяма група от тази феноменална ботевска публика и да подкрепите единственият останал БГ отбор в европейските турнири, достатъчно мачове сме имали на ЦСКА и Левски в Европа, време е за отборите извън столицата да докажат че и там се играе футбол. Тази година Литекс, Ботев, Лудогорец са основните претенденти за челото, но докрая на шампионата има време, докато турнирите са сега и пълните трибуни на Васил левски - дори и оцветени в жълто - биха помогнали на единственият БГ отбор да отстрани Базел.
нека забравим клубните си пристрастия за момент и да помним че играе БГ отбор който защитава страната ни в турнирите и да го подкрепим всички - лудогорски фенове, на Ботев ПЛВд , на Локо ПЛВД, на ЦСКА, на Левски, на Литекс,
Без име написа::lol:![]()
![]()
Само така ще напълните "Васил Левски"! С призиви към феновете на други отбориДомусчиев няма ли да купи малко мамалигари да дойдат и те да подкрепят Лудогорец?
![]()
Разбира се, искам да се класирате за групите и по възможност да се паднете с Реал Мадрид, за да ги видя на живо!
Тогава може и да се напълни, но, естествено, с фенове на чужди отбори.
sostenere написа:После всички отбори ще разделим ли 8-те млн евро от ШЛ ?![]()
![]()
ЕМИЛ написа:Няма кой да ви дойде .Не се заблуждавайте
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта