CTAHKO написа:Охх,мед ми капе на сърцетоТези 13-те да го бяха написали в прав текст "Г-н Орешарски,искаме и ние да щипнем от баницата"
То само като ги знаеш кои са и лошо ти става
Сашо Апашо,Гриша Ганчев,Цветан Василев,Кирил Домусчиев,Венци Стефанов,Николай Гигов,Коко Динев,Митко Събев,ТИМ...абе един излишен няма
Охх, мед ми капе на сърцето като видя подуенци как ги гони параноята..

Позволих си да потърся кой е източникът, на който се оповава достоверността на тази информация, понеже авторът не е споменал никакъв линк под темата и ето какво открих:
ЦСКА подписа документ до Премиера Орешарски за "Газпром"
По инициатива на Гриша Ганчев 13 клуба от А група, без един (б.р.-сетете се кой), вече са подписали документ до премиера Пламен Орешарски.
Предложението на елитните тимове е на държавно ниво да се предложи на "Газпром" да стане спонсор на българския футболен шампионат, а не на един клуб.
Документът е подписан и от новият изпълнителен директор на ЦСКА Александър Тодоров, с което се слага край на всякакви спекулации за преговори за приобщаването на "Газпром" към "червения спектър".
Желанието на клубовете ярко контрастира с взривени мечти от Североизточна София, но е трудно да се повярва, че компанията няма да се съобрази с общото настроение, въпреки многократните разговори и посредничеството на бившия премиер.
Защо мълчите за подписката за "Газпром"?
Още в събота човек от футболния съюз ми сподели, че Гриша Ганчев е станал инициатор и всички клубове, без Левски, са подписали писмо до премиера Орешарски при преговорите по Южен поток с "Газпром" да бъде внесено предложението на 13-те, компанията да не се обвързва с клуб, а да стане генерален спонсор на българския футболен елит. Направих и собствена проверка по въпроса.
Бях забравил, но мой много отговорен и високопоставен в бизнеса приятел късно снощи ме подсети. Тогава точно в 23.00 часа го пуснах лично като информация, за да няма и запетайка измишльотина.
В момента е 14.00. Никой не препечатва, никой не отваря приказка в нито една медия. Сякаш нищо не се случва.
Мен, че не могат да ме гледат - не могат. Но сам по себе си този факт е знак за общност в мисленето на клубовете за действия във заимен интерес. Да не говорим, че става дума за футболния елит, от процесите в който се хранят десетки и стотици.
При това положение се открива отново въпроса за подчинеността и слугинажа. И доколко е независима зависимата четвърта власт.
Това единство на 13-те не е "тайна вечеря", а ясно послание за общност на волята. Писмото е било предложено за подпис и на Левски...
линк:http://www.prosport.bg/home/
Ах, какви гръмки заглавия само!