Документ до Премиера Орешарски за "Газпром"

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Re: Документ до Премиера Орешарски за "Газпром"

Мнениеот RedeviL » 05 авг 2013 21:34

CTAHKO написа:Охх,мед ми капе на сърцето :lol: Тези 13-те да го бяха написали в прав текст "Г-н Орешарски,искаме и ние да щипнем от баницата" 8-) То само като ги знаеш кои са и лошо ти става :lol: Сашо Апашо,Гриша Ганчев,Цветан Василев,Кирил Домусчиев,Венци Стефанов,Николай Гигов,Коко Динев,Митко Събев,ТИМ...абе един излишен няма 8-)

Охх, мед ми капе на сърцето като видя подуенци как ги гони параноята.. :lol: Между впрочем ти видя ли го този документ или си приказваш наизуст като източника на това съмнително инфо? :mrgreen:

Позволих си да потърся кой е източникът, на който се оповава достоверността на тази информация, понеже авторът не е споменал никакъв линк под темата и ето какво открих:

ЦСКА подписа документ до Премиера Орешарски за "Газпром"

По инициатива на Гриша Ганчев 13 клуба от А група, без един (б.р.-сетете се кой), вече са подписали документ до премиера Пламен Орешарски.

Предложението на елитните тимове е на държавно ниво да се предложи на "Газпром" да стане спонсор на българския футболен шампионат, а не на един клуб.

Документът е подписан и от новият изпълнителен директор на ЦСКА Александър Тодоров, с което се слага край на всякакви спекулации за преговори за приобщаването на "Газпром" към "червения спектър".

Желанието на клубовете ярко контрастира с взривени мечти от Североизточна София, но е трудно да се повярва, че компанията няма да се съобрази с общото настроение, въпреки многократните разговори и посредничеството на бившия премиер.

Защо мълчите за подписката за "Газпром"?

Още в събота човек от футболния съюз ми сподели, че Гриша Ганчев е станал инициатор и всички клубове, без Левски, са подписали писмо до премиера Орешарски при преговорите по Южен поток с "Газпром" да бъде внесено предложението на 13-те, компанията да не се обвързва с клуб, а да стане генерален спонсор на българския футболен елит. Направих и собствена проверка по въпроса.

Бях забравил, но мой много отговорен и високопоставен в бизнеса приятел късно снощи ме подсети. Тогава точно в 23.00 часа го пуснах лично като информация, за да няма и запетайка измишльотина.

В момента е 14.00. Никой не препечатва, никой не отваря приказка в нито една медия. Сякаш нищо не се случва.

Мен, че не могат да ме гледат - не могат. Но сам по себе си този факт е знак за общност в мисленето на клубовете за действия във заимен интерес. Да не говорим, че става дума за футболния елит, от процесите в който се хранят десетки и стотици.

При това положение се открива отново въпроса за подчинеността и слугинажа. И доколко е независима зависимата четвърта власт.

Това единство на 13-те не е "тайна вечеря", а ясно послание за общност на волята. Писмото е било предложено за подпис и на Левски...

линк:http://www.prosport.bg/home/

Ах, какви гръмки заглавия само! :lol:
Последна промяна от RedeviL на 05 авг 2013 21:43, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
gushtera
Контакти:

Мнениеот gushtera » 05 авг 2013 21:35

джони написа:баси наглите подуенци,все едно им е бащиния тоя газпром

Гледай си там отборчето издържано с държавни пари, справка Цв. Василев и си затваряй устата, егаси наглите гадове

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 05 авг 2013 21:36

Бихме Гоце Делчев и феновете на треторазрядните тимчета почна да ги тресе страха ! :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

allez_les_blues
Контакти:

Мнениеот allez_les_blues » 05 авг 2013 21:36

Да ви кажа честно, аз лично почвам да се съмнявам че изобщо има такава "подписка". Ако имаше нещо подобно,щеше да е широко отразено в медиите и спортните сайтове, а всъщност аз никъде не видях подобна инфрмация.Май това е чорбарска партенка- "злодейка"..сън не спят тия хора от злоба, и само се чудят какво да измислят :lol:
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]

allez_les_blues
Контакти:

Мнениеот allez_les_blues » 05 авг 2013 21:43

W84me написа:Бихме Гоце Делчев и феновете на треторазрядните тимчета почна да ги тресе страха ! :mrgreen:

така е.Те и миналата година след хиксовете с Монтана и Гоце Делчев се задавяха от злорадство ,иронизираха, бабуваха как нямало да влезем в петицата, шестицата, десятката.И изведнъж когато Левски неочаквано за тях се вдигна, те изпаднаха в истерия и подеха яростна кампания срещу нас.И можем да бъдем абсолютно убедени, че ако в следващите два кръга Левски вземе 4 или 6 точки,истерията ще започне отново.Тоя път обаче ние трябва много по-яростно да се защитим, защото миналата пролет Батков и Тонев мълчаха като ..а да не казвам като какво! Тоя път трябва да има остра реакция, включително и завеждане на съдебни дела срещу определени журналисти,позволяващи си да клеветят Левски!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]

Потребителски аватар
Genius.
Контакти:

Мнениеот Genius. » 05 авг 2013 21:46

allez_les_blues написа:
W84me написа:Бихме Гоце Делчев и феновете на треторазрядните тимчета почна да ги тресе страха ! :mrgreen:

така е.Те и миналата година след хиксовете с Монтана и Гоце Делчев се задавяха от злорадство ,иронизираха, бабуваха как нямало да влезем в петицата, шестицата, десятката.И изведнъж когато Левски неочаквано за тях се вдигна, те изпаднаха в истерия и подеха яростна кампания срещу нас

Никой не изпада в истерия,защото всеки знае,че Левски се вдига само,за да падне отново с гръм и трясък. :lol: :lol: :lol:
[center][wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/233/6425233S.jpg[/wrapimg][/center]
[center]Hello hello, we are the City boys, Hello hello, we are the City boys, And if you are a United fan surrender or you'll die, We all follow the City![/center]

Потребителски аватар
baltimore

Мнениеот baltimore » 05 авг 2013 21:47

DrAvalanche написа:Събрали се 13 отборчета и решили, че докато има един недостижимо голям за тях конкурент, те не могат да излязат от сянкята му. Затова се почесали и почудили как да му навредят. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Събрали се няколко комунета начело с Цола...

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 05 авг 2013 21:58

allez_les_blues написа:Май това е чорбарска партенка- "злодейка"..сън не спят тия хора от злоба, и само се чудят какво да измислят :lol:

Така като го чета - само някоя "чорбарска партенка" ще да е... :mrgreen:

Бях забравил, но мой много отговорен и високопоставен в бизнеса приятел късно снощи ме подсети. Тогава точно в 23.00 часа го пуснах лично като информация, за да няма и запетайка измишльотина.

В момента е 14.00. Никой не препечатва, никой не отваря приказка в нито една медия. Сякаш нищо не се случва.

Мен, че не могат да ме гледат - не могат. Но сам по себе си този факт е знак за общност в мисленето на клубовете за действия във заимен интерес. Да не говорим, че става дума за футболния елит, от процесите в който се хранят десетки и стотици. :lol:

При това положение се открива отново въпроса за подчинеността и слугинажа. И доколко е независима зависимата четвърта власт.

Това единство на 13-те не е "тайна вечеря", а ясно послание за общност на волята. :o

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 05 авг 2013 22:17

Кого бихте? :lol:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 05 авг 2013 22:17

Ами нещем да подписваме, к'во сега. :lol:

И в друга тема го писах ... Да не даваме акъл на хората, как и къде да си харчат парите. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Върни се в “Футбол - България”