ПРИЗИВ КЪМ ФЕНОВЕТЕ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Лудогорски фен
Контакти:

Re: ПРИЗИВ КЪМ ФЕНОВЕТЕ

Мнениеот Лудогорски фен » 11 авг 2013 16:34

za6to написа:Минимум 2000 човека от Ловеч ще подкрепят Лудогорец на Васил Левски.

Ми то нищо чудно в София да има сигурно повече от 2000 разградчани живеещи и работещи там ;) ;) ;) така че ей ги -събрахме 4-5 000 вече, айде не остана- още 45 000 и ще бъде като на България - Германия 3-2 :) :) ;) ;)

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 11 авг 2013 16:35

VelBujd написа:Аз като фен на Левски, също ще подкрепя Лудогорец на стадиона.

А подписка на хората от квартала за равно разпределяне на феновете, ще направиш ли? :roll:
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 11 авг 2013 16:43

Без име написа:

А подписка на хората от квартала за равно разпределяне на феновете, ще направиш ли? :roll:

Дебилските ти мнения край нямат. Какво лошо има в това, да подкрепиш български отбор за класиране в групите на ШЛ? Ти да не би случайно да не си българин? А и да си от друга националност, нищо не ти пречи, ако си български гражданин. То бива малоумие, ама това вече граничи с IQ-то на австралопитека. Успех на Лудогорец.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Атеист
Контакти:

Мнениеот Атеист » 11 авг 2013 16:45

Bourgas написа:
Без име написа:

Дебилските ти мнения край нямат. Какво лошо има в това, да подкрепиш български отбор за класиране в групите на ШЛ? Ти да не би случайно да не си българин? А и да си от друга националност, нищо не ти пречи, ако си български гражданин. То бива малоумие, ама това вече граничи с IQ-то на австралопитека. Успех на Лудогорец.

Значи ако не подкрепям Лудогорец в Европа не съм българин, така ли? :roll:

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 11 авг 2013 16:48

Лудогорски фен написа:малко предисловие- много добро представяне на Ботев в ЛЕ, само мааалко късмет не ви достигна да вкарате един гол на Щутгарт и да ги отстраните. Нищо, тези мачове ще се използват за трамплин към по-добро представяне в БГ шаммпионата и турнирите на УЕФА догодина..
А призива е - на предстоящият мач на Лудогорец със Базел ако може да се организирате голяма група от тази феноменална ботевска публика и да подкрепите единственият останал БГ отбор в европейските турнири, достатъчно мачове сме имали на ЦСКА и Левски в Европа, време е за отборите извън столицата да докажат че и там се играе футбол. Тази година Литекс, Ботев, Лудогорец са основните претенденти за челото, но докрая на шампионата има време, докато турнирите са сега и пълните трибуни на Васил левски - дори и оцветени в жълто - биха помогнали на единственият БГ отбор да отстрани Базел.
нека забравим клубните си пристрастия за момент и да помним че играе БГ отбор който защитава страната ни в турнирите и да го подкрепим всички - лудогорски фенове, на Ботев ПЛВд , на Локо ПЛВД, на ЦСКА, на Левски, на Литекс,

Няма кой да ви дойде .Не се заблуждавайте :mrgreen:

Потребителски аватар
sostenere
Контакти:

Мнениеот sostenere » 11 авг 2013 16:51

После всички отбори ще разделим ли 8-те млн евро от ШЛ ? :?: :?: :?:
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !

Потребителски аватар
blague
Контакти:

Мнениеот blague » 11 авг 2013 16:53

И аз ще ходя да гледам Лудогорец в София.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 11 авг 2013 16:54

Без име написа::lol: :lol: :lol:
Само така ще напълните "Васил Левски"! С призиви към феновете на други отбори :lol: Домусчиев няма ли да купи малко мамалигари да дойдат и те да подкрепят Лудогорец? 8-)
Разбира се, искам да се класирате за групите и по възможност да се паднете с Реал Мадрид, за да ги видя на живо! 8-)
Тогава може и да се напълни, но, естествено, с фенове на чужди отбори. :)

Не ти ли направи впечатление, че апелът е към канарите, а не към левскари и цесекари.. пернишки фене на София?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 11 авг 2013 16:54

sostenere написа:После всички отбори ще разделим ли 8-те млн евро от ШЛ ? :?: :?: :?:

Амо 13-те без Левски

Лудогорски фен
Контакти:

Мнениеот Лудогорски фен » 11 авг 2013 16:56

ЕМИЛ написа:Няма кой да ви дойде .Не се заблуждавайте :mrgreen:

Е, ти си стой у вас и си пий бирата, а ако поне 500 фена на Ботев отидат на стадиона и направят поне малко подобие на атмосферата на стадиона в Бургас, все ще е от полза.
Но ако Лудогорец отстрани Базел и се падне в група с отбора от европа който ти подкрепяш, да не смениш плочата тогава и да питаш феновете на разград да ти уреждат билет :) :) :) :) :) :) :) :)

Върни се в “Ботев”