Без име написа:А Любимец с каква нагласа излязоха срещу ШАМПИОНА?
За Любимец не знам, но ШАМПИОНА излезе с нагласата да не играе и постигна това, което искаше.
По темата: Ботев няма да има никакви проблеми с Любимец. Бият си и толкова.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Без име написа:А Любимец с каква нагласа излязоха срещу ШАМПИОНА?
Без име написа:Любимец е коварен отбор! 0:1
ihalamadrid написа:LordSirAlexFerguson написа:Лека победа с 0:3 на Любимец срещу Ботевъ
То беше лека победа на Щутгарт с 5:0 то беше падане от Литекс с 6:0 то беше падане от Левски с 3:0 ми УТОЧНЕТЕ СЕ ДЕ.![]()
![]()
![]()
allez_les_blues написа:ihalamadrid написа:LordSirAlexFerguson написа:Лека победа с 0:3 на Любимец срещу Ботевъ
То беше лека победа на Щутгарт с 5:0 то беше падане от Литекс с 6:0 то беше падане от Левски с 3:0 ми УТОЧНЕТЕ СЕ ДЕ.![]()
![]()
![]()
специално срещу ЛЕВСКИ, ако не беше 12-тия играч на Ботев- Георги Йорданов, нещата наистина можеха да отидат към 0:2- 3....
karabadabul написа:Какви са тия 8лв билети бе майна. Ръководството не разбра ли, че по време на мача в Пловдив е 40 градуса и са малко хората дето ще дойдат да гледат Любимец в тия жеги на тази цена. Или да тръгнем в жегата предния ден да купим от 6лв, ама да дадем още 5лв за пътни... Толкова народ ще остане пак пред телевизора. Повече от 5лв е ненормално при условие че от тази година и мачовете са повече. Сега някой ще каже не са много, въпреки че ще има пак 4-5000 както с Пирин. За повечето са много и е факт че хората с които аз например идвах и във В група днес ще си спестят отново 10те лева защото им се виждат много, както с Пирин и май ще е тенденция. Щом 3-4000 на цена 8 са по добре от 10-12000 изпълнили всеки мач стадиона по 4-5 лева - добре.
Не е нормално всеки около него да има поне 10 човека познати които биха дошли и утре, ама не за 8 лв. Алооо..
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
ZinedineZidane написа:karabadabul написа:Какви са тия 8лв билети бе майна. Ръководството не разбра ли, че по време на мача в Пловдив е 40 градуса и са малко хората дето ще дойдат да гледат Любимец в тия жеги на тази цена. Или да тръгнем в жегата предния ден да купим от 6лв, ама да дадем още 5лв за пътни... Толкова народ ще остане пак пред телевизора. Повече от 5лв е ненормално при условие че от тази година и мачовете са повече. Сега някой ще каже не са много, въпреки че ще има пак 4-5000 както с Пирин. За повечето са много и е факт че хората с които аз например идвах и във В група днес ще си спестят отново 10те лева защото им се виждат много, както с Пирин и май ще е тенденция. Щом 3-4000 на цена 8 са по добре от 10-12000 изпълнили всеки мач стадиона по 4-5 лева - добре.
Не е нормално всеки около него да има поне 10 човека познати които биха дошли и утре, ама не за 8 лв. Алооо..
Донякъде си прав, но пък от друга страна където 5, там и 6 лева. А и обичайно един купува за повече хора ако е през седмицата. Аз например взех за двама приятели, заедно с моя билет понеже живея до стадиона и не ми коства нищо.
От друга страна, за гостуванията офертите са много добри. Вземи за пример мачовете с Щутгарт (и двата). Отделно за ученици и пенсионери са си нормални цени и в деня на мача.
И 'дето се казва, ако имаш желание и на теб ще вземам през седмицата.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта