ШЛ, III ПК (реванш) Партизан" Белград - "Лудогорец" - 0:1 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Viv.Brooke
Контакти:

Re: ШЛ, III ПК (реванш) Партизан" Белград - "Лудогорец"

Мнениеот Viv.Brooke » 06 авг 2013 02:10

И на мен ми е леко притеснено, но по-скоро заради важността на мача, отколкото отборът на Партизан.

Надявам се отборът да излезне здраво стъпил на земята и да покаже това, което умее най-добре. Успех Орли :!:
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 06 авг 2013 09:22

iliyan написа:
nedko написа:Дано сърбите да съжаляват за надменното си отношение. Кураж лудогорци, излезте и играйте така, че след мача да сте с високо вдигната глава! Успех на Лудогорец!

Никога няма да ги разберете сърбите ;)
Кои са Лудогорец , че да им обръщат внимание а ?!
Да не сте случайно ЦСКА , Стяуа , Бешикташ , Динамо или някой друг отбор с успехи в ЕКТ а ?!

А ти кой си? ЦСКА-ар от Видин, който защитавайки сърбите не спира да дрище по темите.
Лудогорец имат едва трети съперник в евротурнирите, но който каквото и да говори и демонстрира, вече отборът има реномето на опасен съперник, който никой не иска да среща в квалификациите. Динамо се спасиха на косъм, Слован гризнаха сръвцето, днес Партизан се надяват да се спасят след загуба. Не ги гледайте, че демонстрират пренебрежително отношение. Ако наистина ни подценяват - толкова по-зле за тях. Затова най-вероятно правят демонстрация, но на кого му пука?
Статистиката е на наша страна. Във всеки от петте мача имаме резултати, които ни вкарват поне в продълженията. Във всички 5 мача сме повеждали. Ако днес поведем - това много ще улесни мача и ще затрудни съперника. но каквото и да си говорим, без късмет и без обективно съдийство ще е много трудно и дори невъзможно. Отношението на сърбите ми напомня това на хърватите веднага след мача.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 06 авг 2013 10:39

iliyan написа:
hijack1 написа:Ние си пишем историята в момента, не лежим на някакви полуфинали от преди 50 години като вас :lol:

Няма още дълго да я пишете :lol: :lol: :lol: Кога ли ще му писне на Кирето и ще ви спре кранчето ;)
Преди време така пишеха история Олимпик , Раковски , Левски Кн и т.н. :lol:
Да не забравя и Бистришките тигри като вас пишат история в момента , но докога ли :lol:

Не думай, ти си бил голям ясновидец бе пич :roll: Как е кранчето във вашия двор тече ли или капе? Според мен капе, ама доста мътилка капе? ;) Хайде не бери грижи за нервите на Кирето а си оправете тръбопровода във вашата градина, защото тя историята пише и резилите не само успехите! Дерзай! ;)
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

haha

Мнениеот haha » 06 авг 2013 10:42

Господа, спрете да отговаряте на тоя. След като разбере, че започва да си пише сам може и да му омръзне да спами навсякъде.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 06 авг 2013 11:07

Оптимистично 1:2 или дори 1:3..

Въпроса е да удържите първоначалния натиск и да внимавате много за баламски голове отзад, играете ли организирано и умно в защита, ше ги съсипете на контри....
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 06 авг 2013 11:42

Чудя се защо е необходимо в тема за предстящ мач на който и да е отбор,да се мучи,грухти,и изобщо-избиват някви комплекси,вместо да се обсъдят чисто футболно нещата.
Довечера играят Партизан и Лудогорец, предлагам да се съсредоточим върху този факт.
Когато играят Лески или ЦСКА ще говорим за тях....
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 06 авг 2013 11:58

hijack1 написа:кажи кога "великия" ЦСКА ще съберете вие 50к зрители като си толкова отворен?

Можеш да го попиташ и за моментното състояние на т.нар. им стадион и за т.нар. им отбор, но няма да има особен смисъл.

По същество-тва момче Абало ше играе ли довечера? Види ми се че ич не е лош, надявам се Иван Стоянов да е в час, щото като му тръгне играта и се получават нещата.
Абе само не ги пускайте много да ви натискат и си чакайте момента-с тея супербързи футболисти дето ги имате, като едното нищо ще ебнете ужким големия Партизан.
Само дано Стоев да не прави грешките на Петев и да си мисли че мача свършва некъде към 85тата минута...

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 06 авг 2013 14:45

Успех на Лудогорец !
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

thenewest
Контакти:

Мнениеот thenewest » 06 авг 2013 15:02

Успех на Лудогорец!
Отдавна не съм гледал български отбор да играе толкова приятен и техничен футбол в Европа.
Давайте!

Потребителски аватар
Ludogorski_Fen
Контакти:

Мнениеот Ludogorski_Fen » 06 авг 2013 15:07

bulgaro написа:Успех на Лудогорец !

Мерси! Успех и на вас срещу Щутгарт.
forum.ludogorec.com

Върни се в “Лудогорец”