Надявам се отборът да излезне здраво стъпил на земята и да покаже това, което умее най-добре. Успех Орли

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
iliyan написа:nedko написа:Дано сърбите да съжаляват за надменното си отношение. Кураж лудогорци, излезте и играйте така, че след мача да сте с високо вдигната глава! Успех на Лудогорец!
Никога няма да ги разберете сърбите![]()
Кои са Лудогорец , че да им обръщат внимание а ?!
Да не сте случайно ЦСКА , Стяуа , Бешикташ , Динамо или някой друг отбор с успехи в ЕКТ а ?!
iliyan написа:hijack1 написа:Ние си пишем историята в момента, не лежим на някакви полуфинали от преди 50 години като вас
Няма още дълго да я пишете![]()
![]()
Кога ли ще му писне на Кирето и ще ви спре кранчето
![]()
Преди време така пишеха история Олимпик , Раковски , Левски Кн и т.н.![]()
Да не забравя и Бистришките тигри като вас пишат история в момента , но докога ли
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
hijack1 написа:кажи кога "великия" ЦСКА ще съберете вие 50к зрители като си толкова отворен?
bulgaro написа:Успех на Лудогорец !
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта