Ботев - Любимец | 11.08.2013 | 18:00

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Re: Ботев - Любимец | 11.08.2013 | 18:00

Мнениеот fen-fen » 09 авг 2013 16:48

Без име написа:А Любимец с каква нагласа излязоха срещу ШАМПИОНА? :roll:

За Любимец не знам, но ШАМПИОНА излезе с нагласата да не играе и постигна това, което искаше.
По темата: Ботев няма да има никакви проблеми с Любимец. Бият си и толкова.
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 09 авг 2013 16:55

Без име написа:Любимец е коварен отбор! 0:1

:mrgreen: е чак пък толкова коварен :mrgreen:

allez_les_blues
Контакти:

Мнениеот allez_les_blues » 10 авг 2013 09:52

ihalamadrid написа:
LordSirAlexFerguson написа:Лека победа с 0:3 на Любимец срещу БотевъИзображение

То беше лека победа на Щутгарт с 5:0 то беше падане от Литекс с 6:0 то беше падане от Левски с 3:0 ми УТОЧНЕТЕ СЕ ДЕ. :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:

специално срещу ЛЕВСКИ, ако не беше 12-тия играч на Ботев- Георги Йорданов, нещата наистина можеха да отидат към 0:2- 3.... :lol:
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]

Потребителски аватар
МО фан Зачепан
Контакти:

Мнениеот МО фан Зачепан » 10 авг 2013 11:10

allez_les_blues написа:
ihalamadrid написа:
LordSirAlexFerguson написа:Лека победа с 0:3 на Любимец срещу БотевъИзображение

То беше лека победа на Щутгарт с 5:0 то беше падане от Литекс с 6:0 то беше падане от Левски с 3:0 ми УТОЧНЕТЕ СЕ ДЕ. :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:

специално срещу ЛЕВСКИ, ако не беше 12-тия играч на Ботев- Георги Йорданов, нещата наистина можеха да отидат към 0:2- 3.... :lol:

Аре ако обичаш малко по-сериозно.Дванайстия играч при нас е публиката.Все на вас ви е крив космоса.
ЛЮБОВ ПРЕДАВАНА ОТ ПОКОЛЕНИЕ НА ПОКОЛЕНИЕ.

karabadabul
Контакти:

Мнениеот karabadabul » 10 авг 2013 12:53

Какви са тия 8лв билети бе майна. Ръководството не разбра ли, че по време на мача в Пловдив е 40 градуса и са малко хората дето ще дойдат да гледат Любимец в тия жеги на тази цена. Или да тръгнем в жегата предния ден да купим от 6лв, ама да дадем още 5лв за пътни... Толкова народ ще остане пак пред телевизора. Повече от 5лв е ненормално при условие че от тази година и мачовете са повече. Сега някой ще каже не са много, въпреки че ще има пак 4-5000 както с Пирин. За повечето са много и е факт че хората с които аз например идвах и във В група днес ще си спестят отново 10те лева защото им се виждат много, както с Пирин и май ще е тенденция. Щом 3-4000 на цена 8 са по добре от 10-12000 изпълнили всеки мач стадиона по 4-5 лева - добре.
Не е нормално всеки около него да има поне 10 човека познати които биха дошли и утре, ама не за 8 лв. Алооо..

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 10 авг 2013 17:53

karabadabul написа:Какви са тия 8лв билети бе майна. Ръководството не разбра ли, че по време на мача в Пловдив е 40 градуса и са малко хората дето ще дойдат да гледат Любимец в тия жеги на тази цена. Или да тръгнем в жегата предния ден да купим от 6лв, ама да дадем още 5лв за пътни... Толкова народ ще остане пак пред телевизора. Повече от 5лв е ненормално при условие че от тази година и мачовете са повече. Сега някой ще каже не са много, въпреки че ще има пак 4-5000 както с Пирин. За повечето са много и е факт че хората с които аз например идвах и във В група днес ще си спестят отново 10те лева защото им се виждат много, както с Пирин и май ще е тенденция. Щом 3-4000 на цена 8 са по добре от 10-12000 изпълнили всеки мач стадиона по 4-5 лева - добре.
Не е нормално всеки около него да има поне 10 човека познати които биха дошли и утре, ама не за 8 лв. Алооо..

Донякъде си прав, но пък от друга страна където 5, там и 6 лева. А и обичайно един купува за повече хора ако е през седмицата. Аз например взех за двама приятели, заедно с моя билет понеже живея до стадиона и не ми коства нищо.
От друга страна, за гостуванията офертите са много добри. Вземи за пример мачовете с Щутгарт (и двата). Отделно за ученици и пенсионери са си нормални цени и в деня на мача.
И 'дето се казва, ако имаш желание и на теб ще вземам през седмицата. ;)
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

karabadabul
Контакти:

Мнениеот karabadabul » 10 авг 2013 21:26

ZinedineZidane написа:
karabadabul написа:Какви са тия 8лв билети бе майна. Ръководството не разбра ли, че по време на мача в Пловдив е 40 градуса и са малко хората дето ще дойдат да гледат Любимец в тия жеги на тази цена. Или да тръгнем в жегата предния ден да купим от 6лв, ама да дадем още 5лв за пътни... Толкова народ ще остане пак пред телевизора. Повече от 5лв е ненормално при условие че от тази година и мачовете са повече. Сега някой ще каже не са много, въпреки че ще има пак 4-5000 както с Пирин. За повечето са много и е факт че хората с които аз например идвах и във В група днес ще си спестят отново 10те лева защото им се виждат много, както с Пирин и май ще е тенденция. Щом 3-4000 на цена 8 са по добре от 10-12000 изпълнили всеки мач стадиона по 4-5 лева - добре.

Донякъде си прав, но пък от друга страна където 5, там и 6 лева. А и обичайно един купува за повече хора ако е през седмицата. Аз например взех за двама приятели, заедно с моя билет понеже живея до стадиона и не ми коства нищо.
От друга страна, за гостуванията офертите са много добри. Вземи за пример мачовете с Щутгарт (и двата). Отделно за ученици и пенсионери са си нормални цени и в деня на мача.
И 'дето се казва, ако имаш желание и на теб ще вземам през седмицата. ;)

Проблемът не е при мен, а при едно 70-80% от феновете ни и моите познати например, които дойдоха в Бургас с цената че сега дълго няма да дойдат на стадиона, а им се идва и утре и в Ловеч им се ходеше. И хич не е така където 5 там и 6 и 8, защото хората са се настроили че билетита са 8, с пътни и вода минава 10. Хората нямат пари и трябва да има стратегия за пълен стадион, а не как да отблъснем всички пред телевизора. На запад и на мачовете на Дортмунд например дори редовно подаряват билети в училища и унверситета. Масово народа се е настроил да идва само на по възлови мачове и утре пак ще си проличи. И това с цената да е по висока в дена на мача е мноооого грозно. А тия екскурзии не ги споменавай, защото така или иначе 1-2 % ги ползват.

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 10 авг 2013 21:36

[quote="karabadabul"
Проблемът не е при мен, а при едно 70-80% от феновете ни и моите познати например, които дойдоха в Бургас с цената че сега дълго няма да дойдат на стадиона, а им се идва и утре и в Ловеч им се ходеше. И хич не е така където 5 там и 6 и 8, защото хората са се настроили че билетита са 8, с пътни и вода минава 10. Хората нямат пари и трябва да има стратегия за пълен стадион, а не как да отблъснем всички пред телевизора. На запад и на мачовете на Дортмунд например дори редовно подаряват билети в училища и унверситета. Масово народа се е настроил да идва само на по възлови мачове и утре пак ще си проличи. И това с цената да е по висока в дена на мача е мноооого грозно. А тия екскурзии не ги споменавай, защото така или иначе 1-2 % ги ползват.[/quote]
Не ме разбирай погрешно, аз до голяма степен съм съгласен, особено в частта за по-високата цена в деня на мача, както и че на много хора им е трудно и отделят от залъка си за любимия отбор. Между 5 и 8 е голяма разлика, факт. В този смисъл е и кофтито с по-високата цена в деня на мача,
А екскурзиите и аз не ползвам, но ги има и все пак са опция при добро желание.
Както и да е. Утре на стадиона и 3-0!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 10 авг 2013 23:25

2:0
Може да са разочаровани, но не и смазани психически. Илизат и мачкат утре. Давам само 2:0, защото може и да не играем на 100% през целите 90 мин.
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Върни се в “Ботев”