Мнение назаем!!!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ktulu.
Контакти:

Re: Мнение назаем!!!

Мнениеот ktulu. » 15 окт 2009 12:30

Не майна, ТИ не си чел внимателно!!! И като се намеси държавата в спорта КАКВО очакваш да стане с отбора ти??? Като се приемат адекватни закони КАКВО очакваш да стане с отбора ти? Да дойде нов нарко дилър ли? Аа, да, забравих, че истинското ви място е на върха :lol: Въпреки почти 20-те години в Б, вие сте "свикнали" да сте на върха :lol:

той и ДХ плащаше бе майна... и то сравнително доскоро... Плащаше даже и не само на играчите ... ако ме разбираш

Имаш претенции за нещо като "духовен водач" на черно-бялото ви братство, а се излагаш като кифладжия! Тия евтини "историйки" пак ли са от "достоверните източници", които твърдяха до последно, че италианската федерация плащала заплатите на чуждите ни играчи :lol: Сигурно и на Карамана те плащат :lol: Може да си спестиш "достоверното инфо" от буферски клоаки като Марица, динчер феизовци и т.н. ;)

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 15 окт 2009 13:12

ktulu.
Не майна, ТИ не си чел внимателно!!! И като се намеси държавата в спорта КАКВО очакваш да стане с отбора ти??? Като се приемат адекватни закони КАКВО очакваш да стане с отбора ти? Да дойде нов нарко дилър ли? Аа, да, забравих, че истинското ви място е на върха Въпреки почти 20-те години в Б, вие сте "свикнали" да сте на върха

:lol: :lol: Ха-ха... Не... не очаквам нищо САМО ЗА МОЯ ОТБОР!!!! :lol: Това, което очаквам е ТОВА, КОЕТО СЕ СЛУЧВА НА МНОГО МЕСТА, КЪДЕТО ИМА ТАКИВА ЗАКОНИ!!! :lol: А имено хората с пари в държавата ни да ПОЛУЧАТ СТИМУЛ ДА ГИ ВЛАГАТ В СПОРТА!!! ЕТО ТОВА ОЧАКВАМ!!! Тогава няма да има нужда "НАРКОДИЛЪРИ" или по-обикновени мошеници да си ПЕРАТ парите или да "играят тото" за да припечелят!!! Ето това ОЧАКВАМ!!! :lol:

ktulu.
Имаш претенции за нещо като "духовен водач" на черно-бялото ви братство, а се излагаш като кифладжия! Тия евтини "историйки" пак ли са от "достоверните източници", които твърдяха до последно, че италианската федерация плащала заплатите на чуждите ни играчи Сигурно и на Карамана те плащат Може да си спестиш "достоверното инфо" от буферски клоаки като Марица, динчер феизовци и т.н.

Аз нямам претенции да съм това, за което говориш!!!
И би ли ми казал, с кое точно се излагам?!
Изображение

Потребителски аватар
ktulu.
Контакти:

Мнениеот ktulu. » 15 окт 2009 13:39

И би ли ми казал, с кое точно се излагам?!

Как ли? Ами като твърдиш небивалици! Така се излагаш. Самият ти преди известно време говореше за разни социални програми и т.н. Сега да не ровя по старите теми. От тези "професионални журналистчета" само не разбрахме как така никой друг не се възползва от тази "социалната програма", за която парите ги осигурявала италианската федерация на всичкото отгоре :lol: Само Ботев се ползва явно с някакви привилегии на Апенините. Знаех си аз, че чичко Берлускони ще ни бутне едно рамо на нас :lol: Така че ако искаш да си поддържаш имиджа, който си започнал да градиш с написването на книгата, се разграничи от хаховщините и "достоверните и проверени" информации ;)

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 15 окт 2009 14:01

Душевно болния жълТурчин, пак е изтрещял :mrgreen:
Бат Митко ви е разбил психиката,жълтурска измет :lol:
Един е Митко Христолов :arrow: :mrgreen: Изображение
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 15 окт 2009 14:40

ktulu.
Как ли? Ами като твърдиш небивалици! Така се излагаш. Самият ти преди известно време говореше за разни социални програми и т.н. Сега да не ровя по старите теми. От тези "професионални журналистчета" само не разбрахме как така никой друг не се възползва от тази "социалната програма", за която парите ги осигурявала италианската федерация на всичкото отгоре Само Ботев се ползва явно с някакви привилегии на Апенините. Знаех си аз, че чичко Берлускони ще ни бутне едно рамо на нас Така че ако искаш да си поддържаш имиджа, който си започнал да градиш с написването на книгата, се разграничи от хаховщините и "достоверните и проверени" информации

ktulu., :shock:
Чакай... чакай... :lol: Какви СОЦИАЛНИ?!! Какъв БЕРЛУСКОНИ?!! :lol:

Я виж хубаво мнението ми, което провокира думите ти, че се "излагам като кифладжия" и ми кажи къде говоря за нещата, които ти изведнъж реши да пишеш!!! Какви СОЦИАЛНИ... какъв БЕРЛУСКОНИ?!! :lol:
Изображение

видолов

Мнениеот видолов » 15 окт 2009 14:40

[quote="kubik"]Душевно болния жълТурчин, пак е изтрещял :mrgreen: то4но вие да говорите за турци :lol: според мен сте единствения сигурен изпадащ.футбола ни 6те загуби най-колоритното си дерби,но такъв е живота. Топалката така 6те ви отупа за о6те 1-2 години 4е няма скоро да влезете в форма .най-интересното е 4е сте безсилни да направите каквото и да е сре6ту нея.просто тя ви притежава.колко гадно зву4и
гаргамел обича хмел

puffer
Контакти:

Мнениеот puffer » 15 окт 2009 14:58

видолов написа:
kubik написа:Душевно болния жълТурчин, пак е изтрещял :mrgreen: то4но вие да говорите за турци :lol: според мен сте единствения сигурен изпадащ.футбола ни 6те загуби най-колоритното си дерби,но такъв е живота. Топалката така 6те ви отупа за о6те 1-2 години 4е няма скоро да влезете в форма .най-интересното е 4е сте безсилни да направите каквото и да е сре6ту нея.просто тя ви притежава.колко гадно зву4и

Пич ,нямам декодерИзображениеИзображениеИзображение
ПО-ДРЕВНИ ОТ РИМ,ПО-ГОЛEМИ ОТ ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ--ТОВА Е ПЛОВДИВ,ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!!

видолов

Мнениеот видолов » 15 окт 2009 15:06

догодина в Б-група внимавайте за Брестник,доста балансиран отбор :lol: но извън майтапа -Еросян само може да ви спаси.кво дерби ви 4ака,италианците бягат като коне пазете се ;)
гаргамел обича хмел

видолов

Мнениеот видолов » 15 окт 2009 15:07

puffer написа:
видолов написа:
kubik написа:Душевно болния жълТурчин, пак е изтрещял :mrgreen: то4но вие да говорите за турци :lol: според мен сте единствения сигурен изпадащ.футбола ни 6те загуби най-колоритното си дерби,но такъв е живота. Топалката така 6те ви отупа за о6те 1-2 години 4е няма скоро да влезете в форма .най-интересното е 4е сте безсилни да направите каквото и да е сре6ту нея.просто тя ви притежава.колко гадно зву4и

Пич ,нямам декодерИзображениеИзображениеИзображение

твой проблем
гаргамел обича хмел

Потребителски аватар
ktulu.
Контакти:

Мнениеот ktulu. » 15 окт 2009 15:50

plovdivram написа:ktulu.
Как ли? Ами като твърдиш небивалици! Така се излагаш. Самият ти преди известно време говореше за разни социални програми и т.н. Сега да не ровя по старите теми. От тези "професионални журналистчета" само не разбрахме как така никой друг не се възползва от тази "социалната програма", за която парите ги осигурявала италианската федерация на всичкото отгоре Само Ботев се ползва явно с някакви привилегии на Апенините. Знаех си аз, че чичко Берлускони ще ни бутне едно рамо на нас Така че ако искаш да си поддържаш имиджа, който си започнал да градиш с написването на книгата, се разграничи от хаховщините и "достоверните и проверени" информации

ktulu., :shock:
Чакай... чакай... :lol: Какви СОЦИАЛНИ?!! Какъв БЕРЛУСКОНИ?!! :lol:

Я виж хубаво мнението ми, което провокира думите ти, че се "излагам като кифладжия" и ми кажи къде говоря за нещата, които ти изведнъж реши да пишеш!!! Какви СОЦИАЛНИ... какъв БЕРЛУСКОНИ?!! :lol:

95% от отбора ви /барабар с ръководството/ е от пълноправни членове на ЕС... та било то и дошли като социална помощ!!!

Що се правиш на ударен не мога само да разбера. Това горе е твой "бисер" от друга тема (7-ми окт. ако държиш на повече подробности). Изрових я, щом изведнъж се оказа, че си толкова сюрпризиран.

Върни се в “Локо Пловдив”